--->SWEDEN<---

Ni som bor i Sverige! När Eclipse håller permiär i Sverige gör Kristen Stewart och Taylor Lautner besök! Så lixom stick dit (stor besvikelse utan Rob, men :D)!!!!!!

Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.

I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.

De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.





God Natt! (:

God Natt!

Har slöstirrat på "The Good Wife", missade lixom 10 minuter, så hänger inte riktigt med. Tror att jag kryper till kojs snart, eller far och läser en stund eller hiittar på något annat avslappnande. Jag får se.

Imorgon är det inget extra, helt vanlig dag. Sticker till pappas, skall bli super kul. Skall bli riktigt roligt att träffa pappa, Victor och alla härliga grannar igen! ♥

God Natt! Sov så sött! Dröm om alla småkryp du mött (;



WOOOOOW! Imorgon publiceras det första inlägget i Juni! Imorgon är det rejält sommar iaf! Juni! ♥

BENJAMIN ♥



Jag sitter och gapskrattar här framför datorn åt den underbara Björn Gustafson. Han är helt underbar! Alla möjliga klipp från hans karriär och andra videos med honom. Skitroliga videon som rollen "Benjamin" är ju här också. Fniss.
Ta en titt själva! Love him!




DIESEL

Många frågade mig varifrån tröjan som jag hade på mig idag var ifrån. Tröjan är från Thailand och den är Julias. Brist på tröjor hos pappa var det, så jag tog och lånade den av henne. Oversize är den, men snygg ändå. Väldit skön och mysig faktiskt, så nu ska jag ta och läsa en gammal tidning med "Twilight&New Moon Special" och gosa, samt äta karkki (!!), mamma öppnade en påse. Vad firar vi månne? JO, SOMMARLOOOOV! Feelis, vädret håller på att bli bättre nu dessutom! Jeii!



Orkar inte plocka fram kameran ur väskan och börja fota, just nu får det duga med en himla extrem webcam bild. (:


Hope so



Hoppas hoppas. Super söt video iaf. De tycks ha sagt att de är 100% tillsammans. Hope so.

Hemma (:

Har varit hemma ett bra tag nu och håller just nu på att dona med telefonen och datorn, försöker fixa lite bilder från datorn till telefjonken, tryckte fel för en stund sedan så har just nu lite problem.. Hehe.

Var helt okej jumppa. Kom sen hem med mamma, jag var så lat att jag ville ha skjuts.

Snart sticker vi till stan, jag har behov av ett par finskor, verkligen. Det är avslutning på lördag. O-M-G.



"BUTTERFY-Princess Of Spring SUMMER Time", sen haar jag ingen aning om vad det står ;)

Freetime

Sitter nu andra timmen i rad inne i skolan (noshite) på datorn. Har hållit på med någon "kivaskola" som ungefär tog ca. 2 minuter att göra, så jeiii! Nu har vi fritimme helt länge. Huhu. (:

Sitter och glor på bilder just nu, inte så mycket annat. Bilder på allt möjligt. (;

(datastärv på blogg.se)

In the school

Vi är i skolan med Janne. Vi är just nu fritt. Hömm. Har två timmar här i datasalen, tror att det blir fritt här ganska länge. Men, jag vet inte. Haha. Okej, nu skall jag dona lite här med datan. (: Nu mejla och vara på facebook mm.

Okej, kommer hem typ vid tre tiden, bloggar säkert först lite senare. Vet inte ännu. Pusspuss.



Sorry för gammal bild. Men gullig! <3 (;

You and me

Ikväll har det varit jag, Märta och kameran som har umgåtts :) Kiva slut, på en kiva vecka. Imorgon börjar den sista skolveckan, och imorgon ska vi plocka skräp. Bra början på veckan ;)



Siv och Viv

Emma och jag berättar sanningen bakom oss. Vem vi egentligen är. Klicka på play bara. Videon är kort!


Pappa

Är hemma hos pappa. Har varit lite här och där den här helgen, här hemma hos pappa, i Bromarv och i Hangö hos fammo. Av lite olika skäl. Men just nu är jag här för att stanna över natten! (:

Har inte alls hunnit blogga. Bad, bad, bad GIRL! men, nu skriver jag några stolta rader iaf. Så.. Höhö.

Har varit med Emma idag sedan vi kom hem från fammos. Vi har haft kul i husvagnen, inne och ute. Får se när bilderna kommer. Koncentrerar mig både på Särkäniemi bilderna och Emmas och mina foton just nu, menmen..

Särkäniemi rockade! Det var verkligen skitkul! Och klasserna som vi blev indelade i. Ja, helt okej klass. Är nog nöjd. Jag befinner mig iaf. i klass 7e.

Helgen har varit helt kul, imorgon börjar sista skolveckan!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEIIIIIII!  På lördag slutar skolan, sommarloooov och på kvällen blir det fest! GÅRDSFEST!



look who's here



Nu far vi ut, bloggar senare (:

(:


Soft



Har varit ute med Emelie, och hoppat runt på stutsmattan! Nu är det helt varmt ute, äntligen kanske det börjar kännas som att det heter SOMMARlov

Var först ute i leggings, men bytte till shorts senare (:

Bakning på gång

Håller på att baka en cheesecake så snabbt som möjligt, sen ska jag nämnligen hälsa på mommo! Blir där övernatten, så kommer hem imorgon. Vi kommer säkert kolla på eurovisionen, lite tråkigt när varken Sverige eller Finland är med, fast hade inte så många förhoppningar på att finland skulle slippa med heller (;

Nej nu hinner inte jag skriva mera, måste baka. (:


Omg

Om exakt 1 vecka har jag sommarlov! Sommarlov, underligt ord, eftersom jag igår cyklade med vantar på mina händer för att det var så kallt! Får hoppas att vädret blir bättre, särkilt till avslutningen. Då skulle alla vara glada ! ^^


kkallt (;

Vad in i ' ?

Ardi Rizal, 2, fick en första cigarett av sin pappa när han

Fick sin första cigarett vid 18 månaders ålder – nu är han beroende

LONDON. Ardi Rizal, 2, fick en första cigarett av sin pappa när han var 18 månader gammal.

Nu röker pojken 40 cigaretter om dagen.

Lokala myndigheter har erbjudit familjen en ny bil om de ser till att pojken slutar röka, men föräldrarna tvekar eftersom Ardi blir rasande om han inte får cigaretter.

– Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana enligt Daily Mail.

Pappa Mohammed, 30, vill inte hålla med om att rökning skulle vara dåligt för sonen.

– Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han.

 

AFTONBLADET


Vad ska man hitta på idag ?

Har varit till butiken och handlat mina halstabletter nu, skönt. Nu har jag bara ett problem, vad ska man hitta på idag? Ringde till Lina, men kom på att hon är och rida. Ingen annan är hemma heller. Borde ta tag i kläderna på mitt golv, men det går så snabbt (;



Halsproblem

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan! Min hals är sjuk, känns som jag har riktigt stor tennisboll inuti den. Och bättre blir det ju inte att vi inte har några halstabletter hemma. För stunden. Vi borde nog fara och handla.


Bad for me

Jag har skittråkigt. Svär på att mina mungipor snart hänger ner över knäna. Bad friday. Och nu logga mina chattkompisar ut, ännu mera bad friday.


Today



Fick en bronsmedalj idag i skolan! :D ( se föregående inlägg)

Var domare i minipopen, grattis alla (:


Brukar inte dom där riktiga stjärnorna göra så? Jag gjorde det ;)



Hittade ett diadem, som jag hade i håret. (:

+ varit med Nicole ! :D

Förresten, ni kan ju passa på att skriva grattis till min fina medalj i det här inlägget, eftersom det inte kom några såna i förra inlägget ;)

Tredje bäst

Kommer ni ihåg att jag och Nicole var med i en orienteringstävling här på våren?

http://2.bp.blogspot.com/_S5_Vg0Qiewk/S-AGhWw2R3I/AAAAAAAAAXw/nGLC4vDllUM/s1600/Kameran+2068.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_S5_Vg0Qiewk/S-AGhFj5YVI/AAAAAAAAAXo/5Trzwf90U6w/s1600/Kameran+2075.jpg


Vi fick iallafall medalj i den, brons! Blev jätteglad då jag fick reda på det, trodde det aldrig! Jag och Nicole for nog bara med för att tappa bort oss i skogen, så vi blev ganska överraskade ;)

Imorgon är det också mini-pop i skolan, som jag bedömmer! Ska bli helt roligt!

Handbolls avslutning

Har haft ganska mycket att göra idag, var på avslutning med vårt handbollslag. Lekte lite med kubb och mölkki, och delade ut pokaler (: Nu börjar dom jobbiga träningar, kondis > här kommer jag

Blev också och se på Emelies handbollsträning!

Vädret är skit idag, så jag kan ju bjuda på en lite soligare bilder (:






7c i höst!

Godmorgon!

Igår fick vi reda på vår nya klasser, och jag hamnade på 7c! Med mig hade jag Nicole, Emelie, Sofie, Martin, Simon, Putte,Tobbe, Max o Fredde, så det var nog helt okej klass! (:

Nu ska jag börja dra mig mot skolan, ha det bra!


Högstadiet

Hejsan!

Sticker om ca. 1 och en kvart dit, eller mer om en timme kanske. Har ännu inte alls fixat mig, har bara varit i duschen och så, men skall snart kila iväg mot rummet och fixa kläder mm. Hoppas verkligen att jag får en bra och trevlig klass. Men vem vet. Håller så tummarna på alla mina bra kompisar!

Nu chattar jag och läser en stund till, sen fixning.



Beklagar, orkar inte fixa håret för en snabb bild i webben.


Högstadiet ikväll!

Hej!

Idag är det högstadiet som gäller, ska få höra våra nya klasser nämnligen. Ska bli helt roligt, hoppas bara att man får trevlig klass ;) Men nog får man alltid någon som är ens kaveri (:

Pappa hänger med mig, ska bli roligt att se hur mycket han kommer ihåg vad dom sa när man kommer hem! (;





Allsång

Idag är det allsång i skolan, skall sjunga solo i låten "We are the world", eller tillsammans med Michelle.  Är jätte förkyld, eller hyar iaf. allergi så får se nu hur det går. Skall bli helt skoj iaf. Kören kör massa låtar ju (har slutat redan) och sedan kör ju dramagruppen lite saker och klasser. Vi skulle väl uppträda med 6B med något, skall nu hur som helst bli superkul! Skall vara i skolan klockan tjugo före nio, så Emma kommer hit tidigare och hämtar mig upp vid 25/30 minuter över åtta. Typ halv nio asså.

Vi hörs när jag är hemma hos mamma igen! Bloggen kommer ju inte att uppdateras så bra när vi skall till högstadiet på kvällen, men nåt inlägg hinner vi väl med.



Out

Nu sticker jag ut, säkert med Emma. Bajskorven Märta skall inte sitta inne här och ruttna. Ut nu. Bloggar säkert senare. Pusi pusi. ♥



Sista bilden är ju extremt hot, not.

Klassresa, igår (:


Spökhuset, men det här var första gången. Det var egentligen ganska tråkigt efter att man åkt några gånger . (;

Vi älskar kebab!






bikini

Tänker hela tiden '' Kan inte hon/han blogga snart?'', och själv gör jag det inte 

Igår då vi var en knappa timme i forum och shoppade, hittade jag en helt snygg bikini! Behövde ny, helt klart! Den här är från H&M och kostade ca 5 € / del, billigt!

Men den är nog snyggare på, enligt mig!

 

Köpte också en helt vanlig topp, också den från h&m


År 2008





Okidoki, funderar på istället att kolla på filmen "A cinderella story", men.. Jag vet inte. Ska jag lämna Twilight? Okej, jag såg den senast i förrgår, nu satsar jag på en annan, nästa vecka-Twilight. !


Fotboll (:

Jag ownar på fotboll!  Har gjort ett mål idag, matchen mot 5a och det är jag stolt över. Har också klarat av flera fintar, fått en örfil, ramlat lite och blivit impad av de engelska domarna (eller iaf. en av dom ). Mest var det ju bara för kul och så, men vi vann alla förutom två matcher, då det blev jämnt.

Har just varit ute i parken med Emma och haft det skönt och trevligt (JEEII) och så. Annars har jag ännu inte hunnit med något annat idag, men skall nog hinna. Nu tänker jag sätta på en film och sedan sticker jag ut igen och har kul, det är mina planer iaf. Får se hur länge de håller.


Bilder från förrut


Har tyvärr typ bara bilder från hösten, men.. Hos pappa kommer sen nån dag också massa bilder från år 2008-




"Hohoho", Joulupukki? Asså MITÄÄÄHH? Helt otroligt äckliga bilder vissa av dem här. Usch .

Mozilla Firefox

Hellou (:

Nu har jag blivit en ny användare av "Mozilla Firefox". "Internet Explower" hade visst något stärv när det gäller vår dator. Så har stort förtroende nu på detta nya internet.

Imorgon fotisturnering mot 6B, 6C, 5A, 5B och 5C. Skall bli helt "vant". Är klassens sk. manager för vårt lag, Tove tycker visst att jag har orning och reda. Hoppas det går bra för oss!

Emma är just nu på klassutfärd, skulle INTE vilja vara just nu. Verkligen kaki bajs väder, vänta bara.. Nu på torsd. när vi sticker till Särkäniemi är det säkert urdåligt väder. (; Jag åker ändå inte såå. Är en om inte tycker om att åka. Ska sitta bredvid Emma från c i bussen! Kuuuul! :D

Onsdag är det infokväll i högis. Håller tummarna (tummen, kan inte böja vänstertumme så bra) att jag och Emma är på samma klass, risken är liten.



Ibland undrar jag vad jag riktigt gör på vissa bilder, här tycks jag ha blivit pengagalen?




Fakta

Kommer inte att kunna blogga imorgon, så bloggen kommer att vara död. Är ju först hemma sent på kvällen, men kanske kanske hinner jag (: Håll utkik!

 


Rain ?

Imorgon har jag klassutfärd, och dom har tyvärr inte lovat så snyggt väder. Det ska regna, medan vi åker i bergochdalbanor (INTE jag, tro mig). Hoppas att dom har fel, det har ju hänt förr, men så som det ser ut utanför mig, tror jag dom.


Tyvärr kan inte jag, Emelie och Oskar sitta så här när vi chekkar in alla som åker

Stafettkarneval <3

Godmorgon!

Igår slutade stafettkarnvalen. Synd, vi hade så roligt, både igår och på fredagen!
'
Tiia, Andrea och jag (:

Peppe och Mavve




Mixed 1 vann guld! Grattis!

Ellen och jag


Heidi

Nu ska jag snart börja fixa mig och starta mot Åbo och Heidis fest. Skall bli riktigt vant! Såg just på Twilight, lovade ju lixom att titta på den denna helg?  Har också just varit i duschen och sitter nu och chillar och kommer ihåg alla "moments" från stafettk. med människorna!

Idag får ni höra massor av Emma, kommer intre ju blogga idag och bloggar säkert först på tisdag, jag vet inte hur länge det tar att reparera en dator, för er som inte såg det, MAMMAS OCH VÅR DATOR FUNGERAR INTE.



Vackraste kusin Heidi&Victor (dop 2009)

Lina

Har umgåts med Lina här en stund och chattar nu med Mavve och Oskar om lite grejs. Funderar på att ännu sticka ut ikväll med boysen. Ska lite höra ännu. (: Alla är ju hemma från stafettkarnevalen nu, alla har varit mega duktiga! (;


Victor ♥

Har hunnit vara ute massor idag, men nu börjar det faktiskt mulna lite. Snart kommer Lina hit och så vräker vi i oss glass. Vet inte vad vi sen hittar på, film kanske? Nej, orkar inte faktiskt se just nu. Ut skall vi säkert. Men skall ännu idag eller imorgon tidigt på morgonen före vi sticker kolla på Twilight. Ett måste.

Här kommer då några urgulliga bilder på brorsan! ♥







Sweet as sugar ♥


Ut (;

Nu sticker jag ut med världens bästaste brorsa! Victor! ♥ Bilder kommer säkert!

Hörs om någon tinmme/timmar! ♥

 

En kort video, men what ever? (:


Video från stafettkarnevalen/bussen

Huippumalli Nicolas!

 Haha. Lite sega var vi, men här var vi iaf. helt normala, ångrar att inte jag filma mer. Men Nicole har många videos.

Meik: Högra ögat rosa/rött och andra blått. Pojkarna hade högra kinden rosa/röd och andra blå. Sedan så var "KSL" skrivet med räd kajalpenna på högra kinden! Woooow! ♥


Randigt värre

Idag är det första (?) dagen jag är klädd i en sommarklänning, annars har jag gått runt i shorts och T-shirt/topp, men.. Nu är det randigt, en söt sommarklänning från H&M sitter som en smäck på kroppen! 












Video på Emma när hon "blåser" gräs (ojdå, det kom ut fel :D) kommer upp senare.

Puss.


Lördag!

Lördag idag, är lika hes som igår, om inte ännu mera. Haha. Och direkt när man tänker på igår börjar man bubbla av skratt ocg fniss. Idag vet inte jag vad jag skall göra, kanske sticka ut med lite kompisar (Oskar, Nicole+?) Skall också vara ute med Victor. Men skall om en liten stund kolla på film i detta wonderful vädret, det blir Twilight för 16e gången, skall bevisa en sak åt Julia lixom

Men nu, några få bilder. De flesta finns på facebook också, så det är ganska onödigt, men några bilder nog!









Orkar inte lägga in fler bilder, men.. (:

Stafettkarnavaaaaaaaaaal! (:

"OOOOOH OOOOH OOH, OSKAR MED SIN FLASKA, MED SIN FLASKAAAA"!
Feelis med bussen och på stafettkarnavalen, skitkul! Haha. Är super hes och lite sådär lidande av allergin. Men  en av de bästaste dagarna! Men kuuul! Grattis till er duktiga springare ocksåx30000! ♥

INFOOO! Jag har inte bloggat, datorn hos mamma är sönder. Kaputt. Men, är ju nu på helgen hos pappa så, men skall också sen på söndag till Heidi (min kusins) 18 års feeest! ♥



Men bussen var seriöst BÄÄÄST! Nog för att hela strafettkarnavalen kanske var lite bättre så var tiden på bussen det bästaste, satt nära Niki, Ello, Lotta, Kaisa, Martin, Nicke och Oskar. HAHHA.


Stafettkarneval

Hejhej!

Kom precis hem från stafettkarneval 2010! Vårt lag slapp inte vidare tror vi, men jag ska ändå och springa 12 x 80 grässtafett imorgon. Annors gick det bra för våra lag :) :) :)

Roligt var det!


STAFETTKARNEVAAAAL!

I'M BACK!

Gissa om jag har mycket att ta igen när det gäller bloggar nu?Har haft borta datorn i typ 4 dagar!

Nåjo, nu ska det regna inlägg. Men inte idag, tyvärr, idag är det nämnligen STAFETTKARNEVALEN! Ska bli uurroligt, som det alltid är dit! Men iår är det ju i Alberga, men det ska nog bli lika roligt ändå!

Det där med inläggen, det blir inte imorgon heller. Jag ska tillbaka till Aberga då, och springa semifinal ( ??) och gräststafett (!!).

Bilder kommer!

 


Min nuvarande klass

Japp, som sagt så är det högstadiet imorgon, 26e maj får vi veta våra nya klasser. Här kommer, 6A.

Girls:

Märta-Märrizzz&Märre
Lotta
Elin-Ello
Elin
Andrea-Adde
Alexandra-Alex
Simone-Simme
Sandra
Ronja
Carolina-Caro
Maria-Marruuh

Boys:

Mattias-Matte
Lari
Andreas-Antto
Remo
Markus-Maki
Sebastian-Basti
Alfred-Affe
John
Filiph-Fille
Nicholas-Nicke&Mavve
Frank
Benjamin-Benna


Information

Emma kan inte blogga-deras datorer är sönder/funkkar inte.

Och jag har blivit seg, segare, segast när det gäller att blogga, men idag har jag varit ute heeela dagen! Med Emelie till först, sen Emma, sen Emelie och Emma, sen Emelie, sen kom Lina och Julia och till sist var det jag och Lina. Haha. Men jag har varit ett utefreak. Planerade ju att kolla på "Twilight", men rumpan ändå. Jag tänker inte sitta inne i ca. 30 grader (eller typ 28) och ruttna och mögla framför tvn. Nä-ä! Jag diggar uteliv!

Fotade tills akkun tog slut idag ute, så får inte på den nu mera, menmen.. Bilder kommer imorgon sen, när jag är hemma igen. Befinner ju mig hos pappa, noshite.

Imorgon är det högisdag i tre timmar, jihuu? Men, iaf. dit sticker vi sexor några timmar, sen till skolan igen. Skall nog bli helt okej.

Slarvig mobilbild på favvisen Emma. 


Så såg det ut förut


( ursäkta bilden, rummet är så stökigt för att vi just precis skulle börja med att tapetsera )


Samma plats, men lite skillnad ;)


Uppkavlade ärmar

Tro mig, jag ångrar lite nog att jag tog leggings på idag. Men i å för sig så började det nog regna när jag tränade, så det kanske var lika bra. Fast nu har jag nog Bk-skjortsen på mig. Vvvarmt!

Idag hade jag iallafall min jeanskjorta ( H&M , long time ago) , som jag kavlade upp ärmarna på, så att det inte skulle bli så varmt ..



Vad jag har haft för mig


Deltagit i Sjundeå-cup!

Varit med Märta och BeeBee ( katten)

Tagit bilder på mig när jag hoppat ( haha )

Ätit glass i mängder

Köpt nya flipflops


Bad for me, and u

Vi får inte på laptopen. Nu sitter jag på den här tjocka datorn, som tar evigheter och lite till på sig att ladda. Det är inte lätt J*kla sladd som inte fungerar!!

Ska nu försöka ladda in bilder på den här datorn ( har ju inga foton från min kamera här på den här datorn), återkommer när den är klar med 400 foton. Vi är på 23 just nu.  Hehe..

Skulle inte sitta fel med en sån här buddy, hehe


One afternoon ft. Emma

Har haft Emma min käre på besök hem till mig. Det var riktigt, riktigt skojigt, vi kollade på film (New Moon), åt cupcakes, godis och drack juice. Det var super kul! Vi höll lite på med den traditionella sexornas sång för en stund, men inte så länge. Sjöng bara lite och så. Hon for hem vid fem tiden, tror jag.. Men har inte så mycket koll när det gäller tider.

Ikväll blir det Täydelliset Naiset på tv och annat skoj troligen, skall också läsa lite om jag hinner och så, annars fortsätter jag imorgon. Skall snart gå i duschen. ^^


Monday :/

UUUUUUUSCH. Snart måste man då starta mot skolan. Voivoi. Men, steg upp sju idag och grattade mamma, av mig fick hon ett "big nomination" armband, hon blev väldigt nöjd. Av julia fick hon en hjärtformad skål med karkki i. Hahha. Avundsjuk. Helgen har varit mycket skön och rolig, mycket sol och så och massa MASSA bilder. Men nu när jag kollade bloggen efter helgen så kom jag på hur mycket jag saknar mina favoritflickor! Känns som en evighet sen sist jag hade kontakt med tjejerna Lina, Emma och Emelie. Dit på tisdag och helgen också, men tur att skolan finns till ändå, jag får träffa dem där. ♥ Men gärna skulle jag träffa dem mer på fridtiden också. Därför längtar jag till sommaren! ♥♥ Den här helgen har jag blivit klar med Twilight serien i böcker och har nu börjat om från början i hela serien igen. Hahha. Väntar och längtar tills alla filmer är utsläppta, så jag kan se dem igen och igen

Bilderna som jag tog i Bromarv är ganska många, runt tjugo eller så, men slänger sidsådär två bilder, lägger in mera bilder senare, eller Emmas favoritord, pics (;




Haha, angående den sista bilden, på kvällen i fredags började det ösregna och åska i Bromarv. Och det bildades massa pölar som nog torkade ut senare på helgen, men på lördagen.. Haha. Vi hade ju bekinis på oss, det var ju supervarmt och shorts till, men det var ändå varmt och mamma tyckte inte att vi skulle fara och simma ännu. Så Julia for och sätta vatten i sin vattenpistol i bastun och jag sprang efter min mot lidret, men så såg jag såklart inte vattenpölen där, så såklart slintar Märta, PLASK ner i den skitiga vattenpölen, fick mig en simtur, en smutsig sådan. Haha. Och Julia steg ut frrån bastun när hon hörde mig gapskratta, såg inte vattnet, bara mig där och sa, kom nu upp därifrån, men sen såg hon allt. Ett stort skrattanfall av oss båda, sen började träck monstret Märta jaga Julia som en huligan. Det var väldigt kul.

Men nu, moooot skolan! (:

Sjundeå

Har ju varit på Sjundeå cup idag! Urskönt väder var det, mer perfekt väder kunde det inte ha varit! Men något som kanske skulle ha kunnat vara mer perfekt var våra matcher, vi förlorade alla idag, hehehaha :) Men egentligen stör det mig inte alls, huvudsaken att vara där!

Imorgon blir det tidig start :ss.


Pics

Datorn sammarbetade inte ju såklart med mig idag morgon, då jag skulle lägga in bilder, så dom kommer nu istället (:



NÄR har jag fått såhär längt hår? wohoo  :D


Flickorna ligger och slappar, haha. ;)



Gissa om vi skrattade åt den här bilden ? Ser ut som Emelie har slagit ner mig ;)


Det jag håller på med

Nuförtiden tycker jag att jag bara har näsan i någon bok. Och det är nog fakta, eftersom Twilight boken är just slut. Sedan är det dom nya Frida-tidningarna som blir dom lästa. Haha.



lööv


Nu ska jag läsa slutet, och planera ett inlägg tills imorgon. Blir inget blogginlägg imorgon alls, bara ett som jag tror att jag lägger in bilder i! Märta och också borta, så det blir nog lite fattigt här i bloggen, hehe. :)

Toppen topp! ;)

Mamma kom hem från Tallin igår, och med sig hade hon en present från Vero Moda! En jättesöt topp, som har blå blommor!




Till den hade jag först ett par svarta leggings, men sedan blev det för varmt(!!!) och jag hade den med bara ben. Nu på kalaset hade jag ett par tunna vita tights till!



Haba haba

Hejhej!

Kom just hem från ett kalas, var på en inflyttningsfest till Sissel! Har inte haft tid att blogga idag, har haft fullt upp med att slappa, haha.

Håller på att sätta in bilder på datorn, har hela 161 bilder, från igår och idag. Hehe. Men det blir mycket bilder när det är snyggt väder. Döpte albummet till '' SOMMAR! '', passade inte det bra?

Haba haba sut sut

Fanns säkert 50 sådanahärna bilder, så ska välja ut dom bästa och visa er ;)


Svar! :))

Anonym om Vilken låt? (::
hihi , jo tack för svar .. :) Men asså lagar ni en egen låt nä det stod ''Kom på en vers till låten'' ?? :D



Svar: Jo, alltså man har en låt, vilken som helst, och sen ändrar man om orden, så att det blir om alla läraren man haft i lågis :)


Mot sommarstugan!

Nu skall vi snart börja starta mot sommarstugan, en snabbfärd till stan bara, ska bla. köpa en present till mami som fyller år på måndag, 17 maj!

Kommer faktiskt inte alls att blogga nu i helgen, har ingen dator dit och jag skall dessutom ha det skönt och sola och annars njuta och chilla. Temperaturen visar mellan 25 och 27 grader, asså 26.



Idag sticker jag ut i vått hår, capri byxor (sjömansbyxor) och en topp. Verkligen varmt, men en jacka följer nog allt med mig ännu.

New Moon

Nörden har än en gång kollat på New Moon och jag såg den inte bara EN gång, jag satte på början igen och grät lite till, plus slutet. Och sen så såg jag mina favoritdelar ur extramaterialen. Än en gång måste jag bara tycka att filmen bara är för bäst. Jag vet inte vilken jag tycker mera om, men det är nog skönt i ettan att inte behöva känna tårar trilla ner över kinderna, men JA. New Moon är sorglig OCH BRA.

Jaha, det trevliga vädret blev regn nu, har även börjat små bullra och tror faktiskt på åska riktigt snart, så skall snart stänga av datorn och sitta med en ficklampa och vara rädd för åskan, nää. Men så rädd är jag inte. Bara lite. Hoppas inte att Morran kommer och tar mig bara. Tu-tu-du-du-du-du.



För er som inte ser vad det står vid den sista bilden så, "Gift dig med mig, Bella". Märta kan alla replikerna till filmerna och böckerna, så.. Hoppas att jag inte avslöjade nåt till er alla som inte sett filmen.  Och sen rekomenderar jag ju att alla ser filmerna om inte ni sett dem.

Puss och kram från väldens största Twilight (Om jag kunde drömma), New Moon (När jag hör din röst), Eclipse (Ljudet av ditt hjärta)& Breaking Dawn (Så länge vi båda andas) diggare ♥


Grattis!



Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade hundrade år, ja visst ska han leva, ja visst skall han leva, ja visst skall han leva ut i hundrade år! Hurra, hurra, HURRAA! ♥

Grattis till dig kära, Robert Pattinson! ♥




Så länge vi båda andas

Är otroligt, otroligt beroende av böckerna, filmerna och faktiskt, jag sitter inne, en sån här vacker dag på datorn och glor på bilder på Robert (Edward, Kristen (Bella) och alla andra i gänget som är inblandade i filmerna, samt böckerna. Befinner mig nånstans om kring sid. 300 i boken och den är asbra! Verkligen bra! Har tyckt om dem alla och vill inte att boken nånsin skall ta slut. Tur att filmerna finns att se om och om igen, även böckerna skall lusläsas om och om igen. Skall definitivt nu se på "Twilight" för trettonde gången nästa gång hos pappa och "New Moon" funderar jag på att knäppa på nu, fast jag såg den igår eller var det i förrgår? Måste iaf. gråta lite till nu till den nionde gången som jag ser på den. Jag vet att det är fint och varmt väder ute, men nu tänker jag kolla på "New Moon"!! ♥ Grattis nu än en gång, Robert Pattinson! ♥




Skakade som en idiot när jag tog den sista bilden utan blixt då, men... Nog ser man lite väl?


Lovely

Vädret är än idag också underbaart, solen skiner inte lika mycket som det gjorde igår, men varmt! Varmare än igår, temperaturnörden Märta har just checkat hur varmt det är och termometeern visar mellan 27 och 28 grader ute! Skööönt! Skall snart dra på mig ett par shorts och sticka ut? Har redan varit ute sen tolv med lite människor, det var roligt fast inte vi nu gjorde så mycket, var ute också igår med typ samma gäng.

Idag har jag verkligen inga planer. Ledigt, jiiihuu! Men, jag skall väl säkert joina pumpis eller någon annan paikka i stan med kompisarna, läste just att Emma har det skönt på stutsmattan och annars också, säkert lika skönt som jag har det nu. Dvs. En "Lotta" karkki i munnen, super söta och sura och är på bäst humör, nu sticker jag ut med mamma på terassen!





Bilder från igår ♥


trött

Hello!

Är helt jättetrött just nu. Skulle inte alls ha lust att lämna den här sköna soffan just nu.  Men kom just på att jag måste lämna den om en typ halvtimme, då jag måste göra mig i ordning för att fara på träningar. Ohnoo.


Igår. Inte idag, tyvärr. :/ :)


Så ska de va

 

Nu ska jag dra till mommo, med mig hänger Twilight boken. Kommer att sitta ute på hennes terass och läsa, den här dagen blir bara bättre och bättre!

+ att det är sovmorgon imorgon!


Underbart



Dom här bilderna förklarar ju exakt hur skönt jag har det just nu! Satt först ute en stund ensam med en glass och Twilight boken, innan Emelie ringde! Så hon kom med, och det blev att ta massor av bilder, äta glass och allmänt bara slappa. :)

Kunde vara ute idag i t -skjorta för första gången! Såna här dagar skulle det kunna vara hela sommaren.


Horses

Börjar inlägget med en ursäkt. Två dagar som jag inte hunnit/orkar blogga något eller sätta på datorn för den delen, men nu är det faktiskt dags för lite bloggning av Märtaaah!

Har varit och ridit idag till Billnäs. Fick lite problem med allergi och så, men hästen "Papi" som jag red var super snäll och gullig. För er som inte visste det sså var vi dit med tillvals jumpppan. Sen har jag nu varit hemma bara och så.

Nu skall jag fara ut i solen på balkongen med BeeBee och min käre bok, nummer fyra i serien Twilight-"Så länge vi båda andas". Just nu är den super så jag skall gå ut i de 24 (!!) graderna med en glass och läsa!

Kram till er! ♥

LEDIGT IMORON&PÅ FREDAG! ... AWESOME! (:



Det nya plakatet i mitt rum här hemma hänger på den fullsppäckade insidan av dörren. På andra sidan posters av Twilight, New Moon och annars Robert Pattinson, Taylor Lautner och Kristen Stewart.


Sol!!!

Har varit hemma en stund, men nu ska jag nog dra ut i solen! Med mig får Twilight boken följa med och brillsen.

Grannarna är väl hemma om en stund, så då blir det väl en glass i solen också. Som vanligt ;)



Vilken låt? (:





Fick en sådan kommentar av Molly igår, och om jag uppfattade rätt var frågan vilka låtar vi lyssnade på igår på stutsmattan. 

Nå iallafall, så var Memories - David Guetta en av dom!  Men vi sökte egentligen en låt som jag kunde ha som ringsignal, och kom fram till att  '' Meet me halfway '' var bra i början ;)


 

 


Girls night out

Har varit ute nu på kvällen, satt på stutsmattan och lyssnade på musik med Emelie och Lina! Fick även ihop en vers till låten, som blev helt bra nog!



.

(scrolla tillbaka till '' memories '', satt till några bilder nu!)

AWESOME, som Märta säger ;)


Ni måste se det här, så coolt!

http://images.safm.com.au/2009/09/11/263298/Music-Black-Eyed-Peas-Oprah.jpg
( dom gjorde det för att överraska Oprah, ganska tufft!)

Memories

 

Thailand, 09. Hääärligt häärligt !

 

(titta in igen om en stund, nu verkar inte datorn orka hjälpa mig med att ladda upp bilder)

 


Sing a song

Hejhej! ♥

Sitter och försöker komma någon vart med sexornas sång, går ganska bra. Fast vi har tyvärr ganska kort tid att få klart låten, och vi är inte speciellt långt.



Bestämde mig för att jag ska baka en kaka idag, då jag nog ändå inte har något annat vettigt att göra idag. Kanske få ihop ännu en vers till sången? Får se, tiden går ändå så snabbt sen.


Läsning

Uppdateringen har varit seg, har ju historia prov imorgon, så jag har suttit fast i att öva på det idag. Men nu får det vara slut övat, kan det nog tillräckligt bra! (:

Ska nu hälla upp en skål med chips i, och bara vara på datorn. Skönt! ;)

http://lrk.lsh.se/Regentl%C3%A4ngden/Sve/Regenter/Bilder/Gustav%20III.~__H.jpg

Hemma (:

Har hunnit vara hemma redan super länge, men har inte satt på datorn förrän nu, har kollat i tidningar, duschat och läst finska. Usch. Men har faktiskt inte hunnit med så mycket annat.

Imorgon måndag, 6c har nattskola då, så hoppas dom har lika kul som vi hade!

Nu skall jag snart fara ner och äta tårta, såklart bakades det tårta till morsdagen. Made by Märta. Bilder kommer imorgon, troligen.


History

Har historia-prov på tisdag. Måste läsa på de lite nu, innan jag troligtvis ska på match klockan 6.


Bästa plattången!


 


Ser den inte god ut ? ;)



Morsdag

Idag är det ju morsdag! Så steg upp tidigt, tror att klockan var 7 när jag vaknade, och lagade morgonmål till mamma. Har också hunnit med ganska mycket annat!


Fyllde marängkakan till efterrätten idag. :)

Började läsa på Twilight andra boken (:

Bakat lite bulla

Dukat

Lockat håret

Mommos morsdagskort! :)





---> Bromarv

Okej, nu sticker vi. Så ingen bloggning för min del, kommer hem nog på söndag kväll, men slår vad om att jag bloggar först på måndagen, så njut av Emma! ♥



Glad morsdag till alla mammor där ute i världen! Önskar: Märta

Svar

Hur länge har ni haft er blogg tillsammans?
I början av mars



Bästa klädseln?
Märta: Jeans och T-skjorta
Emma: Jeans och T-skjorta

Fick ni fast den som raderade er förra blogg?
Nope. Still looking

Vilka bloggar läser ni?
Massoooor, för många att räkna upp.

Har ni någon taktik för hur ni gör med era tänder? De är supervita.
Tandkräm, såklart  



Har ni naturliga hårfärger?
Japp

Hur länge har ni varit bästa kompisar?
Länge läääänge



Favorit färg?
Märta: Rosa
Emma: Rosa

Varför startade ni er blogg tillsammans?
Roligt med variation..

Vem är den lilla pojken som ofta är på bild?
Det är Märtas lillebror, Victor



Bor ni nära varandra?
När Märta är hos pappa, jo. Men inte så nära när hon är hos mamma.

Vad är ni för stjärntecken?
Märta: Skytt
Emma: Våg

Vad gör ni på fritiden?
Märta: Spelar gitarr, är med kompisar :)
Emma: Spelar handboll, är med kompisar :)

Hur många besökare har ni ungefär per dag?
En bra dag, 60, annars runt om 50!

Vad tycker ni om bloggen klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Tyvärr läser ingen av oss den bloggen !

Är ni båda lika beroende av Twilight?
Nå, vi är väl inte kanske lika intresserade, eftersom Märta är ett STOORT fan av det! Men Emma tycker nog också om dom (:

Favoritbutik?
Märta: S-market
Emma: Föredrar K-supermarket , men Säästö pörssi är helt siisti också!


Beroende

Jag är fruktansvärt beroende av.. twilight och alla av den serien. Såg just på Twilight, det här blev faktiskt den elfte gången jag såg den, jag tycker bättre om den än New Moon, den är så sorglig och Robert Pattinson är inte lika mycket med i den, men snart kommer Eclipse ut, och jag har ju läst boken.. Så jag vet att filmen kommer att vara suverän! Julia är världens långsammaste på att läsa fyran av serien just nu, hon säger att hon måste njuta av den eftersom det är den sista. Men seriöst, jag måste nog läsa den snart. Jag har ju mina behov.  Julia tycker att fyrans bok inte är lika bra som de andra, men eftersom jag är helt galen av serien kommer jag nog att tycka om den, massooooor.  Pappa såg Twilight för första gången, han blev faktiskt lite rädd för vampyrerna och förstod inte riktigt allt och varför jag är så himla beroende av hunken och filmen/filmerna. Men.. Det är pappa det.

Om några timmar skall vi åka mot Bromarv, blir troligtvis sista inlägget för dagen, skall kanske höra med Emma ännu om vi skall fixa frågorna&svaren ännu ikväll eller idag då, men det kanske först blir någon annan gång. Hinner inte iaf. nästa tisdag för då fyller fammo år och vi skall till Hangö och fira henne, det skall bli riktigt kul! Har ätit lite glass när jag såg på film också, men skall nog ännu ta något att äta förrän vi sticker mot sommarstugan.

Har nästan alla morsdagspresenter klara, men en av dem, den sk. huvudgåvan kommer att räknas med till hennes födelsedagspresent, så hon får den först den 17e maj då hon fyller år. Kortet glömde jag såklart i skolan, så jag lagade snabbt ett kort hemma i morse, före jag började med plakatet till rummet. Har också en juttu som vi gjorde i skolan igår, någon sorts krans? Den är lite misslyckad där på vissa ställen, men.. Hur var det man brukar säga nu igen? "Det är tanken som räknas"?

Nu skall jag ta och kolla om Emmas&co bil är hemma på uppfarten, då ringer jag henne, men om den inte ännu är där så tar jag och myser och gosar en stund med sötaste lillebrorsan i hela världen, Victor den store. Just nu sitter han och äter, så jag drar nog dit och kollar på när han skrattar och pratar. Jag hör enda hit till arbetsrummet hur han skrattar, gurglar och pratar, med mat i munnen såklart!

Ha en bra lördag! ♥


19 dagar kvar (:



(Wiiiihuuu!  Det är 19 dagar kvar i skolan, sedan sommarlov! Kaisa, det är exakt!  En av de 19 dagarna, torsd. 27.05 sticker vår klass med 6c på utfärd till **********! Kul, så jag får ha sällskap av världens bästa Lina då! Hihi. Jag längtar så till sommarlovet! Det skall bli så skönt! Husvagnssemestrar, hemma, Bromarv, simma, bada, glass och annat somrigt! OCH VÄNNER FÖRSTÅS!

Nu har det blivit tider (eller för några veckor sen) att man kan skippa jackan ute. Eller idag är det kallt men, what ever..  Idag har man rock, men vissa dagar då solen skiner är det riktigt varmt. Nästa vecka kommer temperaturen att vara över 20 grader, enligt väderprognosen. Lixom, AWESOME!

Bra humöör! Solbrillor betyder ju också sommaaar!



(telefonbilder)


Plakatet och postern

Är klar med mitt protjekt, plakatet som nu hänger på min anslagstavla i rummet. Otroligt nöjd är jag. Massa bilder på Robert Pattinson, rollfiguren Edward Cullen, Kristen Stewart och hennes rollfigur Bella (Isabella) Swan. Riktigt hurja blev det faktiskt!  Fotade urdåliga bilder på det med telefonen, men man ser iaf. lite av själva protjektet. Hahaha. Postern som jag nämnde tidigare idag hänger också på väggen i en riktigt snygg ram. Megaposter. Me like. En bild på Edward Cullen (Robert Pattinson) asså och med texten: "What choice have I? I cannot be without you. But i will not destroy your soul.". Ni som har sett filmen/filmerna vet nog om varifrån texten kommer.




Jag nämnde väl dålig kvalitet? Host.  Fniss, fniss.


Edward Cullen ♥ Robert Pattinson

God Morgon! ♥

Sov ju som sagt bara en halv timme förra natten, men nu blev det ändring! Sov ca. 12½ timme i natt. Vaknade kvart över elva i morse. Pappa, Julia, Victor och Kika var tidigit på morgonen ute på stan. De köpte massa olika saker, och de kom hem med en överraskning åt mig sen när jag vaknade. Jag fick en mega snygg poster och en ram till, den var skit snygg och den är snygg! En bild på självaste Robert Pattinson (megastooor), rollfiguren Edward Cullen. Jag är kääär i honom!

Emma är hurtig, hon är och spelar handboll. Hon sa att hon borde komma hem vid tre ungefär, så då skall jag och Emma svara på alla frågorna till frågestunden.

Senare ikväll skall jag och Julia till Bromarv och sommarstugan och fira morsdag med söta mamma! Skall bli riktigt kul att komma bort från den sk. "storstan".

Nu skall jag börja med ett plakat. Gud vad spännande!


The Dress

Hela klänningen får ni se om nästan exakt 1 månad, men här är en '' sneak peek ''


Shopping

Var ju som sagt och shoppade lite kläder och accessoarer till Iso Omena med Märta :) Shoppade mera en vanligt, men kom också hem med det jag behövde!

En avslutningsklänning och leggings, och det fick jag! Plus lite annat såklart

(Tyvärr ville inte kameran sammarbeta nu på kvällen, så dom här bilderna får nog bara duga)

Köpte ett par spännen som skulle till avslutningen (: Bijou Brigette, 3.95


Tröja från Lindex ( pojksidan ;), Märta köpte också en likadann Ca 7 €

Tunna Leggings, Lindex.

Svarta leggings / tights, H&M

Rosett, H&M. 1, 50 st.

Köpte också lite annat (:

Home



"Jag skall följa dig genom regn och vatten, över land ov hav, jag skall älska dig tills hjärtat slutar slå". När vi var på väg hem från "Iso Omena" så hörde vi på musik, bla. låtar från Suomipop och Radio Vega. Fniss. men jag och Emma sjöng också lite andra låtar. Bla. "I love Europe", eller ja, den kom faktiskt.  Men en gammal sång sattes fast på hjärnan, riktigt, riktigt mycket!

Roligt, roligt var det faktiskt. Haha. Mycket hann vi göra. Men då, jag shoppade inte mycket. Men fyndade en svart tröja från Lindex (Emma köpte likadan), En rosett från H&M (2 st i ett paket, jeans och Emma fick ena och jag fick andra) och sedan köpte jag tre ringar från Kappahl och även mat och annat smått.

Kameran glömde jag IGEN hos mamma, men fick hem det viktigaste från mammas. Länge sedan jag hade så här kul shopping, bilder från nattskola, shopping osv. kommer först troligen på måndag.


Shoppa



Japp, vid halv fyra sticker jag och Emma och shoppar! Skall bli super duper kul enligt mig, det tycker nog Emma också. Haha. Är på g faktiskt.

Nattskolan igår, vad finns det att säga om det? JA, jag sov en halv timme. Hehe. När jag sov den halva timmen gick jag lite i sömnen, haha. Jag gick in i en krukväxt, så har en liten bula i huvudet. I början när vi skulle sova slog jag oxå huvudet i bokhyllan, lixom hallå? Vi sov i en bibba.  det var nog roligt, kunde ha varit roligare men nog skrattade jag massor. Iaf. när Nicke tappade bort sina byxor. Haha.



Fredagsmys, japp. Men skall nog sova liiite mera i natt, fara lite tidigare och toti också..

Kameran hamnade i fel kass och åkte hem istället, men får nog hem den senare ikväll och idag.




Remember !

Kom ihåg - frågestunden (:

UR EmmaetMärtas

UR EmmaetMärtas HOPPBILDER - ARKIV



Hoppbilder är hur roligt som helst, om dom lyckas. ;)

I skolan :D

Hello. Sitter här med människorna o har nattskola. Bästaste Lotta och Ellu här breve mig, hihi. Okej, men nu bloggar inte jag mer.

Lovelove.


Avslutningen



Imorgon ska det nog troligtvis inhandlas en avslutnings-klänning. Men när man ska ha något speciellt, hittar man aldrig det. Utan något helt annat, så är det med mig.


Denhär klänningen har jag för mig att jag hade förra året. Men nu vill jag nog ha en ny (:

Klicka för att stänga bilden


(Malin på bilden) Fick den här klänningen av Malin, fin, men dock ganska lång till mig .. (:

Flygande skorna

Snyggaste ever, NEJ. Men iallafall bättre att springa med en klumpiga tossor! Känns så mycket bättre att springa med dom, när det känns som man flyger fram (: Men dåliga är dom, spikarna är trubbiga som ett bobollsträ.

 


Nattskola

Okej, ca. 1½ timme kvar. Skall nog börja stänga av datorn och packa det sista, som typ ficklampa. Skall också fixa lite annat smått och gott till nattskolan ikväll. Klockan sex dit asså, sen kommer jag hem till pappa vid ett tiden på fredagen! ♥



Bara några veckor kvar av skola, sen sommar!!!! <3<3

Lina och Märta

Hihi, hittade en av mina favorit videos. Den är super gammal, nån gång från vintern eller nåt liknande? Haha. Kul är det iaf. "VA? Spelar vi in??" Fungerar inte att ladda upp på videofy just nu, försöker senare nån vecka eller så.



Vi kan det här med grimaser, hahaha.

UR EmmaetMärtas garderober/acessoarer osv.

UR EmmaetMärtas acessoarer

Japp, vi hämar Kenza lite och visar alla möjliga saker för er på bloggen i bilder, det är jag som börjar och de här inläggena kommer att ploppa in i jämna mellanrumn på bloggen. En av mina favorit acessoarer är...

...ROSETTER



Jag har sju olika rosetter, några också på diadem och andra hårspännen och andra grejs. Men sju stycken enskilda rosetter har jag.

De blåa (2 st): De fick jag av Julia till julklapp år 2009 från H&M.
De rutiga (3 st): Köpte jag i Thailand i en acessoar butik i Big C.
De små rosa, glittriga (2 st): Fick dem av pappa, även från H&M.


Ledig idag, nattskola ikväll. Skall snart med mamma mot stan och handla chips dit och annat hem. Skall försöka hinna till skolan, det var någon hejarklacksjuttu i skolan vid tolv, men får se om jag alls hinner. Men ska försöka så gott det går.
Nu skall jag börja klä på mig ytterkläderna och rusa ut mot opeln och brumma mot stan. Senare idag vet jag inte vad jag skall göra, klockan sex till skolan.. Måste nog packa snart.



Snabbis vid webbisen.


Good Night!

God Natt!

Skall fara och kolla på tv nu, käka något och mysa lite på rummet. Sovmorgon betyder även att kunna vara längre uppe, men tänker ändå gå och sova helt ganska tidigt, senast tolv. Jag måste ju kunna vara uppe hela natten sen i skolan. Can´t wait.

Imorgon startar jag och Emma ett "program" på bloggen, det får ni se sedan. Jag hinner nog säkert före Emma, men inte mycket.

Påminner er ännu om frågestunden, några frågor till så skall jag och Emma svara på dem. Tillsammans sen. Tar inte så himla länge.


Low

Hello!

Sorry för att jag inte har orkat uppdatera lika bra här dom senaste dagarna, har inte haft något speciellt att blogga om. Men nu känner jag nog att lusten börjar krypa fram!

Idag har jag hängt med Emelie. Hoppade på en blöt stutsmatta, efter att det regnat, mycket roligare än en torr

Sånt här håller jag på med, då jag har mina ¨ foto - dagar.¨ Sen redigerar jag dom på datorn.


The Hair



Före och efter bilderna, ni vet nog vilken som är vilken. Haha. Är nog nöjd. Hon tog inte för mycket av håret iaf. Glad och nöjd flicka här faktiskt.

Bloggar mera imorgon, när jag har "tid". Planer med Lotta troligtvis! ♥

/Märrizzz <3


Totally ORANGE

Har fortfarande ont i halsen, har nog varit skolan, men nu sitter jag och unnar mig en glass, "totally ORANGE". Super god, smakar sommar. Kunde inte vara med på jumppan, så jag kom hem.

Snart skall jag börja fara in mot stan, mot frissan. Haha. Skall nog bara toppa håret. Eller frissan ska.

Imorgon nattskola. Wiiihu!! ♥


I´m alive

Jag lever fortfarande. Jag har huvudvärk och känner mig lite yr, men behövde en stund på datorn. Jag är super arg på min hals, det vill inte komma något ljud, det kommer bara ynkliga pip och andra skitsnack. Ögonen har blivit sämre också, jag hoppas verkligen på skola imorgon. Dessutom skall jag ******** efter skolan isf, vad kan det vara? *Hemlighetsfull*. Såklart!


Låt frågorna strömma in !

Vi har inte haft en frågestund här på bloggen alls, fast vi bloggat ganska länge tillsammans. Så nu är det dags!

Vi svarar på frågorna, när det kommit tillräckligt med frågor! Så nu säger jag som Kenza, dra tummen ur röven, och skriv en kommentar


Ny design

Gjorde en ny design nu, som hastigast (: Lite mer rosa och flickigt, precis som vi

 

 


Orientering

Jag gjorde nåt underligt idag, som jag nog aldrig hade gjort annors. Jag orienterade faktiskt! Banan var MYCKET enklare än vad jag någonsin kunnat tro, och tur det väl, för annors hade jag nog suttit i skogen bland en massa träd just nu.

Par - orienterade med Nicole! Roligt, fast det regnade! (:



Sjuk

Blää. Jag är sjuk. Attackerad av flunssa och allergi. Usch. Orkar inte blogga. HAr bara haft för mig tre saker: Läst, ätit, sovit och läst lite till (har läst snart alla twilight böckerna). Hörs när jag mår bättre.



Är jag sjuk eller är jag sjuk? SJUK.


'' Ögonfranssar ''



Hittade ett paket lösögonfranssar, som jag fått från FRIDA någon gång.  Snyggt vah ? ;)

Gossip Girl

Köpte en ram här en dag från Säätsö pörssi, och satte nu in en bild dit, bara så att ha något där. Ska byta ut det mot en riktig bild någongång, men nu får det här duga (:



Ut <

 

Nu ska jag och min gamla cykel röra oss mot Emelie. Råkade nämnligen se att det var där tjejerna höll hus för en stund sen. Så jag ska göra dom sällskap! (:


Slö-ndag

Idag är det då söndag, även kallat slö-ndag. Jag tänker bara slöa idag. Alla läxor är gjorda redan för lääääänge sedan så idag kan jag satsa på att ha det kul!

Är verkligen väldigt pigg, fick just en bamse kram av Victor, nog för att det kändes lite som att krama en bulldog, han dreglar nämligen gaaaaanska mycket. Hahaha. Snorar gör han också. Har märkt att jag har mycket allergi just nu.. Så skall ta ögondropparna nu direkt!



En av sommarens bästa bilder, husvagnscamping-midsommar ♥ "Man skall ha huuusvagn"

Vappen - pictures


Kämpar med att blåsa den rosa ballongen. Som tyvärr sprack ganska snart

Förresten, min nya matta . :)

Testar inställningar på kameran ;)

Hihi, så söt bild :)

Världens bästa fotograf - jag

Spottbomben

Vappen



Tjeena !  :)

Igår var det ju då vappen, och det firade jag först med Lina, och sedan drog jag till mommo. 

Men Lina gjorde vi allt möjligt skoj,  blåste upp äckliga ballonger som innehöll liter med spott, spelade lite fotboll med dom, irriterade oss på våra grannar, övade växlingar, hoppade stutsmatta.  Angående det där med växlingar, jag och Lina kommer nämnligen växla till varandra på stafettkarnevalen ! :D


Fammo today

Skall fortsätta fira valborg och åka mot fammos idag, typ vid ett tiden. Men skall nog vara ute före det, om jag hinner då.
Jag och Emelie hade verkligen skit roligt igår på studsmattan, vi var ute till typ halv tio eller kvart före. Hihi, vi skrek och sjöng hejarklackssånger och ramsor och andra sånger och lyssnade på musik.

"Goodiregn ifrån himlen, karameller och choklad..." Usch, jag hatar den sången verkligen, men jag och Emelie hade kul med den igår, sen kom Julia en pika stund oxxå.



Har börjat nu på den boken, har kommit så långt som något på 100 sidor (pytts). Mavve har alla mina saker från karnevalen och det inkl. den boken. Kanske lika bra, men jag saknar den! Jag behöver den. Vaknade halv åtta och bara stirrade upp i taket som någon nörd, hade gärna läst, men nejnej. Haha, men det är ju sant: Om jag läser boken hela tiden har jag ingen tid kvar för kompisarna. Haha. men, tvåan är sorglig, har redan gråtit 2 ggr. Ganska patetiskt men, det är sorgligt men ändå suveränt enligt mig. Okej, I need the book! ♥

RSS 2.0