Eclipse!

Åååååååh, favoriten ur Twilight serien! Helt klart! Eller? Trean bäst, sedan ettan och efter det.. Tvåan. ;) ´Det var tyst i biosalen, förutom när alla skrattade mycket. Men jag och Emma satt och grät. För sorgens skull och för lyckan och glädjen. Hade praktiskt taget redan sett filmen (hade sett så många scener+boken) men den var superbra! Lite grejs skulle kunna varit med ännu, men den var suverän! :D






Kramar och God Natt. Försökte somna för en stund sedan, men är alldeles för ivrig efter bion ännu. Dags att börja varva ner tror jag.. ;)

Eclipse ♥

   NU BÄR DET AV!!!!! EMMA, EMELIE, JAG, LINA, JULIA OCH MICHELLE!

Stranden var kul, hinner nog inte blogga mera ikväll, men.. (: Hihi. Skall äta ännu, ska träffa girlsen 10 före sex, sedan o handla karkki->bion.

Nu cyklar vi iväg mot bion! Jag kan inte fatta att det är sant! Det skall bli jätte kul! far asså med grannarna och med michelle också, hon skulle ju till Emma ikväll så. :D Ska sitta bredvid Emma ikväll. Har hört att den är skitbra. En blogg jag läser skrev att hon vråldiggade den. Hihi. Hon sa att den var typ bäst. Lyllos henne fick se alla tre filmerna i rad på bioduken. Fast jag är över 100% TEAM EDWARD ska det bli kul att se den omtycktna tältscenen och alla andra scener med honom också. Vet inte vad jag mest ser fram emot. Kanske kärleken mellan Bella&Edward? ♥ ;)



Edward och Bella utandför polisstationen



"The special spot". Ängen.



Bellas&Charlies hus



Edwards rum



Sneak peek! Scen från den omtyckta filmen! ♥

At Linas Place

Jag sitter hemma hos Lina. Hon ska nu fixa sig, sedan far vi ut (eller hem till mig och fråga en sak). Kommer inte att blogga på en tid nu idag, men bloggar nog mera ikväll ännu.

Puss kram.



Har lyssnat på allt från Sean Banans "RUMPA" låt till lugna låtar med favvisen Rpattz.

Going out

Okej, nu börjar jag fara ut. Snart. Skall ringa kompisarna och väcka upp dem, nej.. Men jag hoppas att de är vakna. Kan vara bra. ;)

Här slänger jag in två snabbtagna bilder, trött.


Dream

God Morgon ♥

-Hade världens mest konstiga dröm i natt. Jag drömde att jag astt på en öde ö, men jag såg inte ut som mig själv. Jag hade suttit där så länge att jag hade blivit riktigt långhårig och fått skägg (!!!). Och mitt i allt är Jack Sparrow, även kallad Johnny Depp med i bilden. Han kommer dit och sitter med mig, och nästa gång jag ser mig själv är skägget och allt borta och jag ser exakt ut som Keira Knightley. Och sedan.... Sedan kommer Orlando Bloom och tar av sig skjortan och kommer i ett par jeansshorts och bar överkropp och säger: "Damn girl". Och sen spelas det "Sexy bitch/chick" över hela havet. Medan han närmar mig ställer jag mig upp. Det går riktigt i slowmotion som vi filmerna. Och just när han skall slå armarna om mig och kyssa mig och krama mig, så slänger sig Johnny Depp ivägen och skriker "HON ÄR MIN". Efter det vaknade jag.. ;)

IDAG
ska jag till stranden igen, men först vid ett-tiden som vanligt, det är ju annorlunda när brorsan är med. Vi ska till Lagmans och Emelie, Lina skulle kanske komma med tillsammans med sina föräldrar. :D Sedan måste vi komma hem i tid, för vi ska cykla till bion. Först ska vi köpa godis och annat snacks i butiken och sedan fara till bion. Jag är taggad till 1000! Och mer förresten också! ♥






Vi hade det väldigt kul på stranden igår, jag var lite galen.. Men det är jag oftast oxå. :D Jag var lite högljudd kan man säga.

Exempel:

Jag ligger och läser och alternativ nr 1) Jag hoppar upp och börjar dansa, eller annars hoppa och studsa och fnissa och lite pratskrika (så att bara vi hör). Jag går och gör en "high five" med Julle och dansar vidare, -"Det är ECLIIIIPSE imorgon",fnissade jag. Alternativ nr 2) Jag börjar gapskratta åt något kul i boken och sedan gapskrattar ut det åt Julia. :D

ANFALL (Julle fota):


My day

Min dag har varit fantastisk! Och jag ber om ursäkt för en verkligen kass bloggning! Har varit på stranden med Victor, pappa och Julia. Vi hade det riktigt skönt. Sedan kom vi hem och jag och Julia for tillsammans med Lina och gratulerade Emelie på födelsedagen med presenter. :D Jag och Julia gav en söt, blommig klänning utan axelband. Riktigt gullig! ;) Var ute med dem och chillade och så och åt massa gott såklart (;)). Nu på kvällen var vi och tog ett kvällsdopp i Svedja. Julia och Lina simmade typ i fem minuter, medan jag och Mi var i och härjade i mer än en timme. Hehe. Emma var också med (inte den Emma som jag har blogg med då).

Nu tittar jag på Portugal-Spanien. Har ingen aning om vem jag hejar på? Skall jag heja på hottisen Torres i Spanien eller hott,hott, HOTTISEN Ronaldo från Portugal? ;)



Är skittrött. Bilderna kommer troligtvis vid sju-åtta tiden på morgonen? :) Håll utkik :D

Victor&Märta

Har sett på filmen (Twilight) klart för länge sedan och har fixat mig nu och så. Är redo för att cykla till stan då. Skall bli helt skönt. Far faktiskt ensam. Vet inte när jag startar. Men borde börja brumma iväg snart. Vid ett-tiden sticker vi till stranden. SKÖÖÖÖNT! Längtar! <3




Outfits var det här. :D Glömde ju att säga vad jag gör i stan, men ni vet nog säkert. Här ska det vara present till Emelie, skönheten av alla <3 (L) ;)

2morrow


Grattis Emelie!

Idag fyller min kära vän Emelie år !!! Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis !!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hahahahhah :D ;)


Ny kjol igen.. ;)

Den här köpte jag när jag och Lina var i Salo på midsommaren (: Var inte på rea, men den kostade 8 €


Packa våra kappsäckar

Snart ska jag börja packa en strandväska och en vanlig väska med kläder. Ska nu först till en strand, och sen därifrån vidare till Tenala. Blir där övernatten (:

Så nu måste jag packa väskorna, annors blir det liv i huset när Malin kommer efter mig, tro mig. (:



FÖDELSEDAGSBARNET < + 333

Ny kjol

 

Kostade 3 € på rean, så den var billig (:


Ont i fingret.. ;)

Halå! :D

Vet ni vad jag lyckades idag morgon när jag skärde upp ett bröd. Jo, lyckades såklart med att miss lite fel, och skära ett ganska djupt sår. Blödde upp några papper gjorde jag också .. Hehe..


Bild från husvagnen (: Kan visa bilder senare, men just nu hinner jag inte (:

HOW TO BE



Film från 2009. Skall titta på den idag, nångång. :) Nu tittar jag på en annan film, igår tittade vi ju på "En shopaholics bekännelser". Den var faktiskt inte så himla bra ändå, jag hade lite högre förväntningar. Okej, nu fortsätter jag se på film (har blivit ett freak) :D


Emelie 12 år! ♥



"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år! Hurra, HURRA, HURRAAA!!!"

♥ GRATTIS EMELIE! ♥

Idag fyller Emelie 12 år! (: GRATTIS!!! Hon bjöd mig till hennes till idag på kalas. Så ska fara dit idag, så börjar denna ljuuuvliga morgon med att fara in till stan för att köpa en present. Lovely.



Jag är definitivt inte glad. (GodMorgon förresten) Jag vaknade klockan sex, helt pigg.. Elller ja, jag är skit trött, eftersom jag har sovit så lite.. Men jag är så "vaken" att jag inte får sömn.. Så spenderade min timme nu till lite före sju med boken "Ljudet av ditt hjärta". Alla sover, såklart..

Idag.. Skall jag som sagt in till stan och köpa present till Mi, sedan skall jag hem till mamma och hämta kläder. Jag som trodde att jag hade massor här. Bara några ynka strumpor typ, det var allt. Hoppas att jag inte behöver uträtta ärenden i stan naken, men så illa borde det väl typ inte vara.. Hoppas vi. Sedan skall jag nog till stranden idag. Ska väl till "Lagmans". Får se om någon kompis följer med oss. Idag far vi bara med pappa, Julia och Victor. Så det ryms (höhö) en kompis med oss. :)




Avslutningsfina syskon (HEJ, jag glömde lägga in bilder från avslutningen!!!!).


Home

Är hemma från att ha varit med bästa Emma ett tag. Talat om sjuka saker. Saker som att jag och Emma attackerar människor med en riktigt liten gul vattenpistol med en orange färgklick på ändan. Vi är sinnesjuka. :) Hihi.

Nu tittar jag lite på Brasilien-Chile, men ska kolla på nån film kanske nu. Eller nörda framför mina favvobloggar istället.

Kram puss.


Hos Emma

Hejhej!

Just nu sitter vi och kollar lite på svenska hollywood fruar, medan vi hänger ;) :)

Vi kollade aldrig på någon film, vi försökte nog med några, men orkade sen inte. Åt lite goda popcorn istället. Hihi (:


Outfits


Videoblogg!


Chill


The Beach










New one





Från Only, kosta 13, blev 3 - 4 € på rean (:


Emma o Jac ;)

http://malinsss.blogg.se/images/2010/img_2207_95809255.jpg
Häromdagen (:

Shopping och sol!

Hejhej!

Har varit och shoppat några timmar i Helsingfors, innan vi kom hem, där runt 1. Sen dess har vi legat och solat, och nu är det mat som gäller. Visar senare vad jag köpte (:

Mommo har fyllt 70, så ska och äta lite kaka till henne (:


Movie

Nu ska jag ta och kolla på slutet av twilight på datorn. Sedan skall jag nog börja fara ut. Inte för att någon är hemma. Men Emma kommer nog säkert hem nån gång, Lina också och Emelie för den delen också. Just nu nöjer jag mig att titta ut genom fönstret på sovande Victor och titta på dessa ljuvliga bilder från i morse.




Min lilla busunge ♥

Midsommaren och Bromarv

Hemma! Äntligen! Himla skönt! Nog för att jag trivdes super i Bromarv, men det är riktigt himla skönt o vara hemma i Karis. Två, långa ljuvliga veckor! ♥ Har hunnit med massor denna vecka, bla. tagit 110 bilder, men tyvärr har jag urdåligt tålamod, så på bloggen kommer det tyvärr inte många bilder.




När vi kom fram till Bromarv blev vi bjudna på "Pettson Kaka" och hade super kul med kameran. Tog många bilder, måånga med mamma också. Men hon är lite för blyg när det gäller bilder på henne på bloggen. (:





Spenderade mycket av min tid med näsan i böckerna och nördade i gamla "FRIDA" tidningar också. Det är värst vad man läser mycket! (;




Vi var ut och fiskade med min söta, rara och fullkomligt galna kusin här en dag, tror minst sagt att det var tisdag. Några fiskar fångade vi. (;





Var också på stranden. Det var ju några dagar som det var riktigt ljuuuuvligt väder ute!








Jag behöver kanske inte nämna att jag hade vääääldigt många midsommar outfits för fredagen och lördagen. Höhöö.. ^^







De flesta av midsommarbilderna är privata. Så ni får allt nöja er me de här få sista bilderna från midsommaren. Men midsommaren var påriktigt helt bäst! Den var super kul med alla släktingar, iaf. vår lilla lek där. (: HAHAHA.

Var också lite med kompisarna på helgen och i veckan. Var och simmade med André, Nicole, Janni och Erica. Julia var också med. På lördagen var Nicole hos oss och sen gjorde vi lite allt annat. Vi hade det ganska kul faktiskt. Ingen aning om när vi träffades, men klockan var kvart före tolv (på natten) när jag följde henne hem.


Idag till stranden. Skall också ringa och boka tid till bion senare i veckan. Men nu, efter att min kusin Ida berättade om att det finns en sida här på nätet (woooow) som man kan kolla på filmer på. Så ska nu ta en titt på Twilight och om jag hinner....... REMEMBER ME. ♥

pusu.


God Natt ♥

Har suttit framför datorn och kollat på "American Pie-The book of love". Nu är jag dock trött. (: Bloggar mera imorgon när jag är piggare och så kommer det bilder och sånt från veckan i Bromarv.

Kraaam. <3



Söndag

Kom hem idag vid halv 1, och send ess låg jag på gräset och solade. Sen blev det fotboll, och nu på kvällen så var jag med Lina, Emma, Julia och Märta.

Bilder från midsommaren kommer senare ikväll, eller imorgon eftermiddag. Ska och shoppa lite till Iso Omena med Malin o Jac imorgon på morgonen :D Reaorna har ju satt igång nu, så kanske man kommer hem med nå plagg? :)




Regn

Hejhej!

Just nu hörs det fullt med pripplande ljud uppe på husvagnen, alltså regar det. Tråkigt . /: Likadant var det ju igår, men..



Today


Bild från idag morgon, då jag åt morgonmål :D

Idag efter att vi tvättat oss och ätit morgonmål, så körde vi in i stan och shoppade. Plaza finns ju där, så där sprang jag och Lina medan föräldrarna handlade på torget. Jag köpte blandannat en jeanskjol och en vit basic topp, från H&M. Och tröjja och småsaker från Lindex :)

Lina et Emma ;)

Shopaholiq :D Dock är två av påsarna mina.. ;)

Mer bilder kommer int just nu, internetet sammarbetar inte direkt.

Men nu ska vi så småningom börja gå och bada bastu och simma.

GLAD !



JAAAAA !!!!!!!!!!!!!! INTERNET ANSLUTNINGEN FUNGERAR :D Det hackar lite emellan, men det stör inte mig ! :D

Alltså så kommer jag att kunna blogga, härligt! :D Jag och Lina har redan hunnit kollat på dom djuren som finns här på andra sidan gatan . Söta söta (:

Nu ska vi snart börja gå i bastun, och simma. Det finns en '' pått '' här, och där var det drygt 20 grader. Så där kommer vi plaska runt. :D




Nu bär det snart av!

Så nu ska vi föra in det sista i husvagnen, och sedan bär det av mot Salo. Kommer inte ha tillgång till dator, så kommer inte kunna blogga. Vet inte om datorn ens följer med.. (:

Kommer hem på söndag (:



Ha en bra midsommar ;) :)

Min midsommar:


Grimasx3



Det kallas liv alá Märta. (: Hehe.

Karis

Karis on paras. Oh YEAH. Sitter på datorn här hemma. Är bara här en pika stund, mamma skall och handla lite mat och sånt i butiken och jag hade glömt massa saker här hemma och så, inkl. fjärkontrollerna till tvn på vinden i Bromarv. Saknade dem när jag för mig själv skulle i smyg se på New Moon en gång till, så nu är de ner packade i väskan! Oh yes!

Igår hängde vi på beachen med mamma, Julia och min crazy kusin Ida. Vi hade det skönt och så. På kvällen "raggade" vi killar. Not. Men vi hade liite kul. :)) Har även varit med de tjejer och fiskat en kväll, det var trevligt, jag fångade 2 stora abborrar och en lite mindre. :D

Emma kommer inte att blogga i helgen och inte jag heller, men på sönd. startar vi hem mot Karis, så var beredd på ett inlägg då. (:

Puss och kram.


Fotbollskväll



Har kollat på fotboll nu på kvällen, med Frida och Erica. Ätit lite korv och glass, och skrattar :D

Imorgon så blir det inte lång sovmorgon, blir morgonmål på ett café med Malin och Jac :D. Tredje gången jag är där på en kort tid, haha..  Måste också packa och föra ut i husvagnen innan det bär av till campingen (:


Fotboll

Kom just hem, har varit med Malin till sågspånsbanan. Vi sprang 3,6 (?) och gick en liten del (:

Så nu ska jag gå i duschen, innan jag ska på fotbollsmatch. Inte England - Slovenien ;)



Sims

Tjaoo !

Jag och Lina har nu cyklat efter sims till Ida, så nu ska vi installera några innan vi ska ut i solen igen (:

Hinner inte skriva så mycket mera nu, nästa sims ska installeras ;)


SUNNY!!

Godmorgon!!

Kolla ut genom fönstret, hur länge sen var det inte det såg ut så ? Härligt.

Kommer nog inte att åka till stranden idag ändå, har lite andra saker jag måste göra. Blandannat cykla efter Sims ;), ut på länk och kolla på EIF - BK-46. (:



Billig humor


Latast i stan

Jag och Lina låg säkert en timma, i hennes säng. Med benen uppe på hennes vägg, haha. Latast i stan. Men, jag har ju faktsikt sommarlov ;)



Onormalt små fötter, onormalt krokiga fötter ;)

Fatass :D

LinaStina hade namnsdag idag, så vi fira lite henne ^^ Vi for till Lilla hembageriet och tog och åt en bakelse :D Gott var det, som alltid (:

Jag var faktiskt också dit igår, med Malin och Jac, men hej, vad gör det ;)


Snyggaste cyklisterna i stan ;)

Marsvinen

 

Snart ska jag, Emelie och Lina till något café och fira att Lina har namnsdag ;) ;) .

Hos Lina :)


Tisdag

Godmorgon!

Sov ganska länge idag faktiskt, till halv 11. Inte likt mig inte :D

Men idag kommer dagen att i stort sätt se ut såhär:

Först ska jag göra punkt 2 och 3. Alltså fara till Lina, och umgås med henne och Emelie. Också Batman och Hugo :D



Tonight

Var på en länk, och sedan var jag med Emma och Lina (: Skulle efter Lina, och Emma var där, så vi var tillsammans en liten stund ikväll (: Roligt var det !


Ipod

FRIDA och en glass har varit mitt tidsfördriv. Nu måste jag ut på länk, fast måste på något sätt ladda Ipoden innan.

Trodde att jag var dum när jag inte fick på den, men det visade sig att den bara var urladdad ;)


Kalle Anka&Frida

Nu ska vi börja dra mot stugan igen. (: Ska just äta och ska också ligga på terassen och sola lite. Sällskapet blir min bok "Expert på att rodna", en gammal bok från julen. Efter att den har blivit läst blir det "Kalle Anka" och "FRIDA" tidningar. (: Skall hinna med filmen också. Hihi.

Kommer att blogga först på Onsdag, om jag ens hinner då. Men det hoppas jag.

Nu sticker vi <33


Bromarv

Sitter här och nördar på datorn i bibban. Riktigt fint väder är det. Solen skiner massor och det är faktiskt väldigt varmt här. (: Sitter i byxor och t-shirt. Har inte "orkat" lägga på mig ett par shorts. ;) Har spenderat dagen framför tvn med en av favvofilmerna, New Moon och allt extra material. Dvs. ungefär 5 timmars tittning. Har ännu inte sett klart alla extramaterial, men hinner.

Igår tittade vi på SATC 1 och hade det skönt. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Skall iaf. träffa min kusin Ida, var länge sen sist. Träffades senast för kanske 2½/2 år sedan? :)

Nu och låna bra tidningar&böcker.

KRAM!


Shopping



Köpte två byxor, båda från Lindex (: Båda var på rea, så tillsammans blev det 16 €

Måndag



Picasa

Har inte så farligt mycket att göra just nu, så jag leker runt lite med bilder.


Victor

Snart sticker vi med riktning mot Bromarv. Känner mig väldigt onyttig, efter att ha bakat mockarutor med Emma (naturligt).. MEN.. I Bromarv blir vi bjudna på Pettson kaka! Pettson kaka är en kaka med plättar, grädde, sylt, choklad och annat mumsfilibabba! Men, vi kan väl fira... sommaren? Nej, man måste ju unna sig ibland!

Busar med Victor just nu, min super gulliga brorsa. Han skrattar och kluckar och gör grimaser åt mig. När jag frågade honom om det blir kul att jag far nästan skrek han "nääuuhii" och svängde med huvudet som man gör när man använder ordet nej. Min gulliga bror <3


Bagarna igång ;)



Vi har bakat mockarrutor, här hemma hos mig, Emma. Bra blev det såklart ;)

Varit ute med mina favoritflickor

Sol, sol, ljuuvliga sol <+3









Sista bilden är en av mina favvisar. Bästa minen ever? :)


NY HEADER


Outfit :

Vaknade ju upp hos mommo idag morgon, så jag fick väl ta vad man haver. Blev iallafall mommos skjorta, en jacka  och leggings, som jag hade med igår.

Sminket och håret hänger kvar också, och en vit väska (:




Bröllopsvals


Bröllopsbilder

Godmorgon!

Skönt väder idag!

Igår var jag ju på min kusins bröllop! Bruden , som var min kusin, var såå superfin! Kom hem vid halv 1 igår, blev hos mommo och sova (: .


Parets söta dotter, och dom själva !

Kim och Jac var glada igår ;)


Malin hade en fin klänning (: .

Nu ska jag röra mig mot Märta, kulkul !

Sunday



Hoppas verkligen att det blir en "sunny sunday". Skulle vara trevligt att kunna vara ute idag faktiskt. Just nu ser der lite blåsigt ut, men solen skiner nog. Så hoppas på riktigt kiva väder för idag, så man kan träffa kompisarna!

Ikväll sticker jag två veckor till Bromav! Ska bli helt skönt nog, skall som sagt försöka fara på Bromarv bibban för att blogga! Men som ni vet, det kommer inga bilder där. Bara gamla isf. (:

Sitter och lyssnar just nu på några härliga sånger. Väldigt många ballader faktiskt. Några riktigt bra låtar kommer från Rob. Låten Never Think som är med i filmen "Twilight" är verkligen jätte bra! Let me sign. +

Nu tänker jag sitta här och fortsätta lyssna på musik och chatta lite. Hörs senare idag!


Lina

Har chillat hela dagen med Lina. Nördat och skrattat i mitt rum och haft det allmänt kul. Skall nog snart faktiskt fara och sova, är väääldigt trött. Hoppas på att sova längre i natt än förra natten. När Lina var här hann vi med några bilder.. Och till och med en video. Nog för att den är världens slöaste och har absolut ingen mening att sättas in.. Men, den kommer!



Pussar från Lina och Märta! <3



Kolla in våra övreläppar. Haha. Hare/Kanin look. :))



Min söta kanin <3 :D



God Natt! ♥

Wild Child

Lina for just hem för att äta, sedan kommer hon tillbaka. Vi började titta på filmen "Wild Child". Igen. Vi har typ hunnit se i lite mindre än fem minuter (hehe), men när hon kommer tillbax så fortsätter vi se.

Har inte annars gjort så mycket. Har haft det super skoj med Lina här inne hos mig. Har donat med computern, lekt och skojat med Victor samt talat och skrattat en hel del. Hihi.

Har inte hunnit sätta på kameran nåt och fotat, men kommer väl senare ikväll. Lina kommer hit ikväll för att kolla på bröllopet (vi bandar allt) och käka popcorn och annat gott. Så sa pappa att hon skulle göra. Så hoppas att planerna håller! (:



Ha det bra! <3 Bloggar som sagt mer ikväll om jag har tid ! ♥ Säkert kommer det något snabbt inlägg, så kika in här då och då. :)



Randigt

Har ni märkt att randigt tycks vara super duper mode? Har varit ett bra tag och har faktiskt många olika plagg som är randiga. Super bra för mig. Idag är det ganska varmt, så nu när Lina kommer efter mig så kan man vara ute i shorts och t-skjorta. Hoppas jag. (: Vet inte vad vi ska göra, men vi flickor hittar alltid på något skoj.

Outfit




Undra inte bild nummer två. Märkte att jag blivit lustigt lång, så var tvungen att böja ner mig. Så ser ut som någon juntti, men det duger (: Naglarna är målade riktigt pink! :D

Getting Ready


Skall nu börja klä på mig, borsta tänderna och göra lite annat. (: Sen kanske jag tar och tittar påmin favvofilm om jag hittar den här, annars får jag se vad jag tittar på. Har inga exakta planer eller nåt för idag. Vara med Lina Fina iaf. Victorias bröllop är ju idag. Så ska väl snabbt titta på det. Och vi skall baka "Victoria bakelser" till, något som är riktigt yummi. Skall se om jag hinner fota det. (:

Nu.. UPP OCH FIXA!


Bröllop!

Hejsan (:

Idag blir det bröllop! Inte kronprinsessans, men min kusin ! :D Jag kommer att ha samma klänning på som jag hade på min avslutning. Nu måste jag lacka lite naglar, ta fram kläder, plattången , osv.


The Twilight Saga

Twilight / Om jag kunde drömma:

1. Favorit karaktär i boken/filmen? Edward Cullen&Bella Swan
2. Bästa scen i boken/filmen? De många nätter i Bellas rum och på ängen
3. Favorit citat från boken/filmen? You already know how I feel, of course. I’m here… which, roughly translated, means I would rather die than stay away from you. (Du vet redan hur jag känner, såklart. Jag är här.. Vilket betyder att jag skulle hellre dö än att vara ifrån dig) /Bella Swan
4. Bästa låten i filmen? Robert Pattinson - Never Think.
5. Favorit outfit från filmen? Dagen då Edward kommer efter Bella med bilen för första gången.



New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan&Edward Cullen
7. Bästa scen i boken/filmen? Mötet mellan Edward&Bella i Italien.
8. Favorit citat från boken/filmen? Isabella Marie Swan, I just can´t exsist in a world without you. (Isabella Marie Swan, Jag kan bara inte leva i en värld utan dig) /Edward Cullen
9. Bästa låten i filmen? Robert Pattinson-I was broken
10. Favorit outfit från filmen? Alices födelsedagsklänning




Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Edward Cullen&Bella Swan
12. Bästa scen i boken? Hemma hos Edward över natten
13. Favorit citat från boken? Isabella Swan? I promise to love you forever — every single day of forever. Will you marry me? (Isabella Swan? Jag lovar att älska dig i all evighet-varje dag för alltid. Vill du gifta dig med mig?) /Edward Cullen
14.Vad ser du mest framemot i filmen? Allting, men mest allt mellan Edward&Bella.
15. Vad ser du minst framemot i filmen? Ingenting



Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:


16. Favorit karaktär i boken? Edward Cullen, Bella Cullen&Renesmee Cullen+
17. Bästa scen i boken? Allting! Isle Esme, bröllopet och Bella som vampyr!
18. Favorit citat från boken? Finns allt föör många!
19.Vad ser du mest framemot i filmerna? Bella som vampyr, att de gifter sig.. ALLT!
20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Absolut inget.
21.Team Edward eller Team Jacob? TEAM EDWARD!
22. Favorit skådis? Robert Pattinson&Kristen Stewart+
23. Vem skulle du vilja spela? Bella! Ge mig Rob och Edward! :D
24. Vilken är din favorit bok? Ojdå. (: Jag vet inte faktiskt. Alla är super bra!
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Det är super, skulle bara ha önskat en bok till! ♥


God Morgon!

God Morgon!



Är jätte, JÄTTE trött. Var jätte länge uppe. Kanske till två? Jag vet inte, men Twilight böckerna är svåra att lägga ifrån sig. Vaknade med boken på näsan iaf. klockan åtta. Usch. Skall försöka att inte läsa så mycket ikväll. Har inte heller sovit så mycket i husvagnen. Victor vaknar ju tidigt så.. Och jag är nog ganska lättväckt- Dessutom har vi en alldeles egen snarkmaskin, pappa. Och inte vet jag vad han heller gjorde på natten, men rörde på sig gjorde han massor.. (: Haha. Skall ta igen det med sovningen säkert i natt eller sedan i Bromarv. Sticker dit igen på sönd. kväll, vet inte när jag kommer tillbaka. Skall troligtvis vara 2 veckor där, väl? Om jag kommer ihåg rätt då. (: Men skall fara till bibban ofta och blogga. Försöka iaf. (: ♥




Sötaste Emma med sötaste Victor i famnen ♥

PS: Jag kollade på Wild Child igår för 3e gången, den var min favvo film före The Twilight Saga. Och den är suverän. Jag är super nöjd över just det inköpet. Hade nästan (hömm) glömt bort hur snygg Alex Pettyfer är, tur att jag kollade på den igen :)





Husvagn (:

Hemma! Ååååh, vad skönt! Har tillbringat mycket tid i den nog sköna volvon, men usch vad det nog har blivit trist att åka i bilen! Men, riktigt himla kul hade jag på alla campingar (Nokia, Peräseinäjoki och Nystad)! Favoriten var Peräseinäjoki. Har inte fotat så himla mycket den här gången. (: Vi var och shoppa två gånger. Uppe i Peräseinäjoki till Finlands näststörsta varuhus och sedan idag till Mylly på vägen hem. Vi var där väldigt länge. Shoppade ganska mycket nog..



Diggade parken i Nokia. (;



Mina söta syskon var också med mig, såklart! ♥



Ett antal egopics.. ;)



Vi spelade tennis. Jag var chockerande bra! :D



Skoj med Victor i bilen <3 Satt bredvid honom ofta (: <3



Skrattade massor. :D



Excellent (;



Wiihaaa (;



<3



Kläder som jag fick och shoppade: 1. Skor från ESRIT, 2. Nagellack från Seppelä, 3. 3 Diadem från Kappahl, 4. Filmen "Wild Child" från det stora shoppingcentret (en och samma butik), 5. Örhängen (3 par) från H&M, 6. Aprikosfärgad basictopp från H&M, 7. T-skjorta från H&M, 8. Oversize topp från Lindex, 9. Spännen (60 st) från shoppingcentret, 10. Mascara från samma plats, 11. Läppglans från shoppingcentret och 12. Flip Flops från samma paikka. (:



På cupen lyckades jag ramla. Hehe.. (: Blåmärken pryder min kropp, fullt med snygga sår och annars heta myggbett. Snyggt. Händerna och sånt är skrapade. Allting är nog lite. (; Hihi.. (:

God Natt. Hörs imorgon! ♥

Bilder

Några bilder från min avslutning, två veckor sen dess (:


Bella&Tyra

Godmorgon !

Har kollat på Bella&Tyra show nu på morgonen, ska snart kolla vad Lina håller på med (:

Emelie är ju inte hemma, eftersom många lag for till Eken-cup. Skulle nog också ha viljat farit, men vårt lag hade inte tillräckligt med spelaren.. Och sen ska jag ju på bröllop på lördag också :)







**** ***

Haha, ser på tv4, och dom visar klipp från fotbollen hittils.

Bäst är det när Ronaldo blir tacklad ganska fult, och sedan ser man bara när han skriker FUCK YOU till spelaren .. Haha ;)

http://mashieq.files.wordpress.com/2008/06/ronaldo-crying.jpg

Shopping

Är på campingen nu och Emma sköter alla inlägg tills jag kommer hem igen! (: Ska och shoppa idag till ett shoppingcenter här uppe i Finland. Eller uppe och uppe. Har fått sk. "betygspengar" av pappa att shoppa för och sedan har jag lite egna pengar att spendera. Shopaholiq. Men har faktiskt behov av kläder och annat sånt. Det är bra att ha!

Puss! ♥



En stolt flicka visar upp nya shorts och skjorta. (:  ( Gammal bild !)

Beroende



Håller på att läsa sista boken av Twilight just nu. Boken är från bibban, men jag tänker nog köpa 4 sen. Så kan man läsa lite flera gånger ;)

Pics

( torra ben, jag vet ;; )

3 bilder från när Emelie var hos mig övernatten här en dag (:

Länk

Kom just hem, var med Fatima och sprang. Vi for ganska långt faktiskt ;)

Före våra träningar, som är imorgon, ska vi ha varit på två länkar, det är vår ''läxa''. Såklart så lämnade jag ju det till sista minuten, men nu är dom avklarade. Nästa vecka igen :s :D


Onsdag



Har inte gjort något så speciellt idag, som ni ser. Rummer ska jag just gå och bädda i, så är det så gott som klart. jag borde fara på länk idag också, eftersom jag egentligen måste..

Emma <3

Älskar dig Emma! Tänker på dig massor. Och nu när jag är här.. Ja, annanstans (:D) så tittar jag på många foton genom alla år, det är ljuvligt! (: <3 :D Här bjussar jag på några bilder från åren. (;



Fråga inte vad vi testade för kontrast på kameran här?? ;) Supervackra flickor? -09



Posar framför kameran -09



Utklädda sommaren 2009. Sjunger och dansar till låtar som "Barbie Girl" och "Doktor Jones"! (:



Spela spel i husvagnen är ju kul! :D -09



Allt tal om svininfluensan gjorde oss lite galna. (; Hösten 2009



Och brudarna kan dansa! (: -09
____________

Lika som bär? ;)



Oh Yes! :D

Levande

I'm alive, fast inte bloggen varit det idag. Har inte bara haft lust, och dessutom har jag inte kunnat se några bilder.



FRILLAN

Jag har börjat satsa på att ha pannluggen i ett spänne uppe på hjässan nu, luggen börjar bli lite för lång. Hoppas på en frissatid snart. Har verkligen behov av det (:


Skrämmade fåglar

Jag och Emelie sitter på stutsmattan. Jag rör på mig lite, och då plötsligt flyger en FASAN från vår terrass, NÄRA oss, och skriker. Haha, gissa om vi skrämde oss ? ;)

Nu sitter vi här inne, för att den där fågeln int ska komma igen :D

Hatar fasaner. :D

What happens in my house



Härligt härligt !

Sällskap

Hejhej!

Emelie har varit mitt sällskap här under dagen! Bakade chokladbollar,varit på stutsmattan och bara hängt! 

Hon stannar här övernatten ikväll, ska bli kul! Vi ska bland annat se på film, äta chips, ansiktsmasker och mysa ;) Vi skulle vilja sova ute under bar himmel, men det är ju lite för kallt ännu. Men senare i sommar !


Den här veckan :


Bloggare på resor



Awesome! Det är verkligen super kul att läsa om de olika bloggarna som är på resa. (: Foki, Paow, Blondinbella och Petra är ju nånstans i Frankrike för att spela in säsong 2 av 2Fångarna på Forte". Det är verkligen ku latt läsa deras bloggar nu. (: Också Kenza är på resa med sina kompisar till Kreta. Det verkar så skönt! Lovely!

0fortet 017 500x333  God morgon

Från Paows blogg. Johan Palm folket. (;



Fokis blogg



Glada Kenza på Kreta. Sköönt! ♥



Nu skall jag kolla på slutet av "Bring it on" med Julia! (:


Hangö&Bromarv

Hej igen! ♥

Länge sen sist! Kom hem igår vid nio först, pappa kom redan klockan fyra till Bromarv. Sen for vi till Helsingfors. Min fammo ligger där på sjukhuset för någon operation och hade nåt problem med hjärtat. Och finns det något som jag verkligen inte tycker om är sjukhus. Jag tycker att det är obehagligt. Värst är alla maskiner där inne och alla slangar och allt sånt. Att se det och fammo. Jag grät massor. Av olika orsaker faktiskt. Men fammo är fammo, fast hon låg där på sjukhuset och såg annars super trött och slö ut, så hade hon på sig ett lager läppstift. Älskar min fammo! ♥

I Bromarv och Hangö har det varit kul. Ju, det har nog ofta blivit jätte slött och jag har läst massor: Om jag kunde drömma: 2 ggr (dvs. förra veckan), När jag hör din röst: 2 ggr, Så länge vi båda andas: 2 ggr, Hata Romeo. Ett under att jag läste nåt annat än Twilight. Heh. Sedan läste jag massa skvallertidningar (FRIDA) som jag och Julia lånade från bibban.

 

I Hangö var vi mest inne och kollade på filmer och annars tittade på tv och läste böcker. Sedan var vi ju ute också, bla. ett besök till glasskiosken. Simmade gjorde vi inte. Vi var också till några stränder och tittade. Bla. till hopptornet, jag är vansinnigt höjdrädd men... Jag for upp på tio meters "våningen" där, jag skämtar inte. Hur vågade jag!? Ojoj.. (;



Det har ju inte varit så himla schysst väder ute, lite blåsigt och så, men simmade på torsdagen nog, på en strand som heter "Framnäs". Riktigt skönt. (: <3 Gjorde nog massa grejs i Bromarv, men roligast var det att simma! Kolla in mina händer förresten på bild nr. 2! Smått så man skrattar! HAHHAHA. En av de roligaste bilderna från stranden, eller? ;) Nummer tre är såklart Julias (till vänster) "rörelse" SUPERMAAAN!




Och tillbax till Hangö.. (: Fammo har en väldigt nice lägenhet nära havet och hamnen, så jag satt ofta där ute på balkongen och läste, kollade med kikare och annars hade det skönt. Kameran i högsta hugg. Jag erkänner, jag är beroende av den där kameran. Huhu. ♥








Före vi far med husvagnen idag så skall jag se till att träffa Emma en stund. Jag har ingen aning om när vi kommer hem igen från campingarna, vi kommer troligtvis på Lördag först, så ännu en gång får ni läsa om Emma och hennes funderingar och vad hon sysslar med. (: ♥

Puss hei ♥


Handbollsbruden

Var på Eken-cups hemsida. Hihi, det var nog år sedan det! Haha, jag har för fin min! Roligt ! (:


Rummet

Malin undrade hur det såg ut i mitt gamla rum just nu, vi håller ju på att städa upp det. (:






Loppis !

Tjaba Tjena Hallå !

Idag har jag och mamma varit till Tanhuhovi och sälja saker! Hade fullt med saker i mitt gamla rum, så nu slängde och säljde jag sakerna. Blev 3 fyllda stora svarta sopsäckar med skräp.

Det kostade allt som allt 15 € att vara där, och jag och mamma tänkte om vi får för 15 € sållt, så är det bra. Men innan ens alla sakerna var uppe på borden, stod dom och, bokstavligt talat, REV åt sig! :D


Hihihahahehehohoho !




WTF ?? om WINDY !:
varför har ni härmat vår blogg ?? den riktiga bloggen är www.emmaatmarta.blogg.se <----- ( läs den istället)



SVAR : Haha :D Jepp, ni hörde rätt, det ÄR så att vi har härmat Emma och Märta. Vi tänkte bara att vi tar deras bloggnamn, men ändrar A:et till ett E.
INT :)

Men om du vill ha din önskan uppfylld, kan alla våra läsaren flytta över sig till '' er '' blogg, som inte ens finns (:





WINDY !


Min sommar oufit idag (: Yllesockor på sommarlovet ;)

Det blåste lite smått idag.. :D

Just nu




Hår

Finns ju inte direkt mycket att göra i det här vädret, så jag lagade mitt hår.

Mitt hår stod ut, så jag plattade det och lockade det. Nu är bara frågan, vad ska jag göra resten av dagen ? :D




Godmorgon



GODMORGON!

Härligt sommarlov det här.. ;) Blåser som bara vad. Men, blir väl att stanna inne idag igen!




Huvudvärk

Har sutttit och käkat i mig några våfflor, namm namm. (: Alltid gott, trots att jag har huvudvärk :s :D

Nu ska jag i bastun ett varv, sedan ska jag nog krypa ner i sängen, och börja läsa någon ny bok. Läste ut Killar, Kompisar och misstag i massor igår, den var helt okej!



http://image.bokus.com/images/9789132149788

Paint

Nu BLEV det gossip girl (:

Äter lite chokladmuffins, som jag bakade här för någon timma sedan. (:

 


Bromarv

Sitter i Bromarv bibba. Känner lusten av att vara hemma och mysa, men helt ok är det här ändå. På söndag riktning hemåt, men på månd. med pappa och husvagnen mot mitten av Finland.

Saknar alla där hemma, livet i Bromarv är lite långtråkigt.. Har lånat massa Frida tidningar med "RPattz" specialer och sånt från de bästaste filmerna. Så min helg borde bli bättre nu.

Nu till Ekenäs. (;


GG


Igår då jag och Lina kollade på vårt gossip girl :D

Nu är jag nästan klar med mitt städandet. Skönt. Ska höra med Lina och Emelie vad dom gör just nu, skulle kunna ta och kolla några avsnitt av Gossip Girl när det inte är så bra väder.

Som vanligt

Godmorgon !

Vaknade för en stund sedan, och nu sitter jag och kollar på Bella&Tyra show.

Idag blir det fortfarande samma syssla att göra nu på förrmiddagen, alltså städa. Men det här borde vara sista dagen, så ni får läsa om något annat imorgon, får vi hoppas. Hehhe (:



Känns som om det vart jättelänge sen man var i Kreta, trots att det bara är ett år . :)

Kondis - här kommer vi

Hejhej!

Har kommit hem från våra sommarträningar, vi ska få kondisen i skick nu i sommar :D Vi kommer inte spela handboll alls, utan bara konditionsövningar, intervallen osv. Hehe. Inte det vi gillar ;)

Nu har mamma lagat plättsmet, så resten av kvällen står jag väl och steker och äter plättar ;)



Bilder från vår sista skoldag i lågstadiet :)

Cykel problem

Jag ska snart börja cykla till mina handbollsträningar. Men jag hamnar ta den gamla cykeln, mitt bakdäck är totalt utan luft. Helt tomt, hehe. Gamla cykelns bakdäck är också tomt, fast inte lika mycket.



Kläder



Shorts ( jeans) : Miss sixty
T-skjorta : HM
Rosett HM
Nagellack: HM

Armband : hittade några i rummet, hehe (:

Gossip Girl i solen

Har luggit på stranden i någon timme, men kom hem nu ! Skönt var det där iallafall ! Simmade inte, var ganska kallt vatten , heh :)

Nu ska jag ut i solen med Lina och kolla på Gossip Girl avsnitt, härligt sommarlov det här ;)


Stranden

Hoho, har städat nu i några timmar, men snart så är det slutstädat för mig, allt börjar nämnligen bli klart så småningom.

Nu blir det paus, för jag och mamma skall till stranden och lata oss, SKÖNT!



Chill

Har hängt med Lina den här kvällen! Vi var och åt glass, hängt i solen, lackade mina naglar och kollade på ett par avsnitt av Gossip Girl.

Vi är nu inne på vår 2 säsong. Första säsongen, alltså 6 eller 7 cdn med 3 - 4 avsnitt per cd, gick på 3 dagar att se klart. Haha, vi satt timmar in i natten och kollade på våra favoriter i Gossip Girl, hehe ..



Lopptorg

Jag och mamma ska och sälja saker till ett loppis, så nu är det fullt upp att samla saker dit. För saker finns det iallfall, så det räcker och blir över. :D Sakerna från mitt gamla rum ska bort före nästa torsdag, så imorgon måste jag fortsätta med städandet.. (:


Städaren.

Emelie är här



Är inte så bra väder, så vi är inne och kollar på Bring it on; All or nothing . :D

Emma et Märta

Visst blev Märta söt ? .D


Danmark i sommar ? :D

Godmorgon :)

Har inga planer alls idag, ganska tråkigt faktiskt (; Borde väl reda upp i rummet, så att det blir snyggt där innan Malin kommer hem! :D

Visste ni förresten att jag kanske åker till Danmark med Malin o Jac här i sommar, och blir där ganska länge ? Observera KANSKE :D Skulle vara roligt!


Dagens bildregn


Himlen blev blå på förrmiddagen (:



Och när det blev så fint väder, for jag och Emelie till Svedja och simmade och solade (:


Och som vanligt så var vi till parken och åt glass en stund (:

Lärde mig att hjula gjorde jag också, fast det inte ser så värst bra ut ännu ;)



Soligt!

Solen lyser nu! Jag och Emelie är ute på stutsmattan, och försöker hjula, det går väl helt bra :D Måste komma in och ta en tidning att läsa och byta skjorta, det är allt för varmt för den här nu (::



Makeover (;

Tisdag

Godmorgon !

Har luggit i sängen hela morgonen och läst. Då jag var halvt vaken någon gång idag morgon, så kom jag på '' NEJJJ, JAG HAR INT SATT TELEFONEN O RINGA :ss '', men sedan kom jag på att det var ju sommarlov ;)

Idag har Kim och jag planera att fara ut och äta. Fast vi vet inte riktigt vart vi far, men det blir väl knäppen tror jag :D



Jag börjar få ganska långt hår nu :D Pannluggen behöver man inte ha upp mera, och de tär skönt (;

Tidsinställt inlägg

Hangö idag. Är förmodligen där redan, men jag bad Emma publicera ett litet inlägg av mig. Kommer som sagt inte att kunna blogga förrän söndag, om inte jag dyker upp på datorn i bibban. Huhu. Här i hangö blir det säkert att simma (om vi har tur med vädret), glass från glasskiosken, mys med fammo och allt annat möjligt. (: <+3 Jag har en väldigt gullig fammo förresten! (:

Så, nu får Emma sköta bloggningen här en stund, så länge jag befinner mig lååååååångt härifrån. (;


Godnatt !

Jag ska börja fara och sova, ska inte stanna uppe för länge, annors sover man bort hela morgonen!

Imorgon måste jag börja reda upp mitt gamla rum, det skulle nog behövas stort! Ni vill inte se hur det ser ut. Fattar inte hur man kan samla på sig så många ( onödiga) saker.




goodnight kiss ;)

Hupsiis !

Klänningen är INTE från Lindex, som jag hade för mig, utan KAPPAHL. Sorry, mitt fel (:



Tack anonym ;)

Vi hoppas på sol



Sitter och kollar på Norska Hollywoodfruar. Tycker att det är sämre än svenska ? Men det är väl för att dom svenska är smått speciella med sitt långa blonda hår :'D

Imorgon får vi hoppas att det är riktigt varmt, så att man kanske skulle kunna ta och simma för första gången på sommarlovet!

Puffärmad och blommig skjorta (:

Har inte orkat blogga idag, har haft huvudvärk, och så har jag varit ute med Emelie och Lina.

Jac var här för en stund sedan, och lämnade även en skjorta som Malin ( jac ?) köpte till mig! Blommig och puffärmar, jag tyckte om den jättemycket! Tack Malin o Jac ! :D




God Natt (:

Skall vid tio börja fara och lägga mig. Skall stiga upp klockan sju imorgon (!!!!) för att vi skall starta till Hangö redan klockan åtta. Mamma skall ju på kurs snabbt dit i Hangö så.. (; Tidig avfärd. Huhu Jaja.

Jag kommer först att kunna blogga på Söndag/Måndag. Kanske sticker snabbt till bibban dit i Bromarv då och då och bloggar nåt inlägg, men då bilr det ju helt utan bilder, men what ever.

HOPPAS ATT NICOLE ÄR I BROMARV, så att man kan göra nåt kul (:



Sjöng "Singstar" också idag. Har just ätit Fattiga Riddare. (; Yummi. ♥


Mamma och Märta

Vi har varit riktigt topmodeller. Eller mamma var. Mamma plåtades och jag var den magnifika fotografen. Hahha. Mamma skrattade hela tiden. Men söta foton blev det. (; Sen skulle hon också se seriös ut. Nejnej, det fungerar inte. Hihi.. (: Älskade mamma! ♥



Pussar ! ♥

Blondie <+3

Julia, min vackra syster är blondie. Snygg som attan! Slingor blev det, hon är skitsnygg! Passar nu till sommaren när hennes hår ändå blir blondare. Höhö, nu fungerar det fin fint att kalla henne för blondie.

Före




Efter



Jag har nog en av de snyggaste systrarna i världen! Älskar dig gulleplutt! ♥

Shorts

Sommar betyder varmt. Varmt betyder andra kläder som klänningar, toppar, t-shirts, kjolar och favoriten (?) SHORTS. Med en helt vanlig topp/t-shirt till.



Todays outfit:

T-SHIRT-H&M
SHORTS-Lindex
HALSBAND-Hem&Skola


New Shoes

När vi klickade hem våra nya rockar från H&M beställde vi också två par skitsngga sandaler, ett par vita och ett par svarta. Snygga! (:



Snyggt blir det med bruna fötter och ben till i sommar. (:

Mamma <3

Är hemma här just nu. Har varit en snabb sväng på stan med mami och Julia. Vi käkade en varsin berlinermunk, köpte solbrillor åt morsan (eller ja, hon köpte), mamma köpte en nomination bit till sig själv och Julia är som bäst och färgar håret på en frissa här. Hon skulle ha det mörktblont. Tror att det blir lyckad. Själv är jag helt nöjd med min egen hårfärg.

Skall nästa vecka, eller nån dag fara och köpa en nominationbit till mig själv. Har sett ut en som jag diggar en som det står girl på, men får se om det blir just den. (: ♥



Idag är det flickdag. Vi skall bla. kanske på picknik med mamma och Julia, samt käka fattiga riddare ikväll, allt ska vi göra. (: Och fira sommarlovet ännu en gång till. ♥



Pannluggen böjar bli längre nu.. (;

Klassens fixare

Fick ett diplom då av Tove i klassen, fick "Klassens Fixare". Hade lite pinsamma stunder där men, hehe. Helt tufft iaf. Säger vi. (; Slö.



Snart (om 1 h) kommer mamma efter oss så nu ska jag börja fixa mig kalr, kläder, håret, osv.? Dusch?


Mammas

Skall snart till mammas (eller snart och snart) typ kanske om 3 timmar eller 2, jag har ingen aning lixom, väntar iaf. på att Julia skall vakna nu första sommarlovsdagen så vi kan nörda och kolla på någon film. (:

Är just nu vid datorn och pratar och gosar med sötaste bror Victor. <3 :D

Spela sims nu, tills Julle vaknar.


Slö

Kan man bli mer slöare? Jag har sett på 2 filmer idag och skall nu fara och se på min tredje. För bara någon stund sedan tittade jag på "17 Again". Jag är superduper slö. Trött också, efter gårdsfesten och allt annat möjligt. Är nog glad men det är ju inte så nice att knappt orka springa.

Har druckit massa sprite idag och ätit massa karkki. Firade sommarlovet, eller ja? Typ jo. Imorgon sticker vi till mami, är ännu hemma då, men sen på tisd. till fammo över natten och sedan resten av veckan Bromarv. Kommer hem på typ månd/sönd? Så jag kommer typ inte alls att blogga i sommar. Ingen dator i Bromarv.. Och sen måste man ju också för den delen vara ute och njuta av det vackra vädret.

Men nu, film? (;



Alla har varit slöa idag. Förutom Victor då.. (:

Klänningen




Klänningen som jag hade till avslutningen, och som jag ska ha till ett bröllop lite senare denna månad, kommer från Lindex, skulle jag våga säga (;


Ny favorit...

.... FRISYR.



Pannluggen '' invirad '' i sig själv, super duper lätt, och snyggare än vanlit. (:

Mommo

Godkväll.

Är slö idag, trött med. Humöret måste ha smittas på oss alla grannar, vi alla var exakt likadanna. Trötta, lata och tråkiga! Men har spelat sims här nu en stund, och ska snart börja fara till mommo.

Blir där övernatten, så jag kommer hem på förmiddagen imorgon sen (:



När man har tråkit i bilden är det bra att ha kamera (;

Svar på kommentar

Marruuh om Video:

"Hahah. Ni måst ha haft d kiwa. Märtaaa!!! vad fick du för smycke från hem&skola??"

Svar: Ett typ orange smycke med lite grönt och så, svårt att förklara så slänger in bilder.


Video

Allt hann vi med, vi hann också sjunga med barnkören som nu bestod av: Julia, Emma, Lina och Emelie. Jag stämmer in i skrattet. (;



För er som inte hör eller förstår vad vi "sjunger": "Sommar och sol, precis som i fjol. För så tycker jag det ska vara, BARA!"

Gårdsfest 2010

Vad finns det att säga om igår? Det var skitkul! Vi gjorde allt möjligt, allt från att äta till att vara och leka, både med de vuxna och för oss själva. Sov i husvagnen gjorde vi ju också och det var riktigt, riktigt mysigt. (: En av de bästa lekarna var bokstavsleken (bild i Emmas inlägg) och en färg lek. Det var riktigt kul. Barnen var riktigt bra. Dragkampen failade vi. Var var alla barn? ;) Menmen.. Hihi. Vi hade ganska kul där med Emma längst bak. Nästan bra taktik. (:  Hihi. Det kommer ju bilder, såklart.



Åt massa chips och annat gott (;



Jag och Emma hoppade på stutsmattan



Snygga brudar var med på bild (:



Hoppbilder ^^



Varmare kläder togs på när det blev kväll =)



Vackra flickor leker bollen i ringen



Rauuuuu (;



Självutlösare ♥



Catfight (; ?



Massa tokiga grimaser och bilder ^^ :D



Sov i husvagnen, super mysigt!



Och sen var det ju vanlig mat också ;)
____

Kram, nu sticker jag ut med Mi 8) ♥


Gårdfest

Godmorgon!

Igår var det en rolig kväll. Massor med lekar, film och sedan slutade kvällen med att vi sov i Märtas husvagn. (:


Vi grillade också marchmallows :D

Där sovde jag (;

Och lekte bollen i ringen

Och en annan rolig lek med bokstäver !

Chokladmousse

Nu sticker jag och käkar chokladmousse! Väntar på att kameran skall bli färdigladdad till en extrem kväll ikväll. Shit, vad kul! ♥

Köket nästa.



Hoppas på att träffa bästaste kusinerna i sommar igen!

Från vänster: Sonja, Jag, Heidi med Victor i famnen och Julia! ♥


Avslutningsbilder



En annan tradition



När man går ut sexan så får man alltid ett halsband av Hem & Skola, och nu var det ju vår tur! jag fick själv ett vitt, helt snyggt tycker jag nog ! (:

Sommarlov! ♥

Hellooou!

Har ännu ganska lockigt hår efter avslutningen. det var suveränt! Skitkul! Är helt nöjd med mitt betyg och annars av denna underbara feelis! Uuuh Yeah! Vet inte riktigt om jag ska göra nåt extra nu, var just (kanske 30 min/1h) med Emelie och chillade. Emma är ju på nåt slags studentkalas och Lina är och rider, Emelie for just till något stundentkalas också. (: Så just nu är det bara jag och Julia som är hemma av flickorna. Lina borde väl komma hem halv tre och resten av flickorna typ lite senare? ;)

Ikväll på gårdsfesten blir det kul. Mat, prata, leka bollen i ringen, gungpeffis, chilla, anden i glaset (?) ;) och massa andra roliga saker. Säkert hoppa på stutsmattan också.

Nu sticker jag mot köket. Skall bli gott med mat, lasagne.



Fotat för ca. en vecka sedan. Min avslutningsklänning och Julias balklänning till nästa år. Hon hade en snygg, vit klänning detta år på skolavslutningen. (:


Det vi alla väntar på

♥ ♥ ♥ SOMMARLOV ♥ ♥ ♥

Sista gången i lågstadiet, fast högis är ju kvar ännu! Snart ska vi äta, och sedan iväg på studentkalas, eller vad man nu ska säga :D Efter det är det roliga gårdsfesten!

För er som inte vet vår sk. gårdsfest är, är det en tradition här med våra grannar. Vi samlar alla grannar, äter mat, leker skrattar och sedan den nya traditionen, sova i Märtas och Julias husvagn (:



Förra året, då Kim blev merkonom.



Gårdsfest förra året ! :D



♥.Avslutning.050610.Gårdsfest.♥

Okej, vaknade skittidigt av att Victor skrattade. Dvs. klockan sex. Men nu skall jag börja klä på mig och sånt, är verkligen inte trött, jag är helt jätte pigg och himla himla ivrig. Ojoj.. (: Victor ska ha byxor och en snygg, snygg skjorta. Pics kommer säkert några.

Idag är det då sista stunden i lågis och sista gången med klassen 6a. jag vet inte om det är sorgligt, kanske lite. Men ack så skönt med sommarlov och sedan högis på hösten.

Gårdsfest ikväll. (: Kommentar: JEEEIII! (; ♥

Okej, igår frågade några femmor, fyror och faktiskt några treor mig om jag och Emma kunde lägga upp sexornas sång på bloggen efter skolavslutningen, japp. Det ska nog fungera. Men den låter bättre än vad den ser ut. Nu skall jag sjunga den på karaoke. (:

Kram/En sjätteklassist, eller nu iaf.?



Pappa laddade just upp bilder från vintern, våren & början av sommaren. Här är då länge sen. (:



Summer 2010 ♥


Bastu och beut.

Har varit och njutit av bastu och sköna rejäla skrubbningar av kropp, tvättning av håret och annat behövligt. Lackade naglarna för en stund sedan, matchande till min avslutningsklänning. Lina och Emma vet hur den ser ut, annars vet ingen. Hihi. Så, klänningen kommer upp sedan på bloggen imorgon.

Efter avslutningen sticker vi säkert alla in till stan till Pyres (eller annanstans) på lösglass! Samma tradition som förra året! Sedan blir det parken/ute hemma med grannarna. Och kanske en glass till med tjejerna i parken eller annars hemma! ;) Haha. Jag är taggad till 1000!!!

Nu skall jag kila iväg och käka popcorn och kolla på film (eller vänta!!!, klockan är 23!!!!). Hihi. jag skall kanske gå och toti, eller läsa. Haha. Eller så int. Moahah.

Pusu pusu


Matchens lirare



Fick väl, vad ska vi säga, bråttom idag, höhöö... ( om vi ska ta det snabbt, jag vaknade halv 9, skola klockan 9.). Iallafall tog jag det första bästa från garderoben, och det blev Kims gamla skjorta och handbollsskjortsen.

Passade iallafall bra till den här dagen,  vi skulle ju spela fotboll. Så jag kunde ju ha varit matchenslirare, men, jag var väl inte det direkt, men. (;


Dagens Citat

"Korven krilla"

Fniss fniss. Ni vet inte hur roligt vi hade med vår svinska. (: Hehe. Flera olika juttun. Har just kommit in och skall snart sticka i bastun och skura mig ordentligt! Sedan lackar jag naglarna och sedan blir det tv och popcorn. Orkar inte gå och lägga mig tidigt, hoppas på att jag inte ser ut som en zombie imorgon och känner mig en aning dödstrött. isf. är det mitt eget fel.

Vi gjorde ganska mycket. mest gungpeffis men också lite stutsmatta och annars slöade vi också. (: Ja, vad kan man säga om reglerna i dagens gungpeffis? Hihi. JA, hehe. Det var minst sagt underligt. Huhuhuhaha.

Okej, känner att jag är super slö. Kameran befinner sig här, men märkte att akkun verkligen inte är så hyvääh. Så, hoppas på att hitta laddaren innan i natt, så att jag kan fota på gårdsfesten och kanske på skolavslutningen.

Om ca. 30 minuter blir det bastu!



Dagens hemma outfit (EmmaetMärta): Oversize

Fotboll

Vi spelade ju fotis idag mot lärarna, som ett slut på vår lågistid. Och ett bra slut blev det, vem vann om inte vi ;)



Vinnarna



Gladaste målvakten ever








Emma ♥ Märta

Har varit ute med älskning, Emma. Hade kul här hemma. Iaf. när vi spelade sims. Hehe. ;) Sedan har vi kört och repeterat sexornas sång och chillat och hoppat på stutsmattan. hade super kiva och skönt. Vi åt glass också. Yummi!

Vi var via Oskar. Stackarn är ju sjuk. Emma (så duktig som hon är) hade plockat ihop Oskars juttun från pulpeten och sånt i skolan. Duktigt! Oskar var ej hemma, men vi lämnade ett ytterst trevligt meddelande på en lapp vid dörren med allt tavara! Great!

Har kameran hos mami. Men hämtar den när vi sticker till butiken, glömde också nagellack och nagelpynt. Jag och Emma skall ikväll fixa naglarna till imorgon. Herregud. AVSLUTNING!

Vi vann också fotbollsmatchen mot lärarna, det var ganska kul faktiskt. Emma har lite bilder från den ljuvliga dagen i detta underbara väder!

Nu kom papi, så THA, nu sticker vi till butiken! ♥ (:


New Moon för 12e gången

Fick tillbaka min 2a bästa film, New Moon av Emelie idag. Hon såg den för någon vecka sedan. Satt och sade alla repliker för mig själv, det var ganska kul. Hehe. Nåå. (:

Imorgon tänker vi (sexor) klå upp lärarna i fotbollsmatch. Vi tänkte faktiskt vinna. HAH! Hoppas på vinst, inte för att jag bryr mig om vi förlorar ;)

Just nu gör jag inte något extra. Sitter och skittar på gitarren, gamla sånger från skolan och nya. Bla. "Summer Nights". Men, nu sticker jag riktigt just i duschen! ♥



Skolavslutning -09

Torsdag



Har legat och solat en stund nu i solen, skönt!



Och sällskapet idag var twilight och en glass (;


Hoppade också lite hopprep. (;

Nu borde snart Emelie börja komma hem skulle jag säga, och kanske Lina med. Så får jag kanske något att göra. (:

Igår



Vattenkrig är härligt. Om man har varmt vatten (;

Lina berättade idag på morgonen att hon hade hört till sitt rum när jag hade hällt vatten över Emelie, då hon skrek. Vattnet var nämnligen ganska kallt

Sweet miss Blue

Känner mig ganska blå. Hehe. Det förstår ni senare. Har varit hos Nicke och på sportis ett tag efter skolan (2h), men imorgon tänker inte jag göra något destu mera. Skall bara till butiken sen med pappa och handla till gårdsfesten! Wiihuu! (; Eller jo, helt kiva iaf. (:

Är på super humör idag, Märta gratuleras på Viola dagen och blir bjuden på rabarberpaj alá mamá om en stund, bäst att jag kilar ner, att de inte äter upp allt. (:


Bara fantasin sätter stopp

Jag är ganska dum mot mina simmar i sims. Jag gör lixom vad som helst för att plåga dom på något sätt.

Bla. Spöken som skrämmer dem, låter dom simma i poolen så länge tills dom dör, lämnar dom utan mat, stänger in dom i ett rum där det brinner, gör så att dom hatar sig själva, osv.

Underlig fantasi. Men tack och lov är det här inte den riktiga världen, bara sims.



Det är ju bara vatten



Nej, jag har inte varit i duschen. Bara haft vattenkrig med Emelie ute på stutsmattan ! Är genomblöt, likaså Emelie, fast hon hade riktiga kläder på sig, så dom kommer iallafall inte torkka i första taget :D

Nu ut och fortsätta ;) !

Nicolas, Nicholas och Emma!

Har varit ute på stan och hos Nicke (int Mavve) idag efter skolan. Gjorde allt möjligt, bla. käkade kebab. Nu skall jag börja klä på mig och fara på bio, Sex And The City 2. Ryktet går att den är suverän, men.. Bäst vet man om man kollar själv ju! (:

Lepo dag i skolan idag, såg på film (Herkules) och var till kyrkan, samt pysslade och sysslade lite. Men inte just någo. Helt slött. Men imorgon är Tove tillbaka. Skönt? ;)


Utekväll

Har varit ute NÄSTAN hela dagen med lite olika personer. Lina, Emma, Julia och Emelie. Var riktigt roligt. Bollen i ringen, Gungpeffis, Mygghatning och annat. Jag och Emelie hade operation "smälla myggor", vi smällde också andra flugor. Usch! Min rygg, min mage, mina ben, mina armar, JA överallt har jag myggbett och annat. Så operation myggor var nödvändigt. Nu blev det andra bullar. Nu är kräken rädda för mig och Mi istället! ;)




God Natt! Sticker och kollar på tv nu. (: ♥

Små söta varelser

Igår var jag och Lina och myste med hennes söta marsvin. Hugo är den randiga ;), batman den svart-bruna ! :D Jag och Lina hade roligt här förra sommaren, och det slutade med att jag var gudmor till batman, hihi :D


Is your as from McDonalds ? Because I'm lovin it ! hihi :D

Matte Lina.


Visst är dom gulliga ? :D

.Skrattar. Skrattar. Skrattar. Skrattar.

Hjälp mig! Jag håller på att skratta ihjäl mig åt vissa helt sjuka videos på Youtube från Twilight, New Moon, Eclipse&Breaking Dawn. Huhu.



Nu kommer Emma hit. Kram.

Somrigt

Sitter framför datorn i en rosa tunika med ett par byxor nog, men skall snart byta om till shorts. Det är ljuvligt väder! Hos pappa ju och har planerat att vara ute massor! Så nu skall jag väl sticka ut. ^^ Skall försöka ta massa olika bilder, om jag hinner.



Tunika: H&M
Midjebälte: H&M
Tröja: SPIRIT


Tisdag (:



Jag och min klass tog idag våra cyklar och cyklade till Svedja. Simmade för första gången iår, lite kallt var det nog ;) Men roligt var det, fast det inte var många som simmade, men dom spelade strandtennis istället. :D


Datatimme

Tisdag idag. Sitter i skolan med Janne och klassen och är fritt. Helt okej timme. Sticker idag ju till pappas och har kul. Blir "Spagetti Bolognese alá Papa". Skall bli gott. (:

Idag i skolan skall vi också fara och titta på "Happy Feet", en kiva film.

På tal om filmer, skall imorgon och titta på "Sex and teh city 2" med mamma, Julia och Gilla. Skall bli helt roligt.

PUSS.


RSS 2.0