Sommar

Sitter här och nördar mig på youtube. Allt från låten "Sommartider" till: "Oops, vi gör det igen", "Summer Nights" och andra super bra sommar låtar. Och känslan av sommar har spridit sig, jass. Fint väder, solen skiner, ca 16 grader i skuggan, glass och härliga fkompisar ute! Jag älskar sommaren, så ta och kom nu, SOMMAR! ♥







Härlig bild, just efter skolavslutningen-09. En glad tjej som just gått ut femman.


Vappen :)

Ja, här är jag. Har inte typ varit på datorn sen i förrgår? Ja, så bloggningen har varit urdålig när det gäller min bloggning. varken jag eller Emma ahr riktigt happy happy blogg känsla och skriva, så vi kommer inte att skriva så mycket. Ibland går saker och ting i perioder, men vänta bara.. Snart bloggar jag som en galning igen, hörni.

Var polis i skolan idag, det var ju karneval och man skulle klä ut sig. Jag var Kling och Lotta var Klang. Riktigt, riktigt roligt var det nog. Tortillan i skolan smakade, ja.. Lite på den sämre sidan, så det skall bli gott med pappas underbara tortilla ikväll. Mums!

Har glömt kameran hos mamma, tänkte inte på att ta den när jag var dit just (lyshuvud). Sjutton ändå.. Nåå, jag hinner fota sen efter denna härliga helg hos pappa, vappen.

HA EN TREVLIG VALBORG! ♥


Cheeese



Står och bakar en cheesecake, i Märtas huppari och några lockar som bildats då det har varit regn.
Och under Märtas jättesnygga jumper, är en ny tröja som jag fått av Johanna (:





Träningskläder..?

Har ett problem. Visste inte att det var stafettkarnevalsträningar idag, trodde att vi bara skulle få veta hur det gick. Men icke sa nicke, idag är det det. Sitter i mina tights (som jag aldrig haft på i skola förut, VARFÖR IDAG?) och en tunika. Hade också en jeanströja, men Märta lånade ut sin jumper till mig.

Men! Sneakers ar på mina fötter idag. Tror att jag får ta mina handbollstossor på, för jag har ju träningar idag. Oh den tröjan jag tänkte träna i, istället för min tunika.

Herremingud. På tal om Gud, hade mitt religonsprov idag. :)




Märta's gone

PS. Märta kan inte blogga idag, hon är i Tenala, tyckte jag att hon sa (:

Naajs!

BIK BOK!

Snygga kläder i den butiken! Dock finns den inte heller i Finland, precis som cubus :(


Prov

Hello !

Skulle vilja vara ute idag mycket, men tyvärr sätter nog skolan stopp för det den här gången. Har ett religonsprov imorgon, och har inte öppnat boken en enda gång. Men en liten sväng till stutsmattan blir det väl ändå!

Förresten, det som har hänt med min lärare Kjell är att han skadat en nackkota, och kommer nog inte jobba mer med oss i vår. JÄTTEsynd, Kjell har en sån humor. :(

 


Emelie <3

Har varit ute med emelie idag, också lite, men bara lite med Julia. Vi har mest varit på studsmattan, sen var vi till parken och chillade en stund.  Jag och Emelie var inte bara så lite ute, vi var ungefär 4½ timme ute. Hihi, så har just precis kommit in. kan inte beskrivas hur roligt vi hade det. Har inte haft tid eller ork att fota, dessutom märkte jag att kameran är uppe och har sprungit så mycket och stojat så jag orkar verkligen inte hämta ner den.



Crescent is the shit. The best! <3


Geografiprov

Hej! ♥
Hemma 1½ timme tidigare än vanligt, hade inte jumppa klubb idag. Hoppas att det ännu kommer att vara nu på våren, det är så roligt. Men det kommer att vara heeelt annorlunda iaf, när Kjellen inte är med oss.
Har suttit och övat det sista på geografi provet om Asien till imorgon. Tror och hoppas att det kommer att gå bra!
Skoldagen har inte varit speciell, inte på något sätt. Eller jo, Emil hade väldigt kul med stinksprej. Usch usch, fast det är väl ganska normalt?
Skall vara ute med grannflickorna idag, vädret är ju lika fint som flickorna själva. Vackert/vackra.



Bild från i söndags. Och gällande halsbandet, det är delat med en av mina bästa kompisar, sötaste och vackraste, Emelie! <3 Bästa kompisar sedan år 1998.

Problemos

Har ett stort problem. På fredag är det karneval, och jag har INGEN ideé om jag ska ha på mig. Ingen aning faktiskt. Någon idé ?

Har varit ; katt, rappare, baby och cowboy (:


Me as a rappare. Enkelt att klä ut sig till!

Idéer är aldrig fel ?!

Tis - Ons - Torsdag



Såhär kommer dom närmaste dagarna se ut. Kommer nog vara ute med vännerna också, men det är inget jag iallfall planerar på förväg (:


Pics från söndag

Bilder från söndagen, då jag var med Märta och tog det lungt på stutsmattan :)



The brills.

Missade Märta helt ;)

Märtis - fjärtis  :)


Fräschaste sockorna ever, I know.

Mitt problem just nu.

Jag vet att det inte är något farligt alls, det är ju bara ett skrubbsår, MEN,det sviiider. Fast det gick nog att hoppa på stutsmattan ändå .  Haha, jag låter som nån värsta barnunge som klagar på två sår. Men det är jag ju . ;)



Knäet. Tro mig, det såg värre ut.


Naglar :)

Medan jag läste så lackade jag naglarna och fixade dem, det blev väl helt okej. ^^ Lite slarvigt, nåå.. Bättre nästa gång. Nu skall jag fortsätta lusläsa boken. Haha.



Bättre bilder imorgon, lovar.


SJ

Har varit en annorlunda dag idag. Hade vännelever från högis på besök, de berättade lite osv. Datatimme blev det också, övade på bige prov med käraste Lotta och hade annars kul. Haha. "There´s a choice we´re making, we´re saving all our lives, it´s true we make a bether dag, just ju and me." Haha, jag och Lotta hade inte bara liite kul med låten "We are the world". Först började det med att hon hela tiden sjöng den, sedan sa jag -"Men tyst, Lotta" och skrattade. Sedan började vi båda med den och vissa i klassen sa "Käften nu" och annat, men.. Vi fick den helt och hållet på hjärnan. Kjell har varit med om en olycka nu i helgen och är sjukskriven i 12 veckor! Så vi hade en ny tjej i jumppan, Sara. Nu har Emma henne tills skolan slutar igen. Stackars Kjell.

Okej, nu skall SJ fortsätta läsa bok. Jag har börjat med "Twilight-böckerna" och var redan besatt efter ca. 10 sidor, nu har jag läst kanske 100? Jag vet inte.


Sår

Hejhej!

Nu är det måndag, och flunssan har börjat ge med sig! Var på stafettkarnevals träningar idag, och det gick väl helt bra.

Första gången jag sprang, råkade jag landa lite på ett annat sätt.  Hade sprungit imål, och då blev stegen riktigt underliga, och jag fram med näsan först. Måste ha sett roligt ut iallafall Fick iallafall skrubbsår, som svider just nu när något nuddar dom.



American Pie 2

Sitter och ser på American Pie 2 med Julia, kan bara säga; Jag älskar Stifler! bara för rooligt! Tog en paus och kom till datorn men nu skall jag kila tillbaka till tvn igen, hihi. Emma får gäster snart och är trött så hon kommer inte ut, ahar ingen aning om vilka tider Mi och Lina har föreställningar men, hoppas dom skulle kunna komma ut idag? facebook är bra tavara, kollar där?


          

Haha, jag skrattar ihjäl mig ^^


Ut?

Såg att Emma kom hem nu, så skall säkert börja fara ut snart. Vet inte riktigt om jag orkar just nu, men snart. Kollade på "Blondi ja blondimpi", men bara en stund, blev avbruten sedan och kom in på msn sen.



Nå, nu skall jag fortsätta kolla-ni vet vad på youtube. Orkar inte säga det flera gånger nu. Haha.. Jag och Emma skall direkt den kommer på bio rusa dit, 2 juli. Can´t wait. Då betyder det också, Sommarlov.

Musiken dånar i högtalarna här, Sommartider och Summer Nights.


--> Duschen

Nu i duschen, klockan är halv tolv (lite över) så det är bra dags för mig att fara i duschen. Haha. har hunnit läsa på prov och också sett ännu mera på filmen Eclipse på youtube. Men.. Bloggar senare. Emma kommer hem ett.


EmmaetMärta fixar




Jag och Emma är galna i paint. Paint kan användas till precis allt, eller nästan iaf. Där lagar vi våra designs och headers också. Och det är ett helt ok program, jag och Emma har ju vant oss med det nu så. Så om någon av er där ute behöver hjälp med headers eller paint annars bara är det bara att kommentera här.


Cutie pie



Är här och myser med Victor, roligt att ha honom här i arbetsrummet, datatiden blir mera kul så. Just nu försöker han öppna pappas lådor, men jag låste dem så att han inte kan slå ihjäl sig. Haha.
Han sitter här och pratar med mig, glatt och trevligt. Riktigt roligt att höra på, hehehe..




Favvisen såklart, videon. Vad annat lixom? Victor leker snällt på golvet. Haha.



Sunday

Good Morning! ♥

Vaknade för ca en halv timme sedan, pigg och glad. Fint väder idag igen! Idag måste jag verkligen läsa lite på prov, men inte så himla länge. Jag läste lite igår före jag somnade, fick inte riktigt sömn direkt. Satsar på några städer, berg, floder och länder idag. Provet är på onsdag.

Klockan är bara runt åtta, så antingen tar jag och ser på någon film (Twilight?) eller någon annan. Får se, men tror att jag håller mig till youtube och olika delar av "Eclipse". Galen-Galnare-Märta.

Ha en bra söndag!


Eclipse

Jag älskar alla Twilight filmerna och alla kändisarna i dem! Så, nu sitter jag här och nördar mig på youtube. Massa Eclipse trailers. Jag väntar, 2 JULI 2010. ECLIPSE. ♥


Welcome to "Hahaha-TOWN"!



Hej på er och hjärtligt välkomna till "Hahaha-TOWN", även kallad: "Video-TOWN". Jag heter Märta och min bloggpartner är Emma. Det vet ni, jag tror även att ni vet att jag och Emma har blivit "video beroende". "Hahaha beroende" har vi varit redan flera, flera år. Men, som ni märker har vi, EmmaetMärta blivit beroende av videos, spela in videos. Och att skratta i dem. Och att skratta när vi ser dem. Jag vet inte om ni skrattar, men.. Vi har iaf. en kul tid och visar upp den på bloggen. Really, really nice. Så, här kommer en video från idag, vi hade väldig tkul. Vi visste inte att vi spelade in och så, sedan försökte vi verkligen göra en ordentlig videoblogg, men gissa hur det gick? Ja, det är bara att titta och se!

          

Kladdkaka



Mums! Julia och Kika bakade kladdkaka. Riktigt gott var det!  Tog inte mjölk till, det fick bli vatten. Men grädde nog faktiskt. Detta var då en belöning känndes det som.. Eftersom.. ..

JAG HAR STÄDAT RUMMET! Världens historia! Borde skrivas upp i Guinnes Rekordbok. Jag vet inte hur läänge sen det var jag städade mitt rum här hos pappa, tippar på sommaren? Haha.. Eller våren -09? Ja, jag vet inte. Men möblerade lite om och städade det ordentligt. Så nu har man det vårfint och mysigt!

BEFORE




AFTER





Sista bilden är suddig, jag vet.. Men hade bråttom dåå.. Hihi.

Vad skall ni hitta på ikväll? Jag vet inte vad jag skall göra. Skall testa ringa Lina eller Emelie och kolla tiderna med föreställningar och hoppas på att det inte är nu.

Borde läsa på geografi prov, men orkar inte just nu. Läste i morse och riktigt lite igår. Har börjat komma igång med det, men nu känner jag inte för det. Senare ikväll!


Inne igen






Har kommit in igen efter en stund med Emma på studsmattan. Riktigt skönt och roligt var det, men Emma skall ju till Michelles ikväll så, det var lika bra att gå in.

Var och tittade om Victor sovde innan jag kom in, men.. Där låg han med stooora, bruna ögon och skrattade. "Dadda dadda, ärta". Så jag bar in honom, roligt roligt. Nu sitter han här med mig och pappa och leker. Riktigt roligt att höra musiken spela från hans leksaker, bla. "Herr Olsson hade en bondgår, ianlianlej".. Eller något i den stilen, haha.. Är inte såå bra på det här med barnsånger mera. Vad dom heter iaf.












//Märta ♥


Vilken film ?

Ikväll ska jag ju till Michelle övernatten (:

Vi ska ju förståss kolla på en film, och vi vet vilken. Kan ni gissa med dom här bilderna ? ;)

http://www.startrekdb.se/astrometri/bilder/moon.jpg

Nu gjorde jag det nog för lätt. Eller ?



Till Emma :)



Ut och ha roligt!

Nu ska jag och Märta fara ut igen, och hoppa på stutsmattan! Såg att det har börjat komma mörka moln ovanför oss nu, så får hoppas att dom försvinner!

En liten videoblogg ska väl filmas in, visst är dom roligt? (:


Haha, såg just att bilden matchar vår design perfekt Vad tycker ni om den nu ? (:

Videoblogg - stutsmatta

Första gången jag testade att hoppa den här våren! Såklart filmades det ju

Emelie och min '' kullerbytta / volt ''. Den är inte farlig, tro mig :)


Studsmatta

Har varit ute med Emma sen typ 11-tiden. Vi hade super kul. Vi hängde i parken, och ja.. Verkligen HÄNGDE, hihi. Vi hängde och dinglade där. Har bara 86 bilder på min kamera från det, men det räcker helt okej? Haha, passade även på att filma lite.
Sedan var jag och Emma riktigt starka och duktiga! Vi fixade studsmattan helt och hållet själva! Förra året var vi alla grannarna och fick hjälp av Kims kompisar. Men, NEJ. Jag och Emma klarade det själv i år! Gratulis.



(så här såg det ut när vi började, Emma lägger in foton sen "after" och lite när vi hoppade)

Idag blir det grillmat, mums så gott! Säkert någo kött och korv med potatis till. Det skall bli riktigt gott, åt min första grillkorv och grillad biff förra helgen i Bromarv! Så, andra gången. Men hemma!











Glömmer ALLTID att dra ner skjortan före jag hoppar. Hihi. 



Hoppar (ser ut som om jag sitter, I knooow). :)



Bilderna. Bara några, funderar på att lägga in flera imorgon. Emma kan inte fara på träningar ju, hon är så flunssig.. Men hon blir med mej hemma istället, vi hinner nog fota massor. Hihi. Har märkt nu när jag skrollade (mitt nya favvo ord) genom bloggen, WE LOVE VIDEOS! Så här kommer en till!



HAHAHAHHAHAHA, jag låter som en snubbe, Emma skrattar åt det. Vi är hesa, vi har ont i halsen. Vi skrattar. Vi har verkligen roligt..

Lördag ♥

Oj, vilken härlig lördag!

Har varit i parken i Märta, och tagit bilder i massor igen Vi satte även ihop stutsmattan hos mig, och gud så det gick fint! Förra året gick det inte lika bra, vi hamnade ta hjälp av Kims kompisar, fast vi faktiskt var 5 stycken flickor då.

Men sidu, när man har lite krafter i armarna, går allting. Haha.. Nejnej, men fjädrarna hade ju såklart blivit lösare från förra året, och nu så hade vi också en bättre taktik.
Fast jag tror att jag håller fast vid att det nog var för att vi hade så mycket krafter som vi fick det


I parken :)

Märta dansar glädjedansen, när vi skulle sätta det sista på stutsmattan

Kämpar med krafterna

Inne i en nästan tom pappersinsamling. Fråga oss inte varför vi gick in dit, den stod så där passligt. Haha.

Åsikter



Okidoki, detta är ert val. Helt och hållet. Klart att ni kan kommentera heeela tiden om vad ni tycker skulle kunna förbättras här på bloggen.. Men, nu skall ni bombadera detta inlägg med kommentarer. Vad tycker ni att EmmaetMärta´s blogg behöver? Ny header, mera text, mera bilder, flera videos eller annat kul? Vad tycker ni?

SÅ, ALLA SOM LÄSER KOMMENTERA.


Elvis is in the blog ;)

Godmorgon!



En liten snutt från talangkvällen, då '' Elvis'' spelade


Sötnos

Awwws! Hittade en till video från igår, jag vet inte om den här videon är bättre, men de är nog ganska samma båda två, men jag tycker att den här är bara för söt! Undrar vem Victor ringer till här då? Var det den gången han ringde till Emma, men ingen Emma svarade? Ja, jag vet inte. Men den lila telefonen är iaf. väldigt god och mumsig att äta, tugga och bita på.



Nu skall jag börja klä på mig, sedan ut med Emma!


Fixa och trixa



Jag och Emma skall nog troligtvis ta nya bilder snart och lägga in på bloggen och till en header. men, lagade snabbt bara en header som kan kallas för "3 minuters header", riktigt snabbt asså. bara för att jag var trött på den förra, men.. Det är ingen skillnad. Den nya sen som vi lagar skall vi försöka laga somrig, vänta bara.. det kanske först kommer en ny sedan när det börjar vi sommar. Jag vet inte ännu.

Nu skall jag chatta vidare och vänta på att Nicke loggar in.

Kram.


Videoblogg

God Morgon! Hoppas ni alla sovit gott!
Sitter här, mätt och nöjd vid datorn och slöar. Lördag, fint väder nog och så är jag på bra humör! Filmade igår massor och tog många bilder, men de flesta bilderna raderade jag, de videos jag spelade in var på Victor, valde en av de sötaste videona och här kommer den fina filmen, Victor "ringer" till pappa. Varför svarar inte "dadda"? Hihi, ha det kul.

(Video och bilder från Fredag kväll)



Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra, Lina och Emelie donar med föreställningar, skall vara med Emma nog. Men hon drar ju på "Beuty kväll". Ikväll, det hon berättade igår låter hemskt mysigt. Frågan är vad jag skall göra sen? Ello frågade om vi kunde göra nåt idag, så.. Vem vet? Kanske jag träffar Elin idag?




PS: Gjorde fel i beskrivningen av videon, det blev lite stavfel.. Haha.

Kram/Märrizzz

Förberedelser

Var till butiken med mamma för att handla inför imorgon, då det är ''spakväll'' hos Michelle! Bubbelbad (åh, så skönt det låter), ansiktsmasker, bada bastu, skratta, äta pizza, trycka i oss massor av chips och dipp och kolla på film.

Så kommer min lördagskväll se ut i nyckelord! Och så kommer väl den sluta på samma sätt som förra gången, vi rullar till sängarna, efter att vi proppat ( bokstavligen talat) i oss chips, efter chips. Men sen sover man gott ;)

Laddat upp med dipp ;)


Hårinpackning

Ansiktsmasker

Pedikyr


What I´m doing right now




Victor är här i arbetsrummet och jobbar med att komma fram krypandes. Har även fått massa pussar fulla med grägel, men även fina kramar och gulliga små pussar av favorit broijan! Han krälar här runt på golvet på en riktigt fin matta, hehe. Emma har varit hemma redan ett tag, de andra flickorna är på premiär i HP, så Victor är mitt sällskap. Ord som "dadda", "äärta" och andra små saker som inte kan kallas ord kommer från honom. Även små skrattattacker. Nu blir det movietime, tror det iaf.




Skall verkligen dra ut Emma!! Och verkligen DRA.


At Märtas place

Vi befinner oss hos Märta, har donat med Victor massor och annat. Victor är vääärldens gulligaste! Hihi, nu hinner inte vi blogga, men lite bilder.




Pussar/EmmaETMärta+Victor ♥

 

 


"I´m singing in the rain"

Det började regna för någon timme sedan, det som var så fint väder. regnar inte mycket, bara duggar. Knappt alls, men det är redigt mulet. Lite besviken nog, skulle vilja ha stråååålade sol. Men man får inte alltid som man vill. Får nöja mig med att sjunga här inne, och titta på regnet utanför.


Talangkväll

Igår skulle jag och Märta gått på en talangkväll i högis, men Märta kunde inte komma, så Michelle följde med mig istället!

Vi fick sååklart en plats längst bak, och hade fullt med huvuden i vägen. Så vi såg alltså inte mycket annat, en ett halvt piano. Haha Men vi bytte plats efter pausen, så sen gick det dubbelt bättre :)

Men roligt var det iallafall att göra nåt lite annorlunda! Och vissa sjunger ju fantastiskt!



Bilderna blev dock suddiga, eftersom det var så mörkt där inne.

Friday

FREEDAG! ♥ Awesome!
Har cyklat/gått hem med Lina och Emilia. Enligt mig är det ganska varmt ute, så skall nog vara ute idag. O dessutom är det ju super fint väder! Emma har massa flunssa, så vi kanske inte är ute utan håller oss inne och fotar. Om vi ens gör det. Victor har också flunssa, hanhar också lite stegring, så vi skall verkligen hoppas att han tar och kryar på sig. Den här helgen har Lina och Emelie massa Hp grejjs, så det blir nog jag, Emma o Julia.

Skall höra lite med Lina o Mi om de hinner komma ut? Om jag orkar.


Viktigt (eller nästan)

Okej, nu får ni helt och hållet säga hur ni tycker. Jag satt och skrollade egenom bloggen och kollade lite. Så nu funderar jag, borde jag och Emma laga ny design och header? Den vi har är inte så personlig. Vad tycker ni? Vi hinner ju ta bilder imorgon, så i så fall kommer ju designen upp på Lördag! Har laddat kameran, så den är redo iaf.



/EmmaetMärta

Rap Das Armas



Är på gott humör, så lyssnar därför på riktigt bra musik! Sitter helt här, trassligt hår och helt oduschad. Snart skall jag fara i duschen. Skall ta en behandling med massa olika saker. Tvättning av håret och av kroppen, bodylotion, balsam och ansiktsmask. Kanske lackar tånaglarna också. Orkar inte ta bort det slitna nagellacket på fingrarna, det gör jag sen hos pappa.

Imorgon till pappa asså, skall bli riktigt skönt och roligt att få vara med pappa, Victor och alla mina kompisar. Jag och säkert träffa Emma på kvällen, vara galen och fota lite. Hihi. Träffar säkert de andra flickorna också, vänta bara.. Roy kommer kanske med i bilden också. Emma skulle väl ta ut studsmattan i helgen? Eller, så kanske jag är ute och seglar helt och hållet? Isåfall skall vi alla flickor säkert hjälpa henne, precis som förra året.

Kram.


Video

http://videofy.me/emmaetmarta/?vid=61159

.Emma♥Soptunnan. Soptunnan♥Emma.

Det är officiellt. De är ett par, grattis Emma&Spotunnan/Papperskorgen!



Videon kanske inte fungerar, det är som sagt stäääärv på videofy.me


Pictures

Skulle på talangkväll till KSH med Emma, men blir inte av. Har super ont i magen. Men, fick först nu hemma så. Men, skolan var ju kul. Blev klar med en teckning och vet inte riktigt vad vi skall hålla på med nu i hanttan, är klar med allting och sedan är det ju så att man kan inte göra huur mycket som helst, så skall höra med Maj-Len nästa gång. Har inte många dagar kvar, sedan är det SOMMARLOV! ♥

Okej, detta inlägg kommer inte bestå av mycket text, men.. Hihi. Massa bilder på mig och Emma från igår. Haha. Kameran var totalt död efter den kvällen, vi sprang fram och tillbaka med kameran, självutlösaren och flåsade. Hihi. Jag gissade på 62 bilder, och Emma på nåt annat. Rekord! ---> 111 bilder! HAHHAHA! Vi fick mycket, MYYCKET bråttom sen också när kameran sade "Batteriet slut", vi hade ju inte äns fotat hälften ännu. Egentligen var det tur att akkun for, annars skulle det blivit ca. 1,000,000 bilder. ;)



















Hihi, vissa av bilderna är helt galna, tex. den sista bilden var det jag som fick fixa kameran och springa så fort jag kunde, ser ju riktigt kul ut, faktiskt. Haha, men.. Nu är det bra med bilder, får se om det kommer upp en så kallad "Pictures #2". Ja, vem vet? De flesta bilderna är hoppbilder och andra lite mera misslyckade. men vissa helt seriösa också.

Men, vi skall verkligen i fortsättningen syssla med detta, det är hur kul som helst.

hetkinen

Herregud, kom hit om en liiiten stund, så ska ni få se bilder. Galna bilder. Håll ut! ♥


Sneak peek .

Oversized



Bik- bok.


Welcome my friend



Här är min nya vän. 42 tums, och fin! ( Hela övrevåningen är i kaos, som ni kanske ser.. :) )

Galningar

Igår helt jag och Märta helt galna. Efter att ha varit med Victor en stund, tog vi kameran och cyklade till parken. Där började vi vår totalt missbrukning av självutlösare. Bild efter bild efter bild. Eftersom det bara gick att ha 10 sekunder tills bilden tog i självutlösaren, hamnade vi springa fullt till vår gunga ( tex.) och börja ta fart.

Så motion fick vi iallafall! Och fina och roliga bilder!  Ni får troligtvis se dom idag, om Märta orkar (läs : inte är en latmask ;)) lägga in dom (: 




Finns även en kort video, där jag försöker hoppa in i en '' låda '' på Märtas kamera. Men tro mig, jag misslyckades totalt med det . Kanske ni får se den med, who knows? ;)

The Top




Har på mig min nya topp från Norge, och stor är den! Hamnar ha en annan topp under den, och så stoppar jag in den i bakfickan så att den inte ska bli så lång, haha Men den är snygg ändå :)

Ska fara ut med Märta nu, och hon tar kameran med, så får ni se våra galna bilder senare!

PS. Har fått en ny vän, visar '' henne '' senare ;) Höres!

Älskar dig! <3



Lillebror, jag älskar dig verkligen! ♥ Så söt är du! Gulliga Victor håller på att få tänder, hihi. Sitter själv, pussar i massor får man. En aning mycket drägel, men.. Roligt med babypussar!



Om ca 15 minuter mat och sedan Emma?


Sportfigur





Hallåja! Sitter här, nyduschad i myskläder, skall nog snart äta och äta mina mediciner, sedan ringer jag Emma för att höra vad hon donar med!  
Duktiga och hurttiga har många varit idag. Vi var med speccen till Sportfigur idag, det var himla roligt men ganska jobbigt faktiskt. Lite tungt nog, men det var roligt med musik till, stooor spegel. Kändes underligt att titta på en själv så himla länge, hehe..
När jag drar ut skall jag försöka komma ihåg kameran, så det kan komma några roliga bilder på mej och Emma när vi hänger och klänger över allt ute och poserar. Ja, det kan bli galet säger jag bara.. Hihi. ^^




Just efter jumppan. Hihi, då var det himla kul, hade sånt bra humör då, nu mår jag dessutom ännu bättre.

 


Världens bästa hejjare ;)

Del 2.



Sebastian och Agnes, IDOL.  Gjorde den med Michelle, kommer du ihåg Michelle `:)

U ar sou rockenroll

Sitter och reder upp i mitt gamla rum, och nu är jag i en låda där alla mina teckningar från dagistiden och sådant. Hittade en lite rolig teckning, som jag ritade kanske på 2/3: an.

Det  står '' You ar sou rockenroll '' ovanför stjärnorna. Haha.. Lite felstavat, men hej, va gör det, jag stavade ju iallafall '' you'' rätt. 
Har för mig att Felicia var någon jag hejjade på under idoltiden ? :)



Ännu en till. Brolle var med i körslaget, och dagen innan final skulle vara, satt jag och Märta och ritade sådana här teckningar. Haha, fast jag gjorde en sådanhär snygg teckning (haha, ser ni hur jag har ritat brolle? ), så vann han inte... :D


2009 och 2004. Skillnad ?

Elstöt-råd till er, om ni har flätat hår, ha det inte i en hårknut efter det!


Extra jumppan <3

HAHA! Hade världens roligaste stund på jumppan idag, alla borde ha varit där, men skall berätta vad som hände där iaf. Hihi. ^^

  • Jag slintade flera gånger, har upptäckt att mina skor är en aaaaning hala. Hihi, hade liite kul!!
  • Kjell imiterade Remo, världens roligaste!! HAHA.
  • Nickes föreställning för oss alla.. ^^
  • Olika misstag och kul med bollarna.. HAHAHHA!!
  • PLUS MASSOR AV SKRATT!

Viker mig dubbel flera gånger så roligt det är! Hihi. Oftast när något händer åt mig, som att ramla.. Så ligger jag där på golvet med ansiktet mot jumppagolvet, det kommer inga ljud, så ingen vet om jag gråter eller skrattar. bara för några sekunder kommer det ett sådant skratt som inte hörs. Sedan dundrar det på, gapskrattet. Alla andra vet vad som hände och skrattar redan då, men skrattar sedan ännu mer efter att jag börjat skratta. Och så är det med varenda en lilla kotte där på jumppan. Hihi, för er som inte går i jumppan ännu, BÖRJA!

Idag var det ganska några där, det är flest från vår klass. Endast en från C och Kjell, läraren dåå.. (;




Imorgon är det ju onsdag, helt okej dag. Bättre än idag i alla fall. Tisdagen är sämst av alla dagar i veckan, nog för att den är ok också. Imorgon är schemat:



Japps. Har gjort alla läxor till imorgon, så kan lata mig lite senare nu på kvällen, hihi. Men tror inte att jag "orkar" slänga in några inlägg idag och ikväll mera.. Men, här har ni en extrem bild med dålig kvalite att titta på dess vidare.

'

Efter en skön dusch orkar jag aldrig dra på mig några ordentliga kläder. Så det fick bli farkkun, körens skjorta och en för liten huppari.



Klassen :)

( Onödigt inlägg..)

Inte länge kvar tills jag slutar lågstadiet. Märks nu hela tiden allt mera, då vi inte gör vanliga saker på timmarna mera och nu så kommer proven kommer för sista gången. Först ut är finskan, imorgon.

 

Har haft så sjukt roliga stunder med den här klassen, att det inte går att komma ihåg allt. Vi skrattar liksom till allt, och är som en hel hög bästa vänner. Så sjukt härliga typer! Men ändå ska det bli skönt att slippa vissa stunder

 

 

 

 


Bottenflätor

Okej, sitter här i en extremt snygg badrock (naaat) och har flätat två stenhårda bottenflätor, har ingen aning om varför, men det var väl kul att fixa med håret?  Sitter och chattar på msn och skall snart fara ner och äta något smått, kanske. Åt ju för någon timme sedan glass. Både jordgubbsglass med frysta bär och en sorts magnum glass. Tror inte att jag förmår att äta mera. Hihi..

Okej, nu får det vara bra med bloggningen för idag. Imorgon extra jumppa och Emma ska ju och simma med 5c. Såå, blir väl helt okej dag imorgon. Längtar redan tills det blir jumppaaah!! ♥♥




Nytvättad flicka. Allergin är mycket bättre nu, den nya medicinen tycks fungera helt bra! Lovely.

Food ^^

Skall nu gå ner och äta, åt senast klockan kvart före tolv, så jag börjar bli lite hungrig nu vid det här laget. Vet inte ännu vad det blir, men vad som helst saltigt fungerar utmärkt i min mage just nu.

Får alls se om jag har tid och ork till att blogga ikväll.


Usch och blää :/

Uuuuuusch och blääähjk för vädret som var vid 2-tiden! Det haglade, snöade, åskade och regnade på en och samma gång! Jag har kollat på New Moon (desperat, jag veeet) och skall se den ikväll igen? Kom hem tidigare, har sån fruktansvärd allergi just nu, så jag hade det inte så skönt i skolan och det var hemskt när många frågade om jag gråter eller om jag behöver en näsduk.. Huhu.. Imorgon hoppas jag på skola, att jag mår bättre!

Inga bilder nu, jag ser hemsk ut, vädret är nog det finaste man kan tänka sig.. Såå..



Bilden tagen i fredags. En gnutta snö i vänster hörn, busted. Nu är allt boooorta! ♥

Slask och åska

Nu är det ny vecka! Har inga särkilda planer efter skolan, men i skolan händer det nog lite annorlunda grejjor. Berättar mera sen!

Just nu så bara VRÄKER ner hagel, och nu är faktiskt marken helt vit. Himlen (utom den lilla blå delen) är grå, och så åskar det. Men nu kan jag inte heller vara ute så bra, så det blir väl att läsa lite på prov idag och backa kanske ? :)

EDIT: EFTER REGN KOMMER SOLSKEN, VERKAR STÄMMA. Nu är det hel blå himmel och några moln :D

Iallafall så slutade den här måndagen precis som fredagen, en blöt Emma kommer hem från skoldagen.




Såhär ser det ut utanför mig just nu, hehe. ..

Nu ska jag ta itu med det här receptet :)




Puma

Skall börja fara ner och äta nåt smått, sedan toti. Är trött och helt sluutkörd. Har ny och mysig pyamas nu, såå.. Borde sova extra gott i natt då! Puma shorts med en sliten, grå t-skjorta. Haha. katastrof-modemiss.



Natti natti! Stänger av datorn nu, har nästan huvudvärk.. :s

handboll

Great day! Har varit ute med Emelie och kastat lite handboll nu på kvällen, det var roligt! Vi tog en allt för liten handboll, som inte kunde pomppa och cyklade till parken och kastade lite. Roligt var det!

Medan vi satt där och pratade lite, kom vi på att det ganska snart är Sjundeå cup! Alltså en utehandbolls - cup. Hoppas bara att det är fint väder, det skulle vara så prefekt om det skulle vara blå himmel. Allt skulle bli så mycket roligare :)


Förra året.

Hemma! :)

Äntligen är jag hemma! Allting har jag kommit ihåg, vad jag vet.. Har också tagit med mig massa pollen allergi! Det här är jobbiigt! Min näsa är täppt, men rinner ändå flera liter (verkar det som) och mina ögon är värre än värst. Får kommentarer som: "Gråter du, Märta??!". Jag skall börja ha på mig solbrillor hela tiden, hjälper iaf. lite. En gnutta.

Fick kris direkt i bilen i typ Tenala. Kom på att jag kommit ihåg allt oviktigt förutom telefonen! Kriiiis! Märkte nu att jag faktiskt använder min telefon jämt! Jag har saknat den.. Usch. Men tiden på sommarstugan har varit kul, våfflor, godis, chips och ännu mera godis.. Haha.

Imorgon måndag, skola. Tråkigt. Har varit ljuvligt med helg, men.. Nog blir det helt okej att fara till skolan, men läxor och att stiga upp tidigt är inte riktigt såå kul.. Hmm..

Okej, tog några bilder i Bromarv, mest på mamma och Julia.. Men..





Bara några bilder, hehe.. Vissa andra bilder orsakade att någon sprutade kaffe från munnen när jag visade en bild jag tog, det var verkligen kul..

HAHA



Kolla in min näsa i skuggan! Värsta Kissien. Haha!! :D

Lördag!

Var till Åtta Råttor med Lina och äta idag, helt gott var det nog! Efter att vi hade ätit började snålheten krypa fram, och jag och lina skippade efterrätten och stack till butiken och köpte en glass istället. Haha, så typiskt oss.

Nu ska jag ta och packa lite kläder, och försöka hitta en väska som jag ska ha datorn i. Ska inatt övernatt till min mommo, så det ska bli roligt! :)



Men jag kommer inte att ha tillgång till internet, så, HA EN BRA LÖRDAG! :))

The shoes



Malin om Bilder i massor:
Har du nya skor?

Nej, dom är från förra året, mamma köpte dom till mig från H&M skulle jag säga! Jag gillar dom iallafall :)

 


Kläder

Jag berättade ju om att jag fått någon underlig attack, och börjat dra ut alla kläder från mitt klädskåp, och vikt dem!

Well, well, så här ser det ut nu i mitt klädskåp. Iallafall en aaning bättre ;) Men alla mina kläder är inte med på bilden :)



Bilder i massor

Här kommer några av dom många bidler vi tog med Emelie här för nån dag sedan! Men igår unnade vi faktiskt en chipspåse,det var ju ändå fredag






Härlig lördag på gång

Godmorgon!

Guud, så skönt med sovmorgon. Sov till klockan halv 11 idag, superskönt! Nu ska jag ta och bädda min säng, och göra dom andra småsakerna, som måste göras. Så får man göra lite vad jag vill sen.

Iallafall kommer jag ha en bra lördag!


Sätta in mera saker i rummet kanske verkar konstigt, men jag har nästan alla lådor tomma i mitt rum, så jag ska sätta in mera saker dit. :)


Bromarv :))

Okej, hinner inte blogga. Nu sticker vi till sommarstugan! :)

(onödigt inlägg)

HÖRES IMORGON! <3

Säästö Pörssi

Har varit till Säästö med mamma. Mamma köpte allt möjligt behövligt hem, och jag fick en påse "dracula" av henne, mitt och Emmas "ont i halsen" godis. Sedan blev det en stoor påse med lösgodis och även den nya Marabou (stavning? :D) plattan med smaken "passion och chili".. Hmm.. Undrar om det verkligen kan vara gott.. Hehe.. Men, jag, mamma och Julia är tre helt galna tjejer som är beroende av choklad. Såklart så måste man testa preciiis allt. Hehe..

Snart skall jag äta, är sugen på något saltigt. Julia lagade cupcakes, hon skall över natten till Lucas och behöver lite godheter dit, men några blir hemma.. Och blir troligtvis uppätna av mig och mamma.. Jag hjälpte inte till, var ju till butiken.. Men, jag har ju världens bästa och sötaste syster.. Så hon lämnade en skål med choklad i. Asså, glasyren. Så jag fick skrapa och mumsa lite. Gott gott. Skall bli gott med spagettilåda nu!

Skall senare idag mot Pojo, så får se om jag alls hinner blogga nåt mer idag. Men, om jag inte hinner så önskar jag er alla en mysig och skön fredagskväll och ha det bäst!



Imorgon till sommarstugan, inte för att det är sommar, men skall bli mysigt och trevligt att komma bort från den sk. "storstan" gemfört med Bromarv. Hehe..

Lilla tösen är här

Emelie är här! Älskar förresten den här bilden, den är underbar! Men nu ska jag vara social


Ordning och reda

Igår gjorde jag en underlig sak före jag gick och sova.

Bärde upp alla mina kläder ( från tvätten) och tog ut alla kläder från mitt klädskåp, och började SORTERA. Snygga kläder i en hög, halvsnygga i en hög, såna som är såådär i en annan. Men dom där som är sådär, så kan jag ändå inte slänga bort.  '' Men jag kanske kan använda den i sommar om jag inte vill klä upp mig något extra ''. Sådana konstiga tankar får man, och så sätter man ändå in den fula jumpern i skåpet.

Det här stämmer inte i vårt hus. Tur det, för jag hade nog vart fattig at the moment.


Klänningen

Jag tog ju cykeln till skolan idag, men det ångrar jag nog nu. Då vi kom ut från handarbeten, så VRÄKTE det ner regn.  Så såklart var jag genomblöt då jag äntligen kom hem. Hehe. Men nu sitter jag nog helt torr, och har torra kläder på mig. Annat var det när jag kom hem genom vår hemdörr..

Men jag blev iallafall klar med min klänning idag! En sommarklänning med grön - blåa - gula blommor på sig. Den blev riktigt bra nog enligt mig, och snabbt gick det att laga den! Så det var roligt när det inte tog evigheter, så som de gjorde med vårt förra arbete.

Ojdå, ignonera att det står ut vid min vänstra arm. Det försvinner när man tvättar den.

Våt liten människa.

 

 




Uusi kuu

Haha! Världens mest bästa post idag! En bok och New Moon filmen! Jiihuu! Såg ju den just men jag måste bara titta på den ikväll igen, och några fler gånger.

Nicke har just farit hem, hade ganska roligt med honom. Haha ^^

Kiva skoldag idag, hade problem på bildkonsten med en ballong som skulle limmas och klistras med tapetklister, haha.. Jag hade lite jobbigt att göra det. Hihi..

Märkte att kameran hade åkt med till skolan, men.. Tog inte mer foton än det här.. Undra inte, jag och Emma ser drogade ut.. Liite iaf. xd



Skoltimme .. ?



Eller kanske inte godmorgon, men god förrmiddag då ;)

Sitter i skolan, och ska egentligen ha Fy/Ke. Men det blev visst några ändringar, och det stör ju såklar inte mig  Så nu blir det väl att ta det lite lungt innan jag ska ha handarbete, håller ju på med en klänning där, så det blir väl att sy en hel del med maskin idag.







Dom här söta kaninerna bor vid en campingplats vi brukar vara till på sommaren. Hoppas dom är där den här sommaren också, så har vi något annat att göra också (:




Hoppas dom är flickorna är på campingplatsen också ;) Haha, ser framemot sommaren!


Mr. hot

Ja, det finns ju heeelt sjukt många hotta killar runtom i världen, iaf. alla super snygga kändisar. Såg just på en film, och sa för mig själv: "Eric Christian Olsen är juu HOT!!". Haha. Han är både rolig, dvs. bra personlighet och även en riktig hottis. Mmm.. Haha..



Hittade inte någon bättre bild, men nog är han bara föör sööt.

Beut.

Det är vansinningt vad fint väder det är ute! Solen skiner och det är dessutom riktigt varmt ute. Det har varit en bra dag i skolan också. Fick 9½ i engelska provet. Var ½ poäng från 10- men.. Huhu. Jag är nöjd!

Blev klar med Victors byxor idag på hanttan, tog också hem lite bebis kläder som annars skulle ha farit till loppis, så nästa gång jag far till pappa skall jag ha lite kläder med då..



Byxor med ett sött lejon på baken. Hehe..


Tangenter

Hejsan! ♥


Sitter i skolan just nu, och lyssnar på när alla andra knapprar på tangenterna och klickar med musen.  Samtidigt som det hörs roligt, är det irriterande. Haha.. Men det är väl för att jag inte har direkt särkilt mycket att göra
just nu, som jag lägger märke till alla ljud.


Gammal bild.


Sånt som jag vet


Sommarlovet är här när som helst. Och dagarna i lågstadiet minskar och minskar nu! Jätteroligt!

Som här fina dagarna tycks hållas kvar nu.


Egoina är min favoritblogg just nu

Jag är dålig på att laga bottenflätor. Inga vill lixom ge med sig och lyckas. Neinei, fula ska dom bli



Och att jag inte alls vill gå till skolan just nu. Och efter skolan är det träningar, och dom skulle jag inte heller ha lust nu att fara på. Kom på just nu att jag måste ta med mig min boll, eftersom den måste pumpas.

Minipop

Händer väldigt mycket nu i skolan under maj och april! Minipop blir det ju, hade ju funderat med Emma på skämt att dra något (Barbie Girl), men jag började fundera riktigt noga.. Borde man vara med?? Och isf. med vad? Haha.

Kom med kommentarer. Det är annorlunda dömning i år (haha) så man måste likna säkert och så den artsiten/bandet man uppträder med. Huhu. Jag måste tänka efter lite. Hehe.

Imorgon torsdag, handarbete och andra helt kul timmar. Får ut engelska provet. Ajjuu, Tove är ju borta de två första timmarna, hehe..

Skall imorgon försöka ta bilder, höll inte mitt löfte till idag. Måste hitta kameran först..

Aqua-BarbieGirl025.jpg image by akuzhin

Fotat

Hejhej! (:

Har varit ute med Emelie i parken, med kameran i högsta hugg. Bilderna blev både bra och dåliga, men måånga var dom iallafall! Så typiskt oss, haha.  Vi klängde runt på allt och tog bilder tillika. Människorna måste ha undrat vad vi riktigt höll på med, hihi


Tyvärr hände det något konstigt (!!) med Emelies kamera här precis före vi slutade, och alla hennes bilder var puts veck. Borta. För alltid (?).  Och där fanns även hennes fina bilder från Thailandresan, och alla var nu borta. Usch så synd :(

Precis som Lina och Märta gjorde här om dagen (:




Nails

Hejsan! <3

Har inte hunnit blogga, har hållit på med naglarna, målade dem gula den här gången. Har varit på bra humör nu flera dagar, så måste visa "min glädje" med denna glada färg. Hihi. ^^ Skall inte vara så mycket på datorn nu, tänkte ta en dag eller kväll som jag är lite mindre på datorn. Det kommer att gå bra. Skall nu fara och höra på musik, brukar faktiskt (löjligt nog?) lite smådansa för mig själv framför spegeln. Haha. Jag är en mindre unge igen.



Sorry för min pannlugg. Var en sväng i duschen och orkade inte borsta håret.. ^^

--> Skola

Nu skall jag börja klä på mig rock, vantar, mössa (?) och allt annat behövligt som skor och hjälm. Sedan cyklar vi iväg till skolan då. Skulle träffas vid farthindret tjugo före, så jag har ännu tid att sitta och lata mig en stund. Moahaha. Idag är det då tillvals jumppa i skolan och andra timmar som, matta, modda, hissa och musik.

Tycker att det är super tråkigt nu att inte kunna ta några foton och ladda in, jag glömmer ofta ofta min kamera hemma hos mamma. Men idag kommer det foton! Det lovar jag!!

Får se om mitt löfte brister. Hoppas inte..

 

 


Norge i bilder!

Norge resan (Nu gick det äntligen att ladda ner bilder, min dator måste ha feber eller nåt sådant, för det är sällan det går att ladda upp dom ) !! :

Söta Vilde!

Malin (:

mommo ;)

Malin o Jac

Systrarna ♥


Flyget.


Pappa

Är hemma hos pappa, har inte hunnit blogga. Har haft fullt upp!  Har duschat, ätit, lagat läxorna, chillat med Mi, chillat med Lina, skrattat och haft det annars roligt!

Har återigen varit en dag som jag verkligen varit på bra humör! Jag vet inte om det är vårkänslorna eller vad, men.. Haha.. Min allergi var väldigt jobbig idag, men jag överlevde. Många av mina kompisar ställer ofta frågan vad jag får för symptom av pollen allergin. Jag har det vanliga: -ögonen, näsan, halsen och annat jobbigt. Usch. Och det här är ju bara början. Blääihk.

har ju varit på extra jumppan idag. Hade volleyboll och fotisvolleyboll samt lite lite koddboll. Roligt, roligt, JÄTTE ROLIGT! Haha.

Men nu ska jag fara och kolla på "Mean Girls" med Julle.

PS: Finska provet gick bra!


Skolan :)

Sitter här på fritimme. :) Har helt ok kul, har hållit på med hissa föredraget förra gången, men inte nu! Haha. Skall göra besök hos Lexia och sånt nu, man fick väl inte vara på bloggen? Haha..



Kram. ;)

Happy

"I feel Good, tududu"..

Okej, jag är verkligen jätte glad och nöjd just nu! Mitt liv kan nästan inte vara bättre! Har ju såklart problem som finska prov imorgon och andra saker, men verkligen väldigt glad!

Tack alla som finns här som ger mig "stöd" med alla som snackar rätt ut sagt skit bakom ryggen på en. tack tack! Jag älskar er alla!


Mys med mamma och Julia

Riktigt ljuvligt. Mys alla flickorna. Sorry Skrutt, men just Girls now.. Haha. Bloggar inte mera ikväll, skall öva lite på hejarklackssångerna, så är det att vara ledare. Hihi. ^^



Blekfis. Nu är nog solbrännan totalt borta, trots att det är kontrast som gör det mera "vitt" så om man ser mig i verkligheten så ser man hur "blek" jag blivit. Men.. Det hinner bli sommar.

"Sola, bada, ute och grilla, Britney Spears har rakat sin frilla.. Här är sommarpojkarna igen.. Oops we did it, we did it again..." SOMMAR!! ♥

Foton

Har inte hänt så mycket idag, var på stan med Mavve, Peppe o Ello. DOM HAR KOMMIT HEM! Jiihuu! Skolan var helt normal, jumppa med den stora bollen igen. Hehe. Men känner inte för att skriva just nu, har övat mycket på finska prov. Är utmattad. Ni får kolla på bilder från igår med Lina istället.





Bara några bilder fick bli kvar på datorn utanför bloggen, vissa verkligen roliga och lite pinsamma.


Problem loading page...

Nå nu när jag är hemma igen går det inte att ladda upp bilder till bloggen :S Dom är allt för stora, och dom mindre tar evigheter. I Norge gick det på en halv sekund. Buhhuu...
Problem loading page , ooooh, jag kan det där nu! Det går inte att ladda upp bilderna till facebook heller, bara samma visa igen. Om och om igen. Jag blir galeen!

Någon idé som skulle göra att det skulle gå snabbare? Typ någon sak man kan ladda upp bilderna på??


Den här gjorde jag om i Paint. Och den blev suddig. Mina nerver räcker int till till sånt här :s

Borta bra men hemma bäst.?

Hejhej! Nu är jag hemma i Finland. Man brukar ju säga '' borta bra, men hemma bäst'', men det orddspråket stämmer nog inte in på mig alls. Visst är det roligt att vara i Finland och träffa alla, men jag skulle nog hellre vilja befinna mig i Norge. Det är alltid så skönt att ha ledigt från skolan och slappa.

Ska vänta på att min kamera har laddat klart, så får jag lägga in lite bilder på datorn. Hann inte ladda in dom innan den pep och det stod '' Batteri tomt ''. hehe..  Så ni får se dom senare

älskar mina brillor från Norge! (:

PS. Härma inte '' Emmaetmarta''! Alltså ordet '' et ''.  :))

 



Bugårdsparken

Hejhej!

Har varit ut och gått runt Bugårdsparken samtidigt som jag åt en god glass! Glassen påminde om Magnum, men ''skalet'' bestod av choklad, karamell, choklad! Den var riktigt god, fast jag gav de sista av den till Malin.

Sen körde vi runt lite i staden, och nu har vi precis druckit kaffe och ätit blåbärspaj med grädde. Gott!

Nu blir det den klassiska - Afrika stjärna! Roligt spel, fast det var längesen man spelade det (:


Musik

Jag lyssnar på musik. Inte helt vanlig musik. Nämligen Victor som spelar på sin leksakstamburin! Julia små sjunger och pappa diskar, så det hörs tallrikar som slår sakta mot varandra. Hehe. Och jag sitter här och nynnar lite gitarrsolon och andra sånger för mig själv. Ääh. Nu får det vara nog. Nu sätter jag på musik. Katerine-Ayo technology.



Outfit (omg): Bk kläder, mysiiigt. Diadem, thailand.


Food

Nu skall vi äta, det fick bli ett kort inlägg nu för stunden. Har varit ute i parken med Julia, Emelie och Lina. Vi hade det traditionella gungpeffis. Roligt!! Skall läsa lite på finska prov ännu efter maten, sedan beger jag mig ut med Lina. Julia skall med kompisar och Mi till mommos.

Så det blir Lina dag idag! Roligt. Åt banan med choklad här med Lina idag också, min påskkanin hade smultigt i mitt rum (pappa hade ställt den i solen) så det blev banan med "chokladsås". Gott var det. Men nu blir det gott med mat!

Victor har ärvt mina snygga små solglasögon med guldglittriga kanter. Bilder senare. Super cute!! ♥



Emmaaaahh <33<3<3


Cykeltur

Har varit och cyklat 8 km med emelie i detta häärligt ljuvliga väder. Vi var hem och drack kakao och åt lite choklad. Vi var med Skrutt och lite med BeeBee också. Det var skönt att vara en tur med cykeln. Skall nog fara ut snart igen. Fick meddelande nu, har på känn att det är någon av flickorna som vill ha mig ut. Hehe. Jag och Emelie har gjort ett vad. Vi skall verkligen bättra på vårt språk nu, någon som vill vara med oss?

Jihuu, idag startar Emma hem! Jag har saknat henne otroligt mycket! Massor massor.

PS: Ni ser ju att texten är ändrad. Det är pga. att man nästan inte ser vad det står. Lite med "Eclipse" hade det sett ut att stå "Edlipse" och så. Men..

Nu ut igen!!



Har nackspärr igen, skall se om det går bort med lite godis. Haha.


Finland idag

Godmorgon! Säger bara på förhand att jag inte kommer att blogga idag, åker ju hem till Finland på kvällen!

Malin sitter nu och packar mina kläder, och jag ska ta en dusch innan vi börjar gå ut i det här fina vädret (:


Breaking dawn

Jess! det kommer en fjärde film också, spelas in hösten 2010 som kan hända att även blir sedan en 5:e film i serien Twilight! Jag jublar. Jesss jesss! <3




Vet inte när den kommer ut, men hoppas på snart iaf. Eclipse har premiär nu i sommar så den här filmen kommer väl nån gång nästa år?


Läxor klara

Nu har jag gjort läxorna klara. Skall fara upp ännu och läsa en liten stund på finska prov (klockan är ju såå lite) och sedan skall jag fara ut direkt. Skall fara ut nu tidigt på morgonen så jag hinner med så mycket som möjligt sen. Börjar med att hämta Emelie. Sen drar vi efter Lina. Vi får hoppas att Julia kommer ut sen också, kanske också rentav blir av att fara efter Roy. Vem vet? Boys boys. Men före jag far ut och börjar med prov skall jag i duschen. Ska tvätta håret och så.

I övermorgon kommer alla hem från Irsta-Sverige. Om jag räknat rätt då? Japp. Eller egentligen imorgon ju, men det räknas typ inte.

Okej, nu i duschen. Sedan finska läsning en liten stund (2 stycken idag, 2 imorgon) och lite titta i häftet nu då. Bloggar mindre idag, tror jag. Det är världens vackraste väder. Så jag håller mig helst ute och har det skönt i vårvädret.



Haha. Skulle nog varit meningen att ha Kristen Stewart där, men nog duger det väl..

♥ New Moon ♥

Love love love! Märta ♥ Robert Pattinson. Robert Pattinson ♥ Märta.
Märta ♥ Taylor Lautner
. Taylor Lautner ♥ Märta.
Jag är verkligen kär i de här pojkarna! Såg filmen igår. Lika snygga som vanligt. Taylor Lautner (Jakob Black) klippte håret, äntligen! Så himla snygg kropp! Han har världens hottaste kropp! Gyllen brun, sixpack, muskler. Nami nami!! Robert Pattinson (Edward Cullen) och hans vackra vackra ansikte. Jag verkligen måste se trean! New Moon var helt jätte super bra! Me love! Riktigt bra kan jag säga bara! Fem av fem stjärnor! Jag är besatt av dem alla nu. Inte bara för att jag skulle kunna gifta mig med dem och se på dem i hela mitt liv.. Nej, själva filmen rockade! Uuuu. Skall direkt när "Eclipse" kommer på bio fara och se på den med vem jag nu far. Längtar verkligen! Hoppas verkligen också på en fjärde film. Undra inte. Jag sa att jag är BESATT. Hemskt, jag måste se New Moon igen. Och första filmen också. Lovely.









Jag är verkligen BEROENDE.


Läxor och prov

Okej. Rubriken kunde vara typ så underbar som "Fint väder idag igen"! För solen skiner verkligen väldigt väldigt mycket idag och det är verkligen varmt! Skall försöka läsa på prov och göra läxorna nu, så att jag kan vara ute sedan hela dagen. Det vill jag verkligen. Ska läsa på finska prov nu, göra mattan och göra finska läxan. Sedan måste jag bläddra egenom läxan i BiGen oxxå, men det har jag planerat att ta ut och sitta i solen, skall nog läsa mycket på finska prov idag också. Böckerna får följa med ut på bänken här på gården en liten stund så att jag hinner läsa. Sedan slänger jag in böckerna och drar med kompisarna.

idag vet jag inte vad vi skall göra riktigt. Fint väder, ute. Får se om vi orkar hoppa hopprep, vi kanske gör något annat. Jag tror vi skall börja med såna "lekar" som hör till på sommaren och våren (hösten oxxå kanske ). lekar som typ gungpeffis, jumbo, bollen i ringen (jessss), studsmattor och andra himla roliga saker. Bollen i ringen är verkligen en lek som vi verkligen diggar fett. Det är super duper kul.

Men.. För att hinna med allt detta måste jag göra allt i skolväg först. Såå. Hello Homeworks.


Vintage stories

http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_336677_F_1.jpg


Den här prövade jag en dag. Den kommer från Kappahl, från den mycket omtalade Vintage stories serien. Men jag såg ut som en bakelse och min rumpa var större än någonsin ;)
Så den här blev nog inte min bröllopsoutfit :)

SOVGOTT.

Pronssi

Har varit och sett på då Runar fick brons, trots att dom förlorade matchen! Nu börjar '' Djävulen bär prada'' på tvn, så ska nog kolla på den! Men hinner nog inte se hela, eftersom det kommer fotboll på tv. Fotboll hit och dit ;) Menmen.. Kollar kanske på nåt program här på datorn istället!

Har sett filmen förut, och den är sevärd! Kommer just nu på tv4!

Cirkus Finlandia (:

Okej, seg bloggning blev det ju nu. Haha. Var där och kollade på en fantatisk cirkus i hela 2½ timme, tiden känndes väldigt kort. bra uppträdande. Dock var det ganska trist det sista numret. Har hängt ute på gatan med Emelie, Lina och Emilia (Emme). Roy och "Jonttski" var med lite, de cyklade förbi hela tiden och vi kastade snöbollar på dem, de trodde verkligen att vi var super dåliga på det och att vi inte kunde pricka dem, sedan fick de på snåtet. Vi prickade ofta. Haha. Nu börjar snön ta slut, hjälpte lite våren på traven och slätade ut snön nu på flera platser. Love it.

Ikväll blir det en romantisk triller med drama! Nu kallar plikten, Viiictoor!! <3



Kram. :)

Lika som bär # 2

Se hela bilden

Emma?                                                       Kalle?


Lika som bär # 1

 

 

http://www.jesper.nu/em_2008/spelare/images/zlatan_ibrahimovic.jpg

Emma                                                          Zlatan?

 

 


Ms. Lady Gaga?



anonym
om
Surprise :)):

du ser ut som lady gaga fast med brunt hår! :o

Tack, eller vad ska jag säga? Jag vet nog inte riktigt, jag ser inte riktigt någon liknad. Okej, men talar mer senare.. Lina kom just. Skall hoppa hopprep med henne?



Jag ser INGEN liknad. Tar det nog som en komplimang. Tack tack.

 


Våren

Fabulos. Fabulos. Har bara ett ord. Fabulos. Snön smälter massor massor hela tiden! Den har smultit helt sjuukt mycket sedan vi kom hit till pappa. Tog ett foto igår och har ett foto från måndagen (??) från samma plats, och läget ser heeelt annorlunda ut nu!

Både jag och Emma hissar högt, högt, HÖGT upp våren!



PS: Båda bilderna är fotade en morgon. Haha.

The famous "Before And After"

Den kändaste av dem alla. Before and After. Nu skall ni då ta en riktig koll på vilken ni diggar bättre. Bilderna är gamla och har synts i gamla inlägg längre bak.



Och förresten, det kanske ser ut som såå.. Men.. Jag har inte klippt håret annars. Hah.

Kram.


Surprise :))

Okej.. Har just ätit och varit ute med Roy och Emelie. En Jonttski var med där en stund. Vi hoppade hopprep och andra grejs. Vi tog en sån där som man brukar hoppa på, genom att stå på den och "trycka" ner handtag och hoppade hopprep med DEN. Jätte svårt att förklara, men det var super kul!



OKEJ, det som ni alla väntat på.. Not. Jag berättade ju igår att jag har gjort något. Vet inte om jag kan kalla det amazing.. Men iaf. Jag gav en ledtråd åt Emma för en stund sedan. Hår. Så sa hon att jag hade klippt mig. Jag svarade ja. Hon frågade sedan om det var kort, svaret blev nej och att jag har PANNLUGG. Och sedan sa jag att hon hade exakt rätt när hon frågade: Har DU klippt DIG? Jag har klippt pannluggen ca. 5 cm helt själv! Jag vet inte om jag skall säga hiss eller diss. Ni får helt avgöra.




Så vad tycker ni? Är det okej? Roy kände nästan inte igen mig. Haha.. ^^

Bilderna som blir för fula


Den här är nog totalt för ful för att visas. Men jag gör det endå för er ;) haha..

Usch Usch. Ni kanske förstår nu vad det är vad jag snackar om då jag menar att jag skrattar ihjäl mig då jag tar dom här bilderna

Oijvoij, oijvoij.

Nu var jag elak med Malin, haha..

Men man kan ju oxxå ta helt normala bilder med kontrast...

Och utan kontrast


Sommaroutfitar

Kom just hem från stan!  Guud, så fint väder det är här i Norge just nu! Hörde också att det är lika fint, så hoppas att det är lika underbart när jag kommer hem!

Då vi satt här på en bänk och solen lös i mittt ansikte tänkte jag på alla underbara sommaroutfitar. Min nya gråa oversize tröja, med mina korta jeansskjorts och ett par gladiatorsandaler. Underbaart. Mmm. Pricken på iet är solbrillorna på näsan och mommocykeln att trampa på! Och en glass i parken


Oversize tröja, som är snyggt då man ''hänger över den'' på ena axeln!

Och den här kommer nog att användas flitigt!


Victor



Suddig.. I knoow. Men kolla sista bilden!! 

Såklaaart var Victor också med till Ekenäs. Han fick olika saker han också. Bland annat byxor, skjorta och en mössa. Kommer inte riktigt ihåg om han fick något annat.. Jag är dåålig på att komma ihåg saker, förutom läxor. De sitter som en sten.

Victor skall nu äta, han var väldigt duktig på stan, men nu börjar han lite pirra efter god mat. Skall fara och mata honom före jag drar ut och hoppa hopprep.

Kram.



NAAAWWWS.

Nu krälar han lite på mattan runt och man hör ord som-dadda, bbruua, aahaa, ärta och andra ord. Bäst att jag tittar till honom. Ärta=Märta...


A piece of cake

Hemma från Ekenäs! Är otroligt vackert väder idag också, mera än 10 grader och skall snart ringa flickorna och gå ut en stund. I Ekenäs var vi till Seppelä och Lindex. Hittade ett jätte snygt halsband i Lindex och även matchanmde örhängen, men köpte inte örhängena. pappa köpte halsbandet. ^^ Så om jag ångrar mig får jag rusa dit och köpa örhängena. Haha.

Tänker inte riktigt ännu berätta hemlisen om vad som ändrat här, men det kommer nog om en stund. Hihi. Om en stund kan betyda flera timmar också, kanske först blir på kvällen ändå. I don´t know.

Nu skall jag ringa de underbara flickorna! Puss.



Ganska dåliga bilder, men solen skiner in så mycket. Haha..


Youcam


Den nya skjortan från Cubus har jag på mig idag :)

Godmorgon!
Hár skrattat mycket (!) idag på morgonen, då jag hittade YouCam på Jacs dator! Det är jätteroligt program, som ändrar ansiktet så att man ser så sjuk ut som möjligt! Haha :D 





Alltså är det sådana härna bilder vi talar om. Helt sjuka, haha :D Hittar inte bilderna på Jacs dator, men dom här togs hos Émelie (: Haha..




Miss you all :)

Jag skulle gärna vara i Sverige må jag säga, jag vet inte varför men.. Saknar faktiskt alla som farit dit otroligt mycket, jag förstår inte. Vissa har jag exakt inget att göra med i skolan, men nu känner ajg att jag saknar alla som är där just nu. Det här var ju jobbigt. Men.. Alla kommer hem på måndag kväll och sedan är det tisdag och de måste alla till skolan igen.. Haha.. Men, saknar alla där iaf!



Stackars mej, snart öva på prooov.. -.- Suck.

Don´t worry



Japps, typ om en timme skall vi väl fara till Ekenäs. Julia skulle köpa lösnaglar ju, men jag tror inte att något blir på min lista inte. Haha. Vi skulle väl äta någon kaffebulle på något café också, tror jag. Det blir ju säkert jätte roligt!

Och Emma, jag säger bara "Don´t Worry". Jag har inte förstört mig själv, haha. Du får leta efter inlägg senare ikväll och idag, då avslöjar jag den spännande sanningen. Hihi. ^^

Kameran laddar för fullt här i arbetsrummet, så när jag kommer hem från Ekenäs blir det lite foton och sånt sen, ser ganska tomt ut när jag inte alls har några foton här. Bara några enstaka gamla.

Och, ännu info om den förskräckligt snygga bilden där uppe, jag vet inte varför den aldrig har hamnat på bloggen, men.. Det visar ju lite av mitt och Emmas totaaalt galna liv. Haha. Och Emma som inte riktigt diggar sin "glugg" där vid tänderna, så jag kan bara säga.. SUPER CUTE! Haha. Små råttorna..




Kosedress

I massor av butiker här i Norge, finns det sådana härna dräkter. Mysdräkter, som går över hela huvudet. Skitfula, om jag får säga rakt ut. Varför går den över huvudet?

Photobucket

2morrow

Okej. Nu kommer ett inlägg, som ofta kommer. Nämligen info om morgon dagen! ^^

Skall åka till Ekenäs, lite titta i Seppelä mm. Får se om man hittar något där. Julia skulle väl fixa fejknaglar till sig själv. Men jag har inte behov av något. Haha. Men vem vet om något ändå hamnar i en liten kasse att ta med hem, har inga pengar här hos pappa vad jag vet, så isf. måste jag fara hem till mammas via. Senare imorgon blir det cirkus med mamma och Julia. Vid fem tiden för att vara exakt (start till mamma klockan tjugo över fyra)! Det skall bli super kul. Har ingen aning om när cirkusen slutar, men sen blir det nog utekväll med flickorna här hos pappa. Skall försöka hinna läsa lite finska, har ju finska prov faktiskt på tisdagen. Huhu..

Okej, det var det vanliga inlägget som berättar allt om imorgon, eller inte allt. men det kommer mera info imorgon sen om lördagen. Haha..

Kram.



Skulle vara kul att gosa med katten nu. Antigen BeeBee, eller den gamla katten som dog i höstas, Liza (uppe på bilden).. RIP. <3

Vi ändras alla..

Gissa vad jag gjort? Haha.. Amaziiing!!!


Berättar mer imorgon om saken, bloggar kanske mera ikväll, men "The Truth" kommer imorgon!

Meeera Meera

Det här börjar bara bli en shopping-blogg för min del. Bara kläder och kläder ;)

Men nu får det vara slut shoppat för den här resan. Punkt slut. Kom bara hem med det jag egentligen inte hade behov av, inte ett par skor som jag behöver. Men den punkten får jag ta itu med hemma i Finland.
Idag kom jag hem med ytterligare ett plagg, från H&M. En t-skjorta med axeldetaljer. Fin och enkel!


Skjortan som kom med hem.
http://elintoreborg.blogg.se/images/2010/namnlst-3_72900339.jpg
Sådana härna skor skulle jag vilja komma hem med. Kanske i Finland!

BikBok

Kom just hem från Vilde, innan dess kilade vi in i BikBok. Massor med reaor var det där, och såklart kom vi hem med en påse med kläder. Malin två plagg, jag 3.




Vackert väder

Har åtminstånde sagt "oj vad fint väder" 30 ggr idag! har varit ute enda sedan klockan lite över två med Lina fina. Vi var kanske ute nu till halv fem? Jag vet inte riktigt iaf. Vackert med solen, värmen och annars ljuvligt. Det mesta av snön är som bortblåst. Borta borta.

Nu börjar magen kurra faktiskt, så skall ta ett äpple eller något annat vettigt, smått före det blir mat. hade ju förresten engelska prov idag, det gick ju super! Lätt som en plätt brukar man ju säga! Haha.



Kamera laddaren har Julia hand om just nu, borde väl komma hem snart. Kommer fotos ikväll nog.

Finn 1 fel

Har inte så speciellt massor att göra nu, då vi väntar på Malin och Jac ska komma hem. Så jag fördriver tiden ( kan man änns säga så? eller? ) med paint.


Finn 1 fel? Jo, såg ju såklart nu först att jag saknade en mun. Hur kunde jag glömma den? Haha ;)

Förra gången jag var i Norge..

... var det så här mycket snö. Nu är det ingenting på den här platsen! VÅÅR! :D


Jeanskjol med nitar

Sagt och gjort, här är den. Från H&M, 149 kronor. (:






Den bjuder jag på. ;)

Godmorgon

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iallafall. Jag sovde till 10, alltså 11 i finländsk tid, ganska bra ;)



Igår då jag visade bilder på vad jag hade shoppat, tyckte jag att jag hade glömt någonting. Och såklart, hade inte fotat min jeanskjol som jag köpte från H&M. Så nu ska jag snabbt fara i duschen och tvätta mig, och sedan visa er kjolen. !

Vad jag shoppat idag




Cubus, 99. ( Emelie, jag vet vad du tänker nu, och svaret är: Ja det är det ;)

Vantar jag fick av Malin till  '' överraskningspresent ''

Solbrillor, Glitter, 80.

Handboll, för otroliga 74 kronor. Billigare än mina brillor, herre min gud ;)

Skjortan/tunikan fick jag också av Malin (:

Så de vart en lyckad tur ;)

Seen myself on tv



Såg just på Karistv. Kom musikalen som vi då hade med vår skola, det var super nolot att se sig själv, men helt kul var det nog att se det igen. Men om någon skulle fråga mig att: "Ställer du upp igen, föreställningar i 1 vecka" så skulle jag nog tyvärr klaga lite. Jag har gjort Argentina scenen fruktansvärt många gånger, alla sånger och de andra scenerna som jag är med i. Också alla andra länder. Men såklart var det riktigt kul att se det.

Imorgon till pappas. Har kameran där ännu, så ska bara komma ihåg laddaren så klarar jag mig hela helgen hos pappa. Skall med mami på cirkus på lördagen klockan 17, det blir väl kul. Med grannflickorna har vi nu börjat hoppa hopprep igen, det är super kul iaf. Använder just nu två av Emelies hopprep, men nu i helgen så skall vi binda ihop ett av mitt och Julias långa hopprep. Så hopprepet består nu av: -Två långa hopprep och ett kort hopprep.

Har textat med Mavve nu en stund medan jag såg på musikalen. Saknar.

Imorgon engelskaprov. Fredag.. ----> Viikonloppu! Wiihaa! Äntligen. En fredag med endast 4 timmar, jess jess. Skall även lite planera nattskolan (6 Maj) med Tove och klassen och se vad vi kommer fram till. Sedan skall vi börja tänka på "Sexornas sång" till skolavslutningen. Skall vara med och skriva, om jag ryms med. Hehe. Skolan kommer att vara helt annorlunda imorgon. På ett sätt positvt, på ett ssätt väldigt negativt.

PS: Angående den andra bilden-tog den utan att jag visste det när jag kollade på Musikalen, hade otroligt roligt, dock var det ju pinsamt. Syns det?

Haha. Kramizzz från Märrizzz!


Önskar du vore här..

Jag önskar så att du vore här! Fast du typ startat för en halvtimme sen mot Sverige så känns det tomt. Jag har ingen att chatta med. Ingen. Och vem skall jag prata med imorgon på timmarna? ^^ Suck.. Hoppas att Lotta stöttar mig, nänä.. Hoppas verkligen att Lotta kan gå hem med mig imorgon. Annars känner jag mig väldigt ensam.

Okej, nu är det nog snackat om det. Nog för att det bara är det jag tänker på just nu.. Menmen.. Okej, men jag skall läsa lite till på engelska..

Butterflies. Fjärilar.. I magen, undrar varför?


Torsdag

Har just övat på engelska prov. Har skrivit alla ord, läst texterna+orden, oregelbundna verb och grammatiken. Så nu tror jag att jag är klar. Kanske dyker ner i boken senare ikväll, vi får se. Skall fara och äta mellanmål snart, men före det ska jag tala med Mavve, massooor.

Senare ikväll blir det väl tv, något annat kul? Jag vet inte. Uppdaterar säkert senare.



Kram kram.

What happens here



Medan vi väntar på maten, och att gå ut och shoppa, roade jag mig med paint. Bilden SKA föreställa Malin, där hon nog troligtvis sitter och chattar på nu. Facebook ;)




Butiken

Godmorgon!

Ska börja fara till butiken strax med Gitta, för att handla lite ingredienser till cheesecaken som jag ska baka idag. Malin sitter just nu i skolan, men jag orkade inte fara med dit. FÖr vi somnade allför sent igår, men jag var ju pigg som en mört, eller vad brukar man säga? 

Vid fyra ska vi dra ut och shoppa lite till köpcentrumet, ska bli kul!


Den här vackra bilden tog förra gången jag var här.

Ska också försöka ta lite bilder idag, men lovar ingenting ;)

Att sitta

Halloj!

Som bäst sitter ( har suttit hela långa dagen ) jag och kollar på fotboll på tv, samt checkar in var som har hänt i bloggvärlden, men jag verkar nog inte ha missat något den här onsdagen
För att komma tillbaka till det där med att sitta hela dagen kan jag säga att det är exakt det jag har gjort;
Bilresan till flygplatsen, Flygresa nummer 1, suttit i köpenhamn för att vänta att slippa vidare, flygresa nummer 2 , suttit på en obekväm sittplats då vi såg på Jacs match och nu soffan.



http://inspirationsdesign.blogg.se/images/2008/ff-taz-stol_16944449.jpg
Nei, nu ger jag mig och går och sova. Godnatt!

Nicholas

Har haft Nicholas här. Vi gjorde inte så mycket. Datorn, läxor och annat kul. Roligt var det nog. Har övat på engelska prov på datorn nu, men just nu tar jag det bara lugnt här på datorn..

Imorgon är det Torsdag-handarbete. Det ska bli roligt. Sedan på kvällen drar några med handbollen till Sverige, lycka till dit hörrni! ♥

Ikväll blir det bara mys framför tvn. Skall nu fara ner och kolla på en film. "Not another teen movie", eller något i den stilen?


Norge

Hejhej!

Jag var ju som Märta redan sagt, sjuk igår. Men underligt nog var jag frisk (förutom lite stegring) som jag inte har varit förut. Är dom andra sjuka, är jag oftast dubbelt längre sjuk, så tur hade jag! (:

Jag ska snart åka till Norge, så det är ju tur att jag blev frisk nu, så att jag kan åka. Det är ju sista gången jag åker dit nu! Så jag ska klä på mig resten av kläderna nu, sedan packa det sista! Hörs säkert nog någongång ännu idag. (:

Schema-Onsdag

Okej, ett sista inlägg förrän mitt huvud bankar ner i tangentbordet, tänker gå och sussa nu. Är super trött efter att ha sovit en kortare natt. Och får hoppas på bra och skön sömn i natt då.

Imorgon är det då onsdag, helt vanlig dag.



Okej, det blev världens kortaste inlägg typ, orkar verkligen inte göra nåt just nu..



Vi drar en "Kissie" tycker jag. Haha. Fastnar inte på bild, hörrni.. Hah.

Puss.


Home

Hemma nu från jumppan. Var nog lika kul som vanligt. Vi spelade innebandy och hade nog roligt. Var synd nog att inte bästa Emma var där.. Men..

Skall snart börja laga läxorna för att sedan kunna mysa med mamma. Ris och broiler samt currysås blir det idag då, namm namm. Ska idag oxxå öva på prov till fredagens engelska. Huhu. Men övar inte så mycket idag just. Har matta och hissa i läxa, ska göra dem framför datorn, hehhe.. Men före det blir det bloggar.

Kramar från en nyduschad Märta.



Emma till Norge imorgon, Trevlig resa. Märta till skola imorgon, Trevlig skoldag. Pytts..

School

Jag sitter i skolan som bäst, brevid mig har jag Basti. Vi är klara med vårt historia föredrag och gör nu lite allt möjligt. Har varit på besök till Lexia-Doktorn.. Haha.

Emma ligger tyvärr hemma, sjuk, snorig och hostig säkert. Tycker faktiskt att det är helt okej att vara i skolan.

Har haft modda, matta, musik och finska, nu historia och snart blir det religion. Sen far jag på extra jumppan. Den slutar halv fem, då är jag duktig och tar läxor till Emma, tar saker från pappa och sen till mamma. Julia blir hos pappa.

KRYA PÅ DIG EMMA, om du läser detta! ♥



Puussss.

Monday

Måndag kväll nu ju. Huhu. Tiden går såå fort. Har kollat på 2½ men och kom just på att det inte kommer "desprete Housewives" ikväll heller. Tråkigt, orkar inte se på topmodel, eftersom jag kollade på vem som vinner på nätet. Haha.

Läste just precis också på lite finska ord, super tråkigt. Snart prov ju. That sucks. Har engelska prov nu den 8e eller var det 9e och sedan finska prov den 13e. Ujuj. Engelska provet går nog lätt som en plätt, men skall nog börja tröga mig egenom allt i finskan snart ju. Booring.

Imorgon extra jumppa, Emma kommer inte.. men jag skall nog försöka ha lika roligt utan henne. Inte kommer det att lyckas. men eftersom Emma är borta får verkligen inte Mavve vara borta. För då är det inte alls kul.

Okej, nu och kolla på tv.


Snorig och äcklig

Roligt att ha ny design, och den här blev ganska bra va? Det tycker iallafall jag, den är sådär.. enkel men fin!

Min näsa vill inte ge sig, utan fortsätter att producera snor ( intressant vah? ).  Snart kommer jag se ut som den här riktigt äckliga typen, eller kanske den här liknar mer mig? Snorig är jag iallafall! Men nu ska jag göra en kopp varm te, och kolla på Top Model 13
http://publishme.se/1365242/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
En flunssig jag.

Kom just på att jag tyvärr inte kan fara på extra-jumppan imorgon, pga den här flunssan som inte vill försvinna! Försvinn! Fast den tiden kan ju lätt behövas till att packa, eftersom jag bara har plockat fram ett par t-skjortor,huuuupsis.

Splitternytt

Här sitter jag och Emma och har lagat en ny header till bloggen och samt fixat lite annat smått. Emma skall snart hem, buhu.. Men vi träffas imorgon, tisdag.. I SKOLAN. Jumppa imorgon ju, kul kul. Kommer säkert att bli lika roligt som alltid. Jag (Märta) skall ha något slags "mini föredrag" med bilder från Thailand imorgon på data timmen, får se om jag hinner slänga in ett inlägg då.

Okej, nu drar vi.



Här kommer en aning tiditg, men ändå...

VINTERN 2010´s fulaste och mest äckliga bild! Haha. Märta. Emma skulle överraska mig med att fota när jag kommer, men lyckades inte helt. Men en fiin grimas fick det bli. *Host* Tror jag börjar få hosta?


Mån.. TISdag

Jag tänkte precis ta och göra en lista på paint om vad jag ska göra på ''måndag''. Fast det är ju måndag idag, men det hade jag glömt bort Superskönt att vara ledig, men tråkigt att det tar slut imorgon.

Fast visst är det ibland roligt att vara i skolan, typ efter ett långt lov eller så. Men nu har vi ju inte varit borta så länge, så jag skulle lätt kunna vara ledig den här sista dagen innan vi drar till Norge.

Men nu ska jag fara till Märta, vi får väl nog vara inne, eftersom jag har flunssa :S



Emelie :)

Har varit ute och cyklat med Emelie och hoppat hopprep. Hade det jätte roligt, men hålls inne nu en stund. Hoppas på att jag hinner träffa Emma ännu ikväll. men vi får helt enkelt se.

Sitter nu och äter gott smultron godis, hjärtformade och allt. Gott är det. Drack även ett stort glas med vatten när jag kom in, det börjar bli så varmt ute att man måste dricka mycket. Okej, nu låter det överdrivet.. Men ändå. man måste, man blir så törstig.

Skall ta och äta en god, saltig smörgås snart och sedan se om man hör något av Emma.



Grattis mamma!

Hejhej!

 

Min blogguppdatering idag kommer att vara lååg, eftersom jag har ganska mycket andra planer. Min mamma fyller ju år idag, så vi ska fira henne! ♥ Grattis mamma ♥

Och sen så ska jag ju till Norge på onsdag, så jag måste packa alla mina kläder som jag skall ha med dit! Ska bli jätteroligt! Är alltid roligt i Norge, men nu är det ju sista gången jag far dit, eftersom Malin & Jac sen flyttar till Danmark! Så då blir det Danmarksresor istället för Norge! Har varit till Norge många gånger, så det ska bli roligt att fara till Danmark också! (:

 

Sen så finns det ett köpcentrum typ 500 meter från vart dom bor, så det kommer att gå där ganska flitigt också ;) Älskar att shoppa ;)

 

 

 




Emma

Nu tar jag och ringer Emma. Skall säga att hon kommer hit och ha kul. Hoppas bara på att hon kommer. Hennes mamma fyller ju år idag. Så grattis till henne! ♥



Hörde just av pappa att de skall äta, Emma ropade nämligen åt sin pappa att det är mat. ^^ Hehe.. Så skall vänta på min sötnos, under tiden så tar jag och kollar på tv en stund.

Förresten, info om igår ännu:

EmmaetMärta höll på att försena sig till träffen med Mavve och Nicke. Ooops. Men de kom gåendes-"tuffa" i sina likadanna rockar vid gatan och var sååå tuffa. Sedan gick vi till parken. Nicke skulle visa att han är tuff och att det inte var något och gick egenom snön som var full med vatten och annat vått! Haha. Medan jag och Emma stod och gapskrattade och Mavve kom efter. Gungade en stund.. Sedan blev det lite kallt och tråkigt så vi gick in till Emmas och kollade på "Lilla Jönssonligan-Stjärncuppen" och chillade. Roligt var det.




Och ja, bild 2 orkade verkligen inte ställa sig upp..

Kramkram.


Sista lediga dagen

Good Morning!

Klockan är runt tio och jag har varit vaken länge, länge. Men åt morgonmål för bara någon stund sedan. Höll på lite med läxorna före jag kom ner vid kvart före tio, men det blir nog läxläsning senare idag. Det var svårt att koncentrera sig.

Sista lediga dagen idag också. Måndag. Imorgon tisdag och skola. Usch. Tisdagen är tråkigaste dagen i veckan, men jag hoppas att jag överlever. Jag har varit med om dessa tisdagar förrut. Jätte tråkigt är det att det är sista dagen som man slipper skolan, men.. Jag vet inte.

Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra-jag och Emma kanske fixar en ny header tilll bloggen, men vet inte riktigt. Det är super vått ute ännu, men solen skiner heller inte. men helt okej varmt nog.

Skall snart ta tag i läxorna och börja fixa dem nog, så att jag sen kan slappa och ta det lugnt resten av dagen, det låter ganska skönt i mina öron.



Eller okej, det är dåligt väder ute-glömde att titta ut ordentligt. Usch.

Och imorgon MÅSTE man ut i detta väder och då MÅSTE man vakna tidigt för att fara till skolan. Okej, jag tar tiden som den kommer. Idag är det Måndag. Och LEDIGT.


Glass i stora lass

Sitter återigen mätt framför datorn och tar det lugnt. Skall nog snart bli bjuden på efterrätt. Glass med kinuski och -chokladsås. Vet inte ännu hur jag skall orka med allt det, men jag brukar nog vara ganska hurja när det gäller sötsaker och annat sött.

Fammo är här hos oss, men skall nog ändå hitta på något annat idag. Tänkte fara ut igen imorgon med pojkarna, men det kanske skulle bli idag? Nå, jag vet inte vad som händer. Bäst skulle det vara med imorgon.

Okej, nu börjar det vara efterrätt.

Skall höra och se om Emma och jag skall träffas.

Här hos pappa är det påsk. Påskpynt och massa karkki!


Lilla Jönssonligan!

Jag sitter i mitt rum och kollar på min egna favorit -  Lilla Jönssonligan. Emelie har gjort mig sällskap, men hon skulle äta nu så jag kollar vidare ensam. Älskar dom, dom är så tuffa och roliga. Jag tycker själv mycket bättre om lilla en stora :)

Jag har hela boxen, men nu kollar jag på ''Kollo'', har inte sett den på evigheter!

 

Här är lite dåliga webbcam bilder på mitt rum

 


På G

Hihi, jag håller på att baka en god cheesecake!Jag lagade det här för någon dag sedan, och vi åt det igår då vi hade gäster! Och det var faktiskt jättegott.  Här hittar ni receptet. Rekomenderar! Enkelt recept, och gott

Cheesecake



Häxorna

Hehe.. Häxorna lyckades bra.. Riktigt bra faktiskt. Namm namm. Strumpan var full av godheter i morse. Påskägg och andra godheter.

Klockan elva-halv tolv skall vi fara till pappa ju, andra sidan av stan och vara där: idag, imorgon och i övermorgon? Tror att jag räknat rätt nu. Sedan skall vi ju helgen till papi igen också! Lovely lovely.

Har redan fixaat mig klar och behöver bara ta på mig alla rockar och vantar och annat smått, hänga väskan över axeln och sedan är det "tuuuta och köör"!

Som Emma skrev i sitt förra inlägg så har hon börjat få snuva-det kan bra hända att jag också håller på, näsan är lite så att man måste "snörvla" lite, men det kan bra hända att det beror på annat.

Fammo kommer till oss idag och vi skall väl äta och göra annat kul, får väl se om jag hinner göra något ute eller inne med Emma eller någon annan. Undder den tiden som jag är hos pappa skall vi försöka oss på att laga en splitterny header.

Nä, nu regnar det också. Snälla snö, smääält boooort! "Sommartider, hej hej.. Sommartider.... "




I väntan på nåt gott

Godmorgon!

Igår kände jag att jag höll på att bli flunssig, och om jag hade rätt! Idag vaknade jag upp med näsan täppt, och halsen känns sådär '' täppt '' den med.  Hatar att vara flunssig, så nu ska jag dricka te i mängder, så att den här flunssan inte sitter i när jag drar till Norge.

Så jag tror att jag stannar mest inne idag, och förresten är det superdåligt väder ute idag igen.  Längtar såå till sommaren! Att få ha på sig ett par jeansshorts och en lös t-skjorta, hoppa på stutsmattan, gårdsfesten, äta glass i parken, kvällsdopp, slappa, ja listan kan göras lång. Jag LÄNGTAR till sommaren.

Gårdsfesterna


Jag vet inte vad jag och Emelie höll på med här, med roligt var det iallafall ;)

Hello solbränna!

Förresten, VARFÖR VAKNADE JAG 8 IDAG? Måste bero på flunssan!?

 


Blåkulla

God Kväll!

Har suttit framför datorn en bra stund och skall snart kila ner mot vaardagsrummet. Har gäster men skall nog hoppas på att de också snart kilar iväg så att jag kan öppna min goda slickepinne och kolla på någon bra film.

Var roligt att vara ut med pojkarna nog, det blev Mavve och Nicke. Skulle nog såklart varit mycket roligare med flera pers. men här någon dag på påsklovet skall jag nog fara ut igen, med samma personer och några fler ännu också! Då är det sååå mycket roligare! Haha..

Skall snart hänga upp en fin strumpa i vardagsrummet och sedan på natten fr påskhäxorna komma flygandes från Blåkulla med ägg och annat gott godis. Hihi. 

Imorgon blir det assåå gooda gooda ägg till morgonmål också! Hehe.. Sedan blir det avfärd till pappas, men tyvärr inte med kvasten.. Utan med volvon nog.. 

Hinner inte lägga in bild. God Natt.
 


Mätt, mättare, MÄRTA

Hej Hej! ♥

Sitter mätt och nöjd och väntar på att efterrätten skall vara klar så att man kan äta det sedan. Pasha och massa påskägg och annat godis! Blev lamm och aannat gott att äta.Och det var riktigt gott!
 
Vid halv sju skall jag till skolan (!!) för att träffa lite kompisar, pojkar..  Skall väl göra nåt kul alla, men får se nu.. Vi har lite oklart nu. Jag och Nicke planerar för fullt. Ringer och smsar alla typer och kollar. Men hoppas nog på att det blir av!



Ser ganska uppblåst ut, men skyller på den goda maten helt enkelt. Nu skall jag göra mig ännu mättare med efterrätt och massa massa godis!

Halv sju efter Nicke, sedan skolan nästa.

Ha en bra påskafton (om jag inte hinner blogga mer)

Vill ha # 2



Jag vill ha



Och bruna ben. //Emma


halvdöd



Uusch, jag hatar att träna på morgonen. Gissa om jag är död just nu? Jass, eller iallafall nästan.  Emelie undrade om jag kommer ut, så jag ska väl fara i duschen och duscha så snabbt jag kan, så att hon inte hamnar vänta i evigheter!  ;)

PS. Duscha inte med sockorna på. ;)




Påskkärrningarna

Hihi, idag ska man ju vara påskkärring som man ska vara ;) Jag ska inte vara iår, me förra året var jag! Jag har ju karkkilakko, så det skulle vara helt onödigt att få massor (!!) av godis, då jag endå inte kan äta. ochs en orkar jag nog inte bara, haha.

Men förra året var jag ju som sagt!Då såg det ut såhär :

Emelie, jag, Märta, Julia

 


Träningar på morgonen

Godmorgon!

Nu sitter jag här och är sur över att jag måste vara i hallen och träna om en timma och träna om ca en halv timma. Skulle som vanligt inte ha lust, och särkilt inte på morgonen. Men efter träningarna sen så är man jättepig och livlig, så det är ju bra med att ha träningar på morgonen!

Efter träningen ska jag kanske till påskbasaren i stan, skulle vara helt roligt faktiskt att göra något! (: Annors har jag inte så mycker planer idag!



God Morgon!

God Morgon! ♥
Vaknade exakt när klockan slog nio! Har sovit nio timmar i natt då. Ni kaan då själva räkna ut när jag gick och lade mig..
Det var helt okej igår, jag och Julia kunde ju inte göraa så mycket när det typ bar a var vuxna och två pojkar, men de talade inte med oss eller ngt. Men, hade nog det okej. Vi hade det riktigtt mysit och skönt med deras urgulliga taxar, Molly och Emma. Riktigt gulliga hundar, maamma började tala om att det nog skulle kunna vara roligt med en sådan fin tax, men när vi kom hem till BeeeBee insåg vi hur skönt och roligt det är med en busig katt istället.. Sedan när jag flyttar hemifrån skall jag skaffa hund istället!
Idag är det påskmarknad i stan, så skall och kolla läget lite där med morsan och syrran. Senare på dagen drar jag lite ut med kompisarna. Skall bara trögaa med Mavve också!
Vet inte riktigt vad man skall göra senare idag. Kanske baka en kaka och äta pasha och annat gott hemma och  fira påskafton?

Nu facebook.



Jag visar såklart tungan, Lina pratar och sjunger.. Haha..

/Märta

Sean Banan

Om ni vill ha nåt att kolla på ;




Mina favoriter just nu

I klädväg just nu, gillar jag jeans, ränder, blommigt och nitar. Hur snyggt som helst, och urläckert! Alla borde ha en vanlig jeansjacka i sin garderob, den piffar upp en outfit så mycket!

Jeansskjorta BlåHaremsbyxa Blå

Lindex


H&M Divided
Armband Svart

Lindex

Kappahl


Topp Svart
Lindex



H&M



H&M


Hur snyggt är inte det här ? Sååå snyggt ;)

//Emma

Emelie & Lina ;)



Skall nu försöka göra punkt nummer 1, nämnligen Emelie och Lina! Emelie går det inte att få tag på, men Lina äter just nu! Så vi far säkert till parken och hänger i någon gunga där! Precis som alla andra vårar/somrar/höstrar



Nu och ringa till Emelie! (:

Nu drar vi! :)

Nu skall vi börja fara, klockan kvart över skall vi starta. Sitter klappad och klar framför datorn och lite småspelar shack. Men.. Snart startar opeln och vi åker till Esbo! Ser fram emot att träffa alla!

Före jag stänger av datorn kommer snabba bilder från webcamen.



Hörs säkert inte mera idag, men om jag bloggar så kommer det ett snabbt inlägg på kvällen!

Skjortan (:

Igår hittade jag en saknad t-skjorta, som jag är mycket glad över! Den är stretch, så den går lika bra att ha som tunika, då den täcken rumpan!

Den är från H&M från början, men jag fick den av Melina förra året! Har även en likadann bara i färgen svart, som jag älskar! ♥

Har på mig den idag, med en svart bolero, som jag köpte till julfesten. Även ett magbälte :))

Här har jag dock vått hår ;)



Är den inte fin färg ? ;)

Långfredag!

Pååååsklooov! Wiiihooo! Toppen. Skall till Esbo iddag och fira påsk med mina gudföräldrar och en annan familj, skall bli kanonkul! Har nackspärr också, men inte så himla farligt nu mera. Skall just fara ner och hjälpa mamma att laga pasha, en tradition på påsken, jag tycker ju inte så värst mycket om mämma, så jag äter det i stället!

Idag kommer blogguppdateringen för min del att verkligen vara nere! Men jag tror inte att så många bloggar så värst mycket på påsken..

Imorgon är det påsktorg här hemma. Så skall till stan då och se vad som händer. Sedan efter maten drar vi troligtvis ut med ngra killar och gör något. Skall bara fråga och höra lite med andra personer också.

Nästa gång vi skall till skolan är först på tisdaag! Jag hurrar ännu mer, superskönt att få vara ledig och vara hemma, högt upp hissar vi alla lov. Längtar verrkligen verkligen till sommarlovet, då när det är varmt och flera månader med lov. Och sedan börjar man ju högis, hehe..

Nu och hjälpa mamma med pashan!



Igår frn min crazyga tid, dvs. när jag hade hög musik på och dansade som en galning. Det kallar jag ljuvligt! På tal om ljuvligt, så är det verkligen vackert väder idag! ♥

Kram och Gla´ Påsk (för tusende gången)//Märta

Ρåsklov!

http://www.informo.se/wp-content/uploads/2008/03/glad-pask.jpg

Första dagen av fyra, som jag har påsklov! Så skönt alltså att sova lite längre, idag steg jag upp halv 10. Istället för att sitta och ha religon i skolan! Jätteskönt! Och förresten är det ju inte länge kvar tills vi slutar skolan, ojoj vad jag vill ha sommarlov just nu. Men påsklov får duga för stunden iallafall

Men nu ska jag duka bordet, min ena faster är här från Åland, så hon och min andra faster kommer hit och äta! Ska visa vad jag fick av min faster då hon var och resa!


Girls just wanna have fun <3

Vad skall man hitta på idag?
 
Skall äta vid sextideen-då kommer mamma och Julia hem också! Blir någon paj med skinka. Gott gott. Funderar på att höra med lite pers. och sticka ut och ha kul, men jag vet nog inte riktigt.. Kanske blir någon annan dag.

Just nu lyssnar jag på låten "Girls Just Wanna Have Fun". Satsar på gamla låtar nu, riktigt roligt faktiskt. Även låtar från musiken i skolan. Som låten "Jhonny B Good". Härlig musik och står med håret i en riktigt hög svans och står med en mick, andra kläder och dansar framför spegeln. Det är bara jag det, Märta.

Kommer säkert bilder senare isf.



Kram, och Glad Påsk till er alla! ♥


Linα :)

Lina har farit hem nu, efter att ha kommit till mig när vi slutade ca. 25 över 12. Har sett på en film, ätit mellanmål och haft kul med katten. Var riktigt roligt!

Sitter nu och känner smaken av påskägg-var ju påskbasar idag och köpte en "låda" med påskägg för 2,50€ och en påse med 6 chokladbollar för endast 1€, undrade varför de var billigare än de andra.. Och fick svaret en stund senare! De var jätte äckliga! Smakade bara smör och för lite kakao och någon väldigt annan äcklig smak! Bläihk! Äckligt..

Medan Lina var här, hann vi göra ganska mycket..




En blondin och en brunett. Lina och Märta. ♥ Ha det bra!


Treenit

Sitter hemma och äter glass, och kollar på reprisen av Bella & Tyra show! Roligt! (:

Jag ska börja fixa och rusta igång mig till träningarna, som börjar klockan halv 4. Hoppas verkligen inte att det är tunga träningar idag, jag skulle nämnligen inte alls orka springa. Utan istället en riktig soffpotatis och Ben & Jerry dyrkare Så jag ska sluta att äta glass nu, så att jag inte spricker på träningarna!


 

Har nån av er blivit lurade idag ? (:



Påsk

Godmorgon ! (: 1 April, och jag har redan gått på ett rätt så lamt skämt från mamma, ''Kolla där är en hare'', och jag söker men hittar ingen. Jag kom ju inte på att det var 1 april ;)

Jag sitter och försöker äta flingor, men det går inte så där särkilt bra. Jag spiller nämnligen allt på min pyjamas, hehe

I skolan idag kommer det bara bli en helt lugn dag, det är ju nämnligen påskbasar. Men vår klass deltar inte, så vi kommer bara att springa runt och göra exakt ingenting. Men som tur är så slutar vi ju klockan 1!


Men nu ska jag byta min pyjamas som är full med mjölk, för jag börjar nämnligen få lite bråttom nu, eftersom jag nog måste gå till skolan. Så nu måste jag sätta fart, vi hörs mera efter mina träningar!

f

RSS 2.0